- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличная мышка, всем советую!
Добрий день, ! Дякуємо за корисний відгук та вибір Ajazz. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Ajazz!
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: HeadCat. Колір: Чорний
Миша прийшла оригінальною, якщо хтось париться по цьому поводу, то не варто, з нею все гаразд. Дають хороший плетений кабель, миша тримає заряд тиждень якщо грати день в день, а так, то мені вистачає одного заряду на два тижні. Враження «вау» є, сенсор не зриває, хоча всі казали що буде. Короче найкраща за свою ціну
- Переваги:
- Хороший сенсор та акумулятор
- Олександр М***
В якому стані прийшов корпус? він дійсно карбоновий?
- РусикВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Интересная мышь, взял после г102, доволен
- Переваги:
- Удобно лежит в руке, довольно приятная по ощущениям, не скользит в руке
- Недоліки:
- Не особо удобный софт, но привыкнуть можно
Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Ajazz. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Ajazz!
- Виталий Л***Відгук від покупця. Продавець: Techno_Plato. Колір: Чорний
Удобная для тех, у кого хват всей ладонью, приятная на ощупь, никаких багов, срывов, отключений нету. Зарядку держит хорошо, раз в пару дней подзаряжал. С в целом за свои деньги лучше чем g102 которой я владел много лет.
- Переваги:
- - Хорошо сидит в руке
- Нет багов
- Достаточно точная - Недоліки:
- - Громкие микрики
- Хотелось бы док станцию)
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: Gam1ngZone. Колір: Чорний
Крута мишка працює добре, сенсу не зриває, заряджається швидко. По такій ціні ідеальний варіант
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: ChromaTechStore. Колір: Білий
Хороша і класна миша. Приїхала в коробці без пошкоджень . Комплектація: чудовий паракордовий юсб з кабелем, змінна спинка миші, інструкція.
- Переваги:
- Гарний сенсор на перемикачі кнопок та енкодер колеса , нічого не лагае та не даблклікає . Пройшов десь місяць з покупки , все гарно. Того що можно грати та заряджати мишу одночасно . Це великий
- Михайло Г***Відгук від покупця. Продавець: ChromaTechStore. Колір: Білий
хорошая мышка за свои деньги, долго держит заряд, удобная форма
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: ChromaTechStore. Колір: Білий
...
- Переваги:
- Очень приятные на ощуп, сенсор не слетает вообще, быстро привезли.
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: ChromaTechStore. Колір: Білий
Хороша мишка за свою ціну, доставка швидка, все працює. рекомендую
- Панов К***Відгук від покупця. Продавець: STStore13. Колір: Чорний
Приятная на ощупь,хорошо сидит в руке,не срывает сенсу,большой акамулятор и приятный вес по соотвецтвию етого всего с ценой
- Недоліки:
- Не нашел пока
- Матвій З***Відгук від покупця. Продавець: Techno_Plato. Колір: Чорний
Мишка хороша але є проблеми з софтом і якщо на сенцор попаде пилинка почне рвати сенцор
- Переваги:
- Вага
- Недоліки:
- Софт
- Руслан Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Попользовался мышью где-то неделю и могу сказать, что впечатление весьма неоднозначное. Сама по себе мышь, в принципе, плохой я не назову, но в ней имеется ряд недостатков. Во-первых, сама ее фишка карбона... покрытие действительно приятное на ощупь, оно цепкое и все хорошо, но работает это ровно до тех пор, пока рука абсолютно сухая. Стоит руке хоть немного вспотеть и магия пропадает, создается впечатление, что в руке нечто грязное, мокрое и неприятное. Также у мышки очень-очень громкие кликера, и это прям реально подбешивает. Имеются проблемы с софтом, на высоких режимах dpi сенсор рвёт. Хоть рука у меня сравнительно небольшая, мышь мне кажется маленькой.
Мышь больше подходит, скорее, девушкам, как обладательницам миниатюрных и слабо потеющих ладошек. Как для парней вариант весьма спорный. В итоге мышь не могу назвать прям плохой, но она очень и очень на любителя.- Недоліки:
- Очень громкие кликера, у софта есть проблемы
Вітаємо! Дякуємо, що відзначили приємне покриття миші та загалом об'єктивно оцінили модель. Нам прикро, що окремі особливості не повністю виправдали ваші очікування.
Хочемо зазначити, що розмір корпусу, тактильні відчуття від покриття та гучність перемикачів є доволі індивідуальними характеристиками, тому сприйняття може відрізнятися залежно від хвата, розміру долоні та особистих вподобань користувача.
Щодо роботи програмного забезпечення та поведінки сенсора на високих значеннях DPI, дякуємо за зауваження. Ми обов'язково передамо цю інформацію виробнику для додаткового аналізу та перевірки.. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, Ajazz!
- ЭндерВідгук від покупця. Продавець: ChromaTechStore. Колір: Чорний
Мышка за 1к неплохая, но мне нужна была без проводная мышка у которой сенса не будет рвать, так что 2 это потолок
- Переваги:
- Легкая
- Недоліки:
- Если играть на без проводе то сенсу рвет очень