- Ольга Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Стильная, качественная, удобная сумка,
Ноутбук с диагональю 15,6 влез без проблем( в описании написано до 15).
Цвет на фото не соответсвует, на фото- бордо, по факту - лиловый/purple, очень красивый цвет.- Переваги:
- Дорогая фурнитура, хорошее качество
- Недоліки:
- Не обнаружила
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
На свої гроші сумка дуже зручна і практична. Гарно виглядає. В середині місця рівно на 15.6, навіть трішки тісновато, якщо ноут класти з юсб модулем мишки. Кармани з обох сторін сумки. Кріплення шлейки металічні як на сумці так і на ремні, Дуже надійні. В кармани поміщається, зарядка, мишка, два телефони, щось більше туди запхати важко
- Переваги:
- Металічні кріплення ремня, наявність 2 бокових карманів
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- КрістінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Дуже крута, вмістка та якісна сумка для ноутбуку! Беремо вже другу в сім’ю.
Найприємніше, що на розетці велика знижка на неї. Більше, як 40%.- Переваги:
- Колір, місткість та міцність
- Недоліки:
- Не знайшли
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Сумка для ноутбука залишила дуже приємні враження! Вона стильна, практична і чудово підходить для використання. Дизайн лаконічний і універсальний, чорний колір виглядає солідно і пасує до ділового стилю. Єдиний нюанс – як для мене в сумку не дуже багато можна покласти речей.
- Переваги:
- Дизайн, стиль, практичність, ціна і якість
- Недоліки:
- трохи здається мало місця для речей
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
#мояраспаковка
отличная компактная сумка, отлично подошла для ноута 12 дюймов - Денис Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Отличная сумка за свои деньги. Молнии работают хорошо. Понравился материал из которого она пошита, гладктй и преятные на ощуп.
- Переваги:
- Интересный, практичный, на вид не марки материал.
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Отличная сумка, советую покупать!!!
- Переваги:
- Цена/качество
- Недоліки:
- Анастасія Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Для ноута fujitsu lifebook t725 діагональ 12,5 дюйма, підійшла просто ідеальна. влазить легко, але вільного місця для хитання не залишаеться. дві кишеньки по боках, в будь яку можна покласти зарядний блок. не звикла до такого кріплення ремінця, але виявилось досить зручно.
- Переваги:
- ідеальний розмір для мого ноутбуку.
- Недоліки:
- не знайдено.
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Чудова сумка
- ЄлизаветаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Сумка чудова, як і ціна на неї.
Приємний колір, але не такий як на фото на сайті (більше до фіолетового, саме Purple як заявлено виробником).
Однозначно рекомендую.- Переваги:
- Якість, ціна.
- Недоліки:
- Поки що не знайшла.
- Валерий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Купив цю сумку, оскільки користуюсь рюкзаком цього ж виробника біля 2х років.. він як новий після щоденного використання. Сумка виглядає тієї ж якісті. рекомендую.
- Недоліки:
- Алексей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Отличная и качественная сумка.
Дякуємо за Ваш вибір!
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Классная сумка Сегодня забрали Качество - топ Муж заценил !)
- Юлия А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Отличная сумка для ноутбука. Хорошее качество. Выглядит дорого и стильно.
Для Lenovo IdeaPad 320S-13IKB подошел идеально.- Переваги:
- Качество и внешний вид
- Недоліки:
- Не найдены
- Алексей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Сумка отличного качества и внешнего вида, карман для блока питания и мышки нужен пошире
- Переваги:
- Внешний вид
- Недоліки:
- Маленький карман для блока питания и мышки
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Black
Купував для 14'' ноута по розмірам. Вліз, як по ньому шита. Крім того миша та зарядне, зручні відділення
- Переваги:
- Якість, розмір
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Куплено на подарунок під 15,6" лептоп.
Дружина задоволена!- Переваги:
- Якість матеріалів. Ергономіка. Практичний та зручний функціонал.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Сумкой остался доволен) Ноутбук 15.6 хорошо влезает еще и место остается.
- Переваги:
- Хорошое качество!
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук та Ваш досвід!
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Міцна сумка
- Переваги:
- Ціна і якість
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Сумка намного красивее чем на картинках. Пробовал положить в нее 14" Asus. Спокойно влезает. Вроде как водоотталкивающий материал, но не пробовал еще под дождь с ней попадать. В общем сумка хорошая. Рекомендую к покупке
- Переваги:
- Красивая, добротная
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Брав не для ноутбука, а просто як файну вологозахищену сумку для документів і щоб не таскати папку в руках - і вона якраз впритул влазить (по куткам), а так то ще й залишається місце під щось інше. В 2 бокові кишені можна покласти смартфон, ключі, гаманець, документи і ще щось дрібне - такий собі варіант легенької "барсетки" з можливістю носити листи А4. На жаль, 14-15'' у такому ж дизайні та кольорі я не знайшов за прийнятну ціну, там десь від 900 грн ціни.
- Переваги:
- Ціна, водостійкий матеріал, колір, пошив, фурнітура, легенька, стінки мають поролоновий захист
- Недоліки:
- Хотілося б такий же дизайн, але тільки трошки більшу і за прийнятну ціну
Модель для ноутбуків 15.6 з тим же дизайном тут:
посилання
- Маряна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Рекомендую.
- Переваги:
- Сумка якісна, стильна та зручна. Покупкою задоволена.
- Недоліки:
- Анатольевич А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Качественная сумка под ноут для женщины
- Переваги:
- Красивая, удобная, качественная
Щиро вдячні за Вашу довіру!
Нехай наша продукція служить вам довго і радує кожен день.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: CoolGamer. Колір: Blue
Чудова сумка, висока якість матеріалів та пошиття. Дуже задоволена. Окрім основного відділу є ще дві великі кишені з обох сторін.
- Переваги:
- Задовольняє всі основні потреби при користуванні
- Недоліки:
- Особисто для мене нема
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Чудова, компактна, легка сумка
Порівняла ціни і в Розетці сама низька ціна була
Прийшло повідомлення, забрали товар
Частина коштів іде в Фонд захисту і збереження черепах, що дуже приємно!- Переваги:
- Дуже зручна сумка
- Недоліки:
- Маряна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Гарна сумка, мені сподобалась !
- Переваги:
- Якісне пошиття, компактна.
- Недоліки:
- Не для дощової погоди )
- Ірина Ю***Продавець: Rozetka. Колір: Purple. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Бачила цю сумку у фіолетовому кольорі вживу.Дизайн і колір -це просто бомба!
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Дуже гарна сумка для ноутбука, якісно зроблена!!!!
Я задоволена на всі 100!- Переваги:
- Така як потрібно
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець WOWS
Юлія, вітаємо! Ми вдячні вам за відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Прекрасная сумка, очень удобная!
- Каськун Е***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
якісна сумка. дуже сподобалась.
- Продавець WOWS
Євгеній, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- вікторія г***Відгук від покупця. Продавець: DSW Systems. Колір: Purple. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Гарна якість , зручна, легка і не дорога. Рекомендую.
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Якісно пошита. Вдала покупка.
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Чудова сумка для ноутбука. Заказую вже вдруге.
- Переваги:
- Якісна
- Недоліки:
- Влад С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Отличный вариант для на каждый день , качественные материалы и фурнитура
- Переваги:
- Цена / качество
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Товар якісний. Об'єм достатній для розміщення зарядки, мишки та інших речей.
- Штиль О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Дуже якісний товар ще й за таку ціну. Шви охайні, застібки на вигляд якісні. Вироби цього виробника купував і раніше, товар завжди радує якістю та ціною. Раджу всім вироби даного виробника, впевнений що кожен покупець буде задоволений.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Не виявив