Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про USB Ретранслятор Wi-Fi 2.4G 2 антени 300 Мбіт/с подовжувач підсилювач сигналу WIFI розширювач зони покриття сигналу мережі інтернет репітер повторювач вайфай U8 Power Black

Оцінка користувачів 4.81/5
  • Владислав Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ

Шикарный девайс, круто работает, не ожидал! Установил на работе, в месте, где самый слабый приём Wi-Fi. Подключил к пауер банку, так как там нет розетки. Ретранслируемый сигнал мощный, бьёт через шесть комнат, без потерь в скорости. До этого были более дорогие расширители Huawei и Netgear. У Хуавей через два года отвалилась функция репитера, а Netgear вообще слабый и виснет. Пауер банка емкостью на 10000 ма/ч хватает на 6 рабочих дней по 8 часов.

Переваги:
    Простая настройка, надёжный, экономичный, мощный, работает от пауер-банка до 50 часов на одном заряде. Один раз настроил, и забыл.
    • Продавець  ФОБАЙ

Щиро дякуємо за відгук! Раді, що пристрій вам сподобався та все працює добре.Якщо виникнуть додаткові питання — ми завжди на зв’язку!

• Сергій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ

Ловив сигнал вайфай і сусіднього будинку і ретранслювала по всій квартирі. Рекомендую

Переваги:
    Працює відмінно
  • Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ

Отличная штука за свои деньги,для блиндажа то что нужно!

Переваги:
    Цена и качество
  • Гурин В***
    Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ

Хороший товар за свою ціну. Сигнал посилює в точках, де він був слабкий

Переваги:
    Ціна/якість
  • Олег П***

Отлично работает.

• Богдан С***

Працює добре. На відкритій місцевості більше 100м. Зручне налаштування

Переваги:
    Ціна, зручність налаштування
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ

Дякую за блискавичну відправку і низьку ціну

• Александр Г***

Сподобався

Переваги:
    Малий, зручне налаштування
  • Валентин С***

Працює. Задоволений

Переваги:
    Маленьке. Зручно
    Недоліки:
    Мале покриття
  • Полоусов А***
    Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ

Працює згідно заявлених характеристик.

Переваги:
    При користуванні з повербанка, відносно економно по енергії .
  • Василь К***
    Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ

Живу в приватному будинку. Інтернет в будинку відмінний. Є маленька добудова метрів 15 від будинку, там я працюю в теплий період. Інтернет сигнал часто опускався до 2-4 мбіт, а то і взагалі пропадав. Із покупкою даного підсилювача проблема вирішена. Інтернет стабільно видає 20-30 мбіт, що цілком достатньо і для роботи і для нарад (zoom, google meat)

Переваги:
    Виконує свою функцію. Виправдав очікування! Працює також і від павер банка.
    Недоліки:
    Користуюсь 1,5 міс., поки не виявив.
  • Геннадій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: DIALampa

Відмінна якість, фактичний радіус дії при складних умовах 50м.

• Продавець  DIALampa

Раді отримати такий відгук від Вас. Приємно знати, що Ви задоволені якістю. Будемо раді вітати Вас знову!

• Микола Б***

Працює,свою функцію виконує.

• Володимир Д***

Все влаштовує.

• Алла Р***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Швидка доставка! Приємні продавці-консультанти. Якість товару гарна!

• Віктор П***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Нормальний. Працює без нарікань. Підхоплює найменший рівень та роздає вже підсилений. Доставили швидко. Ціна -взагалі нема про що говорити.

Переваги:
    Працездатність. Ціна.
    Недоліки:
    Мабуть варто укомплектувати недорогим бж.
  • Никрон

Задоволен товаром

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Відправили швидко. Підключив щоб посилити мережу у кухні (за 2 кімнати до роутера), цю задачу він виконав. Отримав знижену у 2 рази швидкість звичайного сигнала, але дуже потужного і стабільного, що і було потрібно. Настройка дуже проста. Не зависає, не тормозить, працює третій місяць вже. Сподіваюсь так і буде далі.

Переваги:
    Працює, низька ціна, просте підключення
  • Ростислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Ретранслятором задоволений! Там, де раніше сигнал був поганий, тепер відмінний. Щоправда, з якоїсь причини пару разів на день телефон втрачає зв'язок із репітером і перемикається на роутер, хоча його сигнал слабший.

Переваги:
    Справляється з своїми завданнями!
  • Валентина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Відповідає заявленому, задоволена, від мережі виконує призначення по всій 3-х кімнатній

• Андрій Б***

Все хорошо!

• Продавець  DIALampa

Це дуже добре! Хай працює і приносить користь! Дякуємо за відгук!

• Олександр Н***

Все гарно працює

• Продавець  DIALampa

Вітаємо! Завжди приємно мати зворотній зв'язок і підтвердження від покупця, що все працює. Особливо по такому, іноді нелегко налаштовуємому товару, як ретранслятор. Дякуємо за відгук!

• Вадим С***
    Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ

Нормальний репітер за свої гроші. Очікування виправдав. Під'єнується легко, свою функцію виконує.

Переваги:
    Працює добре
    Недоліки:
    Не виявлені
  • Дмитро Х***

Нормально працює

• Евгений К***

Все работает .
    Быстрая настройка

• Надія С***
    Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ

Швидко зв'язалися, оперативно відправили, товаром задоволена, потребу у ретрансляторі від павербанку закрила

Переваги:
    Надійно працює, ціна
    Недоліки:
    Трохи падає швидкість
  • Богданна

Цілком непогана річ.

• Василь У***
    Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ

Дуже дієва і зручна штукенція. Живемо на 5 поверсі і при обстрілах ховаємось в підвал, з цим підсилювачем отримуємо інтернет навіть там. Дякуємо!

Переваги:
    Зручний і дієвий.
    Недоліки:
    Не має.
    • Продавець  ФОБАЙ

• Голіновська Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ

Купувала батькам в приватний будинок , мережа гарно ловила по подвірʼю) батьки задоволені

Переваги:
    Гарно подовжує мережу
    Недоліки:
    Зменшує швидкість , але ж без цього ніяк
    • Продавець  ФОБАЙ

• Євгенія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ

Швидко доставили, працює бездоганно і налаштування не викликало складнощів

Переваги:
    Швидке налаштування
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  ФОБАЙ

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ

Працює. Ціна і якість повністю влаштовують.

• Тетяна І***
    Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ

Придбала для дачі, тепер в мене вайфай є навіть на городі. За невеликі гроші, маю тепер комфортне користування інтернетом. Дякую продавцеві.

Переваги:
    Гарно працює
    • Продавець  ФОБАЙ

• Євген С***

Гарна річ,все працює.

• Руслан К***
    Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ

Хороший товар. Работает для удлинение сигнала к Ip камере в конце двора. Советую.

Переваги:
    Маленький

• Вікторія Л***

Все добре працює

• Продавець  ФОБАЙ

Щиро дякуємо за відгук! Раді, що пристрій вам сподобався та все працює добре Якщо виникнуть додаткові питання — ми завжди на зв’язку!

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ

Швидко вислали,простий,стабільний.Автономно працює на вулиці від павербанки 20 тис.вистачає на три доби