- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Шикарный девайс, круто работает, не ожидал! Установил на работе, в месте, где самый слабый приём Wi-Fi. Подключил к пауер банку, так как там нет розетки. Ретранслируемый сигнал мощный, бьёт через шесть комнат, без потерь в скорости. До этого были более дорогие расширители Huawei и Netgear. У Хуавей через два года отвалилась функция репитера, а Netgear вообще слабый и виснет. Пауер банка емкостью на 10000 ма/ч хватает на 6 рабочих дней по 8 часов.
- Переваги:
- Простая настройка, надёжный, экономичный, мощный, работает от пауер-банка до 50 часов на одном заряде. Один раз настроил, и забыл.
- Продавець ФОБАЙ
Щиро дякуємо за відгук! Раді, що пристрій вам сподобався та все працює добре.Якщо виникнуть додаткові питання — ми завжди на зв’язку!
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Ловив сигнал вайфай і сусіднього будинку і ретранслювала по всій квартирі. Рекомендую
- Переваги:
- Працює відмінно
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Отличная штука за свои деньги,для блиндажа то что нужно!
- Переваги:
- Цена и качество
- Гурин В***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Хороший товар за свою ціну. Сигнал посилює в точках, де він був слабкий
- Переваги:
- Ціна/якість
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Отлично работает.
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Працює добре. На відкритій місцевості більше 100м. Зручне налаштування
- Переваги:
- Ціна, зручність налаштування
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Дякую за блискавичну відправку і низьку ціну
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Сподобався
- Переваги:
- Малий, зручне налаштування
- Валентин С***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Працює. Задоволений
- Переваги:
- Маленьке. Зручно
- Недоліки:
- Мале покриття
- Полоусов А***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Працює згідно заявлених характеристик.
- Переваги:
- При користуванні з повербанка, відносно економно по енергії .
- Василь К***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Живу в приватному будинку. Інтернет в будинку відмінний. Є маленька добудова метрів 15 від будинку, там я працюю в теплий період. Інтернет сигнал часто опускався до 2-4 мбіт, а то і взагалі пропадав. Із покупкою даного підсилювача проблема вирішена. Інтернет стабільно видає 20-30 мбіт, що цілком достатньо і для роботи і для нарад (zoom, google meat)
- Переваги:
- Виконує свою функцію. Виправдав очікування! Працює також і від павер банка.
- Недоліки:
- Користуюсь 1,5 міс., поки не виявив.
- Геннадій Т***Відгук від покупця. Продавець: DIALampa
Відмінна якість, фактичний радіус дії при складних умовах 50м.
- Продавець DIALampa
Раді отримати такий відгук від Вас. Приємно знати, що Ви задоволені якістю. Будемо раді вітати Вас знову!
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Працює,свою функцію виконує.
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Все влаштовує.
- Алла Р***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Швидка доставка! Приємні продавці-консультанти. Якість товару гарна!
- Віктор П***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Нормальний. Працює без нарікань. Підхоплює найменший рівень та роздає вже підсилений. Доставили швидко. Ціна -взагалі нема про що говорити.
- Переваги:
- Працездатність. Ціна.
- Недоліки:
- Мабуть варто укомплектувати недорогим бж.
- НикронВідгук від покупця. Продавець: PARROT
Задоволен товаром
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: PARROT
Відправили швидко. Підключив щоб посилити мережу у кухні (за 2 кімнати до роутера), цю задачу він виконав. Отримав знижену у 2 рази швидкість звичайного сигнала, але дуже потужного і стабільного, що і було потрібно. Настройка дуже проста. Не зависає, не тормозить, працює третій місяць вже. Сподіваюсь так і буде далі.
- Переваги:
- Працює, низька ціна, просте підключення
- Ростислав К***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Ретранслятором задоволений! Там, де раніше сигнал був поганий, тепер відмінний. Щоправда, з якоїсь причини пару разів на день телефон втрачає зв'язок із репітером і перемикається на роутер, хоча його сигнал слабший.
- Переваги:
- Справляється з своїми завданнями!
- Валентина Р***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Відповідає заявленому, задоволена, від мережі виконує призначення по всій 3-х кімнатній
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: DIALampa
Все хорошо!
- Продавець DIALampa
Це дуже добре! Хай працює і приносить користь! Дякуємо за відгук!
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: DIALampa
Все гарно працює
- Продавець DIALampa
Вітаємо! Завжди приємно мати зворотній зв'язок і підтвердження від покупця, що все працює. Особливо по такому, іноді нелегко налаштовуємому товару, як ретранслятор. Дякуємо за відгук!
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Нормальний репітер за свої гроші. Очікування виправдав. Під'єнується легко, свою функцію виконує.
- Переваги:
- Працює добре
- Недоліки:
- Не виявлені
- Дмитро Х***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Нормально працює
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Все работает .
Быстрая настройка - Надія С***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Швидко зв'язалися, оперативно відправили, товаром задоволена, потребу у ретрансляторі від павербанку закрила
- Переваги:
- Надійно працює, ціна
- Недоліки:
- Трохи падає швидкість
- БогданнаВідгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Цілком непогана річ.
- Василь У***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Дуже дієва і зручна штукенція. Живемо на 5 поверсі і при обстрілах ховаємось в підвал, з цим підсилювачем отримуємо інтернет навіть там. Дякуємо!
- Переваги:
- Зручний і дієвий.
- Недоліки:
- Не має.
- Продавець ФОБАЙ
- Голіновська Т***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Купувала батькам в приватний будинок , мережа гарно ловила по подвірʼю) батьки задоволені
- Переваги:
- Гарно подовжує мережу
- Недоліки:
- Зменшує швидкість , але ж без цього ніяк
- Продавець ФОБАЙ
- Євгенія Х***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Швидко доставили, працює бездоганно і налаштування не викликало складнощів
- Переваги:
- Швидке налаштування
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Працює. Ціна і якість повністю влаштовують.
- Тетяна І***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Придбала для дачі, тепер в мене вайфай є навіть на городі. За невеликі гроші, маю тепер комфортне користування інтернетом. Дякую продавцеві.
- Переваги:
- Гарно працює
- Продавець ФОБАЙ
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Гарна річ,все працює.
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Хороший товар. Работает для удлинение сигнала к Ip камере в конце двора. Советую.
- Переваги:
- Маленький
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Все добре працює
- Продавець ФОБАЙ
Щиро дякуємо за відгук! Раді, що пристрій вам сподобався та все працює добре Якщо виникнуть додаткові питання — ми завжди на зв’язку!
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Швидко вислали,простий,стабільний.Автономно працює на вулиці від павербанки 20 тис.вистачає на три доби