Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Рюкзак роллтоп міський для ноутбука 15.6" з відділенням жіночий чоловічий водовідштовхувальний для роботи навчання подорожей туристичний дорожній похідний унісекс формат A4 місткий щоденний офісний з дихаючою спинкою 19–29 л чорний JoyPoint

Оцінка користувачів 5/5
  • Муренко
    Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Чорний

Я полностью доволен покупкой, очень приятный материал, очень вместительный рюкзак.

За 1000 гривен это сказка, да и полной своей цены он стоит.

Переваги:
    Приятные материалы, большое количество карманов, вместительный.
    В общем и целом, для повседневного использования огонь
    • Продавець  Joy Point

Іллє, дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку!

Нам надзвичайно приємно, що ви оцінили якість матеріалів, місткість та зручність рюкзака.

Ми прагнемо пропонувати практичні та надійні речі за чесною ціною, тому ваші слова ,найкраща нагорода для нашої команди.

Нехай рюкзак служить довго та буде надійним супутником у щоденних справах і подорожах!

• Ірина Г***

• Відповідність фото

Рюкзак за свою ціну топ, і ноут влізе, і пів хати запакувати можна. А як пів хати не треба, то можна скрутити і виглядатиме добре

Переваги:
    Місткий, симпатичний, наче цілком надійний
    • Відповідність вказаним розмірам

Доброго дня, пані Ірино!

Щиро дякуємо за ваш відгук, високу оцінку та окремо за чудовий гумор!

Ви влучно підмітили головну фішку роллтопа.

Дуже раді, що рюкзак виправдав очікування!

Користуйтеся з задоволенням!

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Чорний

Зручна дихаюча спинка і м'які лямки, навіть з повним рюкзаком плечі не втомлюються, носити одне задоволення. Дякую!

• Продавець  Joy Point

Тетяно, щиро дякуємо за ваш відгук та 5 зірочок!

Нам надзвичайно приємно знати, що ви оцінили зручність дихаючої спинки та м'яких лямок рюкзака JoyPoint!

Нехай рюкзак дарує лише приємні враження та надійно служить у всіх ваших справах і подорожах!

• Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Чорний

Цей рюкзак дозволяє легко змінювати об'єм, а спинка приємно порадувала , носіння комфортне весь день. Дякую за швидку відправку!

• Продавець  Joy Point

Ольго, щиро дякуємо за ваш відгук та найвищу оцінку!

Нам надзвичайно приємно знати, що ви оцінили переваги роллтоп-дизайну з можливістю регулювати об'єм та комфорт спинки під час тривалого носіння.

Дуже раді, що доставка була швидкою, а рюкзак залишив лише приємні враження!

Нехай рюкзак JoyPoint стане вашим надійним та зручним супутником у щоденних справах, прогулянках та нових подорожах!

• Егор К***

• Відповідність фото

Суперський міський рюкзак! Виглядає стильно, лаконічно і при цьому надзвичайно практичний у використанні. захищене відділення для ноутбука . Рекомендую!

• Продавець  Joy Point

Єгоре, щиро дякуємо за ваш відгук, високу оцінку та рекомендацію!

Нам надзвичайно приємно знати, що ви залишилися задоволені покупкою і оцінили стильний, лаконічний дизайн рюкзака, його практичність та надійне захищене відділення для ноутбука.

Нехай рюкзак служить вам довго та робить кожну поїздку й щоденні справи максимально зручними!

• Яша Б***

• Відповідність фото

Практичний рюкзак! Дуже зручно, що є окреме та безпечне відділення для ноутбука, а завдяки конструкції ролтоп об'єм легко регулюється залежно від завантаження.

• Продавець  Joy Point

Пане Яшо, щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!

Нам надзвичайно приємно, що ви оцінили практичність рюкзака, безпечне відділення для ноутбука та зручність ролтоп-конструкції, яка дозволяє легко регулювати об'єм.

Нехай рюкзак служить вам довго й надійно та дарує максимум комфорту в роботі, навчанні та під час подорожей!

• Максим К***

• Відповідність фото

Зручний формат для регулювання об'єму, захищений відсік для ноутбука, водостійка та міцна тканина, якісна фурнітура, комфортна спинка та лямки.Дуже задоволений!

Переваги:
    Стильний вигляд

• Продавець  Joy Point

Вітаємо, Максиме! Дякуємо за покупку та чудовий відгук.

Дуже раді, що рюкзак JoyPoint вам сподобався та повністю виправдав очікування!

Нехай носіння буде комфортним та дарує лише приємні враження.