Відгуки покупців про Рюкзак дитячий текстильний динозавр м'який 3D дизайн дошкільний в садочок для хлопчика дівчинки 2 3 4 роки 5 років у подорож на прогулянку вологостійкий з вентильованою спинкою боковими кишенями
- Микола П***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM
Дитина рюкзачком задоволена.
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Продавець MARITIM
Вітаємо! Дякуємо вам за відгук — для нас це дуже важливо. Раді, що товар вам сподобався та виправдав ваші очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- ВладиславаВідгук від покупця. Продавець: MARITIM
Вже пару днів тестуємо на прогулянках, якістю дуже задоволена. Ну і звісно доня в захваті від дизайну динозаврика, це взагалі не обговорюється) Впевнена, що через місяць буде ходити з ним в садочок.
- Переваги:
- Якість, зручність, дизайн
- Продавець MARITIM
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Ваша думка надихає нас ставати ще кращими, а також допомагає іншим покупцям зробити правильний вибір. Дякуємо за довіру та бажаємо, щоб товар служив Вам довго й приносив лише позитивні враження!
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: MARITIM
Мій син у захваті від дизайну, а я від якості та продуманості рюкзака. Коштує своїх грошей.
- Переваги:
- Цікавий для діток дизайн, якість на високому рівні
- Недоліки:
- Продавець MARITIM
Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та нашим сервісом. Ваші добрі слова мотивують нас і надалі працювати з турботою про кожного покупця. Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині! Бажаємо лише приємних покупок!
- НаталіВідгук від покупця. Продавець: MARITIM
Шукала саме такий рюкзачок для онучка, бо дуже любить динозавриків, був в захваті ,кожного дня носить і в садочок і на прогулянки
- Переваги:
- Красивий якісний
- Недоліки:
- Продавець MARITIM
Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.