Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Пляжна парасолька ромашка 2 м синя пальми від сонця з Anti-UV покриттям нахилом і чохлом для пляжу моря дачі пікніка (49676129)

Є в наявності

4.8/5
Оцінка користувачів 4.8/5
на основі 4 відгуки
  • ВЛАДИМИР С***
    Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Синій

До продавця питань нема,а до виробника є,парасолька містами світеться точками,погана якість захисного матеріала.

• Продавець  Brands_Market7777_олд26

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Синій

Прийшла парасолька з дефектом,але продавець відразу запропонував повернути кошти або зробити обмін.Ми зробити обмін,доставку оплатив магазин.Так що все вирішили без проблем.Дякую.

Переваги:
    Менеджери відразу виходять на зв'язок.
    • Продавець  Brands_Market7777

• Марта Г***

Парасолька супер))

Переваги:
    Має напилення з внутрішньої сторони ,який блокує сонячні промені.
    • Продавець  Brands_Market7777

• Наталія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Синій

Парасолька в цілому показала себе дуже гарно. Стійка до вітру, захищає від сонця. Чомусь не працює механізм нахилу купола. Відразу не перевірила, помітила вже на пляжі. А так парасолька сподобалась

Переваги:
    Стійкий до вітру
    Недоліки:
    Не працює нахил
    • Продавець  Brands_Market7777