Відгуки покупців про Стилус для планшета телефона універсальний стілус з дисплеєм для малювання роботи сенсорних ємнісних екранів активний магнітний Type-C сумісний з Apple iPhone iPad Samsung Xiaomi iOS Android Windows алюмінієвий акумуляторний ультратонкий цифровий
Є в наявності
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Dom&Sweet. Колір: Білий
З самим стилусом наче все добре, працює, заряджається як має бути.
Не сподобались інші моменти. Я замовив його як раз перед тим, як орки розбили склад Розетки. На жаль така ситуація у нас в країні і я чудово це розумію. Але за дві неділі, впродовж яких товар йшов до мене, ніхто навіть не написав і не подзвонив повідомити про затримку. Більше того, я сам пробував зв'язатись до продавця і спитати, чи мені взагалі чекати стилус чи ні, але ніхто так і не взяв слухавку.
Я замовляв його не прив'язуючись до якоїсь події чи дати, тому вирішив все ж чекати і не відмовлятись. Але ж можна хоч мінімально комунікувати з клієнтами?- Переваги:
- Поки працює справно
- Недоліки:
- Не сподобалось відсутність комунікації з продавцем
- Продавець Dom&Sweet
Шановний ВАСИЛЬ! На жаль, ми зараз живемо в такий час, що не тільки бомбардують розетку, але іноді й те місце де знаходимося і живемо ми, і наш офіс, залишаючи нас без світла та зв'язку, і чесно вам скажу, іноді не до сервісу, як такого, проте ми намагаємося дотримуватися правил та взятих на себе зобов'язань. Доставка через Розетку має на увазі те, що ми їй передали товар вчасно, подальші терміни від нас не залежать. Вони залежать тільки від самої Розетки, а в неї зараз дуже великі проблеми. Війна є війна, ми зі свого боку приносимо вам свої вибачення – на зв'язку у наш час бути завжди, на жаль, не виходить. Миру нам усім та благополуччя!
- Павло Т***Відгук від покупця. Продавець: Dom&Sweet. Колір: Білий
Cтилус виглядає якісно та акуратно. Хороший універсальний варіант для планшета й телефона, покупкою задоволений!
- Продавець Dom&Sweet
Дякуємо за Ваш відгук, ПАВЛЕ!) Звертайтесь ще до нас)
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Dom&Sweet. Колір: Білий
Хороший універсальний варіант для повсякденного використання.
- Продавець Dom&Sweet
МАРІЄ, дякуємо за Ваш відгук!))
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: Dom&Sweet. Колір: Білий
Отличный вариант за свои деньги, покупкой доволен. Рекомендую!
- Вероніка Л***Відгук від покупця. Продавець: Dom&Sweet. Колір: Білий
Відмінний універсальний стилус. Добре працює зі смартфоном і планшетом, наконечник точний, писати та малювати комфортно.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Dom&Sweet. Колір: Білий
Зручний, сумісний з різними пристроями. Покупка топчик
- Адріана К***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
якісний товар, все чудово працює, залишилась задоволена
- Каріна В***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
Я дуже задоволена цим стилусом! Ідеально підходить для малювання та записання нотаток на телефоні або планшеті. Акумулятор тримає досить довго, заряджається швидко.
- Переваги:
- Супер! Чітко реагує на дотики, плавно працює, ергономічний, легкий