Відгуки покупців про Акумулятори холоду для термосумки 2х400 мл комплект 2 шт холодоелементи для сумки холодильника для термоконтейнера та автохолодильника
Є в наявності
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Швидко товар відправили,товар відповідає опису,посилка гарно запакована.
- Продавець Prime
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що ви залишилися задоволені швидкістю відправлення, пакуванням і якістю акумуляторів холоду. Бажаємо приємного користування!
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Все просто класс тримають 9 годин точно, може і більше?
- Продавець Prime
Дякуємо за чудовий відгук! Раді, що акумулятори холоду так добре тримають холод і виправдали ваші очікування. Бажаємо приємного користування!
- Федір Г***Відгук від покупця. Продавець: Prime
В авто 1000 км відпрацювали на ура.
- Продавець Prime
Дякуємо за відгук! Раді, що акумулятори холоду чудово показали себе в поїздці та допомогли зберігати холод протягом 1000 км. Бажаємо приємних подорожей і подальшого комфортного користування!
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Справляється із завданням, 8 годин тримає холод
- Продавець Prime
Дякуємо за відгук! Раді, що акумулятори холоду добре справляються зі своїм завданням та тримають холод близько 8 годин. Бажаємо приємного користування!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Prime
Дуже швидко відправили і доставили, прийшли цілі, свою функцію виконують добре, нарікань нема.
- Продавець Prime
Дякуємо за детальний відгук! Раді, що замовлення швидко відправили та доставили, а товар прибув цілим і добре виконує свою функцію. Бажаємо приємного користування!
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Тільки отримала положила в морозильну камеру поки більше нічого написать не можу буду їхать в відпустку напишу скільки тримали холод
- Переваги:
- Прийшли цілі
- Продавець Prime
Дякуємо за відгук! Будемо раді дізнатися про ваш досвід після поїздки. Бажаємо гарного відпочинку та приємного користування акумуляторами холоду!
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Товар якісний. Доставка швидка. Все супер.
- Продавець Prime
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що ви задоволені якістю товару та швидкістю доставки. Бажаємо приємного користування!
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Прийшло в цілісності та дуже швидко. Дякую)))
- Продавець Prime
Дякуємо за відгук! Раді, що акумулятори холоду прийшли в цілісності та замовлення було швидко доставлено. Бажаємо приємного користування!
- Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Все супер підійшло, дуже швидко прийшло
Дуже дякуємо- Продавець Prime
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що акумулятори холоду вам підійшли та замовлення швидко доставили. Бажаємо приємного користування!
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: Prime
Чудові акумулятори.
Прийшли всі цілі, після заморозки дефектів немає. Добре тримають холод.
Рекомендую.- Переваги:
- Швидка відправка
- Продавець Prime
Дякуємо за такий детальний відгук та рекомендацію! Раді, що акумулятори холоду прийшли в чудовому стані та добре справляються зі своїм призначенням. Бажаємо приємного користування!
- Максим Т***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Швидкість обслуговування
- Переваги:
- Швидкість обслуговування!
- Недоліки:
- Не має
- Продавець Prime
Дякуємо за відгук! Раді, що ви залишилися задоволені швидкістю обслуговування. Бажаємо приємного користування акумуляторами холоду!
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Дякую за сервіс
- Переваги:
- Ціна, якість, сервіс
- Продавець Prime
Дякуємо за відгук! Раді, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Будемо раді вашим наступним замовленням!
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Продавець дуже швидко вийшов на зв'язок, відправив товар в день замовлення, товар в наявності, актуальний опис та ціна, хороша якість. Рекомендую!
- Продавець Prime
Дякуємо за такий детальний відгук! Раді, що ви відзначили швидкий зв’язок, відправку в день замовлення, актуальність опису та хорошу якість товару. Дякуємо за довіру та рекомендацію! Будемо раді вашим наступним замовленням!
- Михайло Г***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Відправили швидко,все приїхало ціле,після користування добавлю відгук.
- Продавець Prime
Дякуємо за відгук! Раді, що замовлення швидко відправили та акумулятори холоду приїхали цілими. Будемо раді почути ваші враження після використання!
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Прийшли цілі мені дуже сподобались. Дякую.
- Переваги:
- Великі
- Продавець Prime
Дякуємо за відгук! Раді, що акумулятори холоду прийшли цілими та вам сподобалися. Бажаємо приємного користування та гарно зберігати прохолоду!
- Любовь Г***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Великі, гарні. Приїхали цілі, гарно запаковані. Тест пройдуть пізніше, та гадаю зі своєю роботою впораются добре
- Переваги:
- Великі, гарні
- Продавець Prime
Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що акумулятори холоду приїхали в належному стані та Ви оцінили їх розмір і якість пакування. Бажаємо, щоб вони чудово виконували свою функцію та допомагали довше зберігати потрібну температуру!