Відгуки покупців про Мікрофонна радіосистема HOLLYLAND LARK M2 DUO with USB-C Plug (Type-C) для смартфона. Мікрофон петличний бездротовий - мобільна версія
- Єлизавета Ш***Відгук від покупця. Продавець: Freebie
Мікрофон однозначно вартує своїх грошей, як я рада, що замовила його! У мене за вікном будівництво вже майже рік, я просто не могла знімати відео для роботи через постійний шум, а тепер натисканням однієї кнопки ніякого стороннього звуку у відео
- Переваги:
- Комплектація, оригінальний продукт, коробка повністю запакована в заводській плівці
- Андрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Freebie
Купив ці легендарні бездротові петличні мікрофони і залишився дуже задоволений покупкою. Підключення зайняло буквально пару хвилин, пристрій одразу визначився без додаткових налаштувань. Звук чистий та гучний, сторонні шуми мінімальні навіть при записі на вулиці. Магнітне кріплення виявилося дуже зручним - мікрофон надійно тримається на одязі та не заважає під час зйомки.
За свою ціну це відмінний варіант для тих, хто хоче отримати якісний звук без дротів та складного налаштування. Рекомендую до покупки- Переваги:
- Оригінальний товар, чудова ціна, комплектація дуже велика
- Вікторія З***Відгук від покупця. Продавець: Freebie
Найкращий петличний мікрофон. Давно хотіла його придбати та очікування себе повністю виправдали. Мені важлива якість звуку у відеоконтенті, пробувала багато аналогів з різного бюджету, дана модель відмінно справляється зі своїм завданням. Я б сказала найкраще!
Зазначу, що упаковка була в плівці, тому окреме задоволення було робити розпакування такого потрібного подарунка для своєї роботи.
1000000 зірок!! - Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Freebie
Не ведіться на дешеві петлички. Ця найкраща. Я всім задоволена
- Переваги:
- Шикарні, маленькі, зручні, а звук чудовий, батареї на багато днів вистачає
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: Freebie
В комплекті є все, що потрібно: коробочка-зарядка, наклейки, пухнастик від вітру, сумка для зберігання, 2 мікрофони. Легко і швидко все підключилося блютусом. Рекомендую!
- Переваги:
- Відмінні мікрофони, зручно кріпляться на магнітах
- Владислав Т***Відгук від покупця. Продавець: Freebie
Чудовий мікрофон, звук чистий і гучний, без зайвих шумів. Зручно у використанні, якість приємно порадувала. Покупкою дуже задоволений, дякую
- Переваги:
- Все сподобалося від упаковки до звуку
- Анастасія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Freebie
Це найкращі петлички!! Звук просто шикарний. Комплект дуже щедрий, особливо сподобалися пушки для захисту проти вітру та магнітні ланцюжки на шию
- Переваги:
- Коплектація дуже щедра
- Іван Л***Відгук від покупця. Продавець: Freebie
Нууу це просто супер мікрофон. Замовляйте, не вагайтеся. Не пошкодуєте, вам сподобається якість та зручність
- Переваги:
- Якість звуку хороша, кейс зручний, мені все подобається!
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Freebie
Дуже хороша якість і звук, дуже легка петличка, чіпляється куди хочеш
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Freebie
Хочу подякувати продавцю! Дуже задоволена покупкою. Мікрофон якісний, звук хороший — саме те, що я очікувала, те й отримала. Продавець швидко зв'язався зі мною та оперативно відправив замовлення. Усе пройшло без проблем. Однозначно рекомендую і товар, і продавця!
- Недоліки: