Топи продажів

Відгуки покупців про Ензимна пілінг-пудра для обличчя Hollyskin Angel Skin, 50 г (4823109701106)

Оцінка користувачів 4.16/5
  • Софія А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 50 г

Нормальна. Користуюсь дві неділі та зі своєю функцією єнзимного пілінгу справляється добре? До цього єнзимнох пудри в мене не було. Висипань чи інших недоліків шкіри після її використання не помітила

Недоліки:
    Немає?
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 50 г

Дуже легка та лагідна пілінг-пудра до очищення кожі. Сподобалася, алергії та подразнень немає. Після вмивання нею, кожа наче світиться. Підійшла для сухої чутливої кожі.

Переваги:
    Легка і лагідна до кожі, гарне відчуття пясля вмивання.
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Евгения Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 50 г

Мені пілінг сподобався!!! Після нього дуже гладка шкіра.

• Даніела Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 50 г

Після першого використання бачу, що шкіра гладкіша

• Анна З***

Все окей

• Катерина Д*** Сергіївна.

Задоволена повністю.

Переваги:
    Проста в використанні,
  • Светлана Ч***

Дуже сподобалась.

Переваги:
    Проста у використанні.
    Дуже єкономна. Виконує поставлену задачу-добре очищує.
    Недоліки:
    Не помітила.
  • Ольга Л***

продукт сподобався

• Яна К***

Обожнюю її

Яна, щиро дякуємо за вашу любов до Hollyskin Angel Skin Нам неймовірно приємно отримувати такі теплі відгуки. Сподіваємося, що ензимна пудра й надалі радуватиме вас делікатним очищенням та приємними результатами після кожного використання

• Юлія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Seagull Cosmetics

Купувала даний засіб дітям-підліткам з проблемною шкурою. Засіб Добре справляється з своїми задачами.

• Ірина І***

Гарна річ

• Нюша Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 50 г

Пудра сподобалась. Легка у застосуванні. Якщо дотримуватись інструкції - все вийде і нічого не буде грудочками. Подразнення не викликає навіть на чутливій шкірі, як у мене.

Переваги:
    Український бренд,,ціна= якість.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Сергій К***

Дочка задоволена .

• Анастасия Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 50 г

Вперше вирішила придбати собі данний засіб
    Користуюсь як зазначено на пакування. Загалом подобається, моїй проблемній шкірі підійшов. Добре очищує, не сушить і не стягує шкіру після нього.

Переваги:
    Піниться, нейтральний аромат, очищує, не сушить, не стягую. Загалом задоволена
    Недоліки:
    Не виявила
  • Татьяна М***

Все супер

• Алина Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 50 г

Не сильно пенится и скатывается в руках .

• Анастасія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 50 г

Так , це якби "пудра" , але своїх функцій не виконує взагалі. Це не пілінг, а просто якась вмивачка , яка не піниться і дуже погано змивається. Не раджу , купіть нормальний засіб , а не це .

Переваги:
    Недоліки:
    Не виконує функції як було заявлено.

Анастасіє, добрий день. Дякуємо за відгук. Дуже прикро, що засіб вам не сподобався. Ензимна пілінг-пудра дуже делікатно відлущує відмерлі клітини. Для досягнення бажаного ефекту рекомендуємо використовувати ензимну пудру регулярно, 2-3 рази на тиждень. Можливо після більш тривалого користування ви змінете свою думку. Дякуємо, що обираєте HOLLYSKIN і бажаємо краси!

• Наталия В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 50 г

Получила ,пудру! Хочу, сказать -деньги на ветер!!! Ерунда полная! Развод на деньги!в применении не удобна это мягко сказано! В руках и на лице скатывается, наносится неравномерно, эффекта никакого! Цена, космос!

Переваги:
    Нет, одни недостатка!
    Недоліки:
    Много!

Добрий день, Наталіє! Дякуємо за відгук. Дуже прикро, що пудра вас не вразила. Ензимна пілінг-пудра дуже делікатно відлущує відмерлі клітини. При тривалому користуванні очищує пори, зменшує кількість і щільність висипів, усуває запальні процеси. Рекомендуємо взяти невелику кількість пудри, додати теплої води і розтерти між долонями до ніжної кремової консистенції, нанести на сухе обличчя м'якими масажними рухами, помасажувати 1-2 хвилини, змити великою кількістю води. Дякуємо, що обираєте HOLLYSKIN і бажаємо краси!

• Татьяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 50 г

Просто якась пінна консистенція. Пудра тільки на вигляд. Нічого не відшклушує, звичайна вмивачка. Не витрачайте гроші

Переваги:
    Недоліки:
    Пудра тільки на вигляд. При нанесенні одразу піниться
    • Анастасія Н***

Вона так і має працювати.. Спінити, потримати близько хвилини чи більше і змити. Результат десь за 2 тижні - місяць