Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Сумка для ноутбука Rivacase 8221 13.3" Blue

Оцінка користувачів 4.84/5
  • Ольга Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

Стильная, качественная, удобная сумка,
    Ноутбук с диагональю 15,6 влез без проблем( в описании написано до 15).
    Цвет на фото не соответсвует, на фото- бордо, по факту - лиловый/purple, очень красивый цвет.

Переваги:
    Дорогая фурнитура, хорошее качество
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

На свої гроші сумка дуже зручна і практична. Гарно виглядає. В середині місця рівно на 15.6, навіть трішки тісновато, якщо ноут класти з юсб модулем мишки. Кармани з обох сторін сумки. Кріплення шлейки металічні як на сумці так і на ремні, Дуже надійні. В кармани поміщається, зарядка, мишка, два телефони, щось більше туди запхати важко

Переваги:
    Металічні кріплення ремня, наявність 2 бокових карманів
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Крістіна

Дуже крута, вмістка та якісна сумка для ноутбуку! Беремо вже другу в сім’ю.
    Найприємніше, що на розетці велика знижка на неї. Більше, як 40%.

Переваги:
    Колір, місткість та міцність
    Недоліки:
    Не знайшли
  • Максим П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

Сумка для ноутбука залишила дуже приємні враження! Вона стильна, практична і чудово підходить для використання. Дизайн лаконічний і універсальний, чорний колір виглядає солідно і пасує до ділового стилю. Єдиний нюанс – як для мене в сумку не дуже багато можна покласти речей.

Переваги:
    Дизайн, стиль, практичність, ціна і якість
    Недоліки:
    трохи здається мало місця для речей

• Анатолій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3

#мояраспаковка

отличная компактная сумка, отлично подошла для ноута 12 дюймов

• Денис Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3

Отличная сумка за свои деньги. Молнии работают хорошо. Понравился материал из которого она пошита, гладктй и преятные на ощуп.

Переваги:
    Интересный, практичный, на вид не марки материал.
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Артем М***

Отличная сумка, советую покупать!!!

Переваги:
    Цена/качество
  • Анастасія Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3

Для ноута fujitsu lifebook t725 діагональ 12,5 дюйма, підійшла просто ідеальна. влазить легко, але вільного місця для хитання не залишаеться. дві кишеньки по боках, в будь яку можна покласти зарядний блок. не звикла до такого кріплення ремінця, але виявилось досить зручно.

Переваги:
    ідеальний розмір для мого ноутбуку.
    Недоліки:
    не знайдено.
  • Ярослав

Чудова сумка

• Єлизавета

Сумка чудова, як і ціна на неї.
    Приємний колір, але не такий як на фото на сайті (більше до фіолетового, саме Purple як заявлено виробником).
    Однозначно рекомендую.

Переваги:
    Якість, ціна.
    Недоліки:
    Поки що не знайшла.
  • Валерий Л***

Купив цю сумку, оскільки користуюсь рюкзаком цього ж виробника біля 2х років.. він як новий після щоденного використання. Сумка виглядає тієї ж якісті. рекомендую.

Переваги:
    Якість
  • Алексей А***

Отличная и качественная сумка.

Дякуємо за Ваш вибір!

• Яна

Классная сумка Сегодня забрали Качество - топ Муж заценил !)

• Юлия А***

Отличная сумка для ноутбука. Хорошее качество. Выглядит дорого и стильно.
    Для Lenovo IdeaPad 320S-13IKB подошел идеально.

Переваги:
    Качество и внешний вид
    Недоліки:
    Не найдены
  • Алексей А***

Сумка отличного качества и внешнего вида, карман для блока питания и мышки нужен пошире

Переваги:
    Внешний вид
    Недоліки:
    Маленький карман для блока питания и мышки
  • Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Black

Купував для 14'' ноута по розмірам. Вліз, як по ньому шита. Крім того миша та зарядне, зручні відділення

Переваги:
    Якість, розмір
  • Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

Куплено на подарунок під 15,6" лептоп.
    Дружина задоволена!

Переваги:
    Якість матеріалів. Ергономіка. Практичний та зручний функціонал.
  • Андрій К***

Сумкой остался доволен) Ноутбук 15.6 хорошо влезает еще и место остается.

Переваги:
    Хорошое качество!

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук та Ваш досвід!

• Ольга А***

Міцна сумка

Переваги:
    Ціна і якість

• Дмитрий

Сумка намного красивее чем на картинках. Пробовал положить в нее 14" Asus. Спокойно влезает. Вроде как водоотталкивающий материал, но не пробовал еще под дождь с ней попадать. В общем сумка хорошая. Рекомендую к покупке

Переваги:
    Красивая, добротная
    Недоліки:
    Нету

• Віталій

Брав не для ноутбука, а просто як файну вологозахищену сумку для документів і щоб не таскати папку в руках - і вона якраз впритул влазить (по куткам), а так то ще й залишається місце під щось інше. В 2 бокові кишені можна покласти смартфон, ключі, гаманець, документи і ще щось дрібне - такий собі варіант легенької "барсетки" з можливістю носити листи А4. На жаль, 14-15'' у такому ж дизайні та кольорі я не знайшов за прийнятну ціну, там десь від 900 грн ціни.

Переваги:
    Ціна, водостійкий матеріал, колір, пошив, фурнітура, легенька, стінки мають поролоновий захист
    Недоліки:
    Хотілося б такий же дизайн, але тільки трошки більшу і за прийнятну ціну

Модель для ноутбуків 15.6 з тим же дизайном тут:
      посилання

• Маряна Р***

Рекомендую.

Переваги:
    Сумка якісна, стильна та зручна. Покупкою задоволена.
  • Анатольевич А***

Качественная сумка под ноут для женщины

Переваги:
    Красивая, удобная, качественная

Щиро вдячні за Вашу довіру!

Нехай наша продукція служить вам довго і радує кожен день.

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: CoolGamer. Колір: Blue

Чудова сумка, висока якість матеріалів та пошиття. Дуже задоволена. Окрім основного відділу є ще дві великі кишені з обох сторін.

Переваги:
    Задовольняє всі основні потреби при користуванні
    Недоліки:
    Особисто для мене нема
  • Наталія

Чудова, компактна, легка сумка
    Порівняла ціни і в Розетці сама низька ціна була
    Прийшло повідомлення, забрали товар
    Частина коштів іде в Фонд захисту і збереження черепах, що дуже приємно!

Переваги:
    Дуже зручна сумка
  • Маряна К***

Гарна сумка, мені сподобалась !

Переваги:
    Якісне пошиття, компактна.
    Недоліки:
    Не для дощової погоди )
  • Ірина Ю***
    Продавець: Rozetka. Колір: Purple. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3

Бачила цю сумку у фіолетовому кольорі вживу.Дизайн і колір -це просто бомба!

• Юлія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

Дуже гарна сумка для ноутбука, якісно зроблена!!!!
    Я задоволена на всі 100!

Переваги:
    Така як потрібно
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  WOWS

Юлія, вітаємо! Ми вдячні вам за відгук. Користуйтесь із задоволенням.

• Олег С***

Прекрасная сумка, очень удобная!

• Каськун Е***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

якісна сумка. дуже сподобалась.

• Продавець  WOWS

Євгеній, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• вікторія г***
    Відгук від покупця. Продавець: DSW Systems. Колір: Purple. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

Гарна якість , зручна, легка і не дорога. Рекомендую.

• Катерина Г***

Якісно пошита. Вдала покупка.

• Ирина Л***

Чудова сумка для ноутбука. Заказую вже вдруге.

Переваги:
    Якісна
  • Влад С***

Отличный вариант для на каждый день , качественные материалы и фурнитура

Переваги:
    Цена / качество
  • Віталій К***

Товар якісний. Об'єм достатній для розміщення зарядки, мишки та інших речей.

• Штиль О***

Дуже якісний товар ще й за таку ціну. Шви охайні, застібки на вигляд якісні. Вироби цього виробника купував і раніше, товар завжди радує якістю та ціною. Раджу всім вироби даного виробника, впевнений що кожен покупець буде задоволений.

Переваги:
    Ціна, якість.
    Недоліки:
    Не виявив