Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Іграшка для собак WAUDOG Fun Red Ball м'яч, червоний демісезонний м'ячик для собак, спінений термопластичний поліуретан, плаваючий тренувальний м'яч Лайкер стайл, розмір 70 мм (6001)

Оцінка користувачів 3.1/5
  • Аліна Р***

Чудовий мʼячик
    Пес грається із задоволенням

Переваги:
    якісний, міцний

• Антон
    Відгук від покупця. Продавець: WD Retail. Колір: Червоний

Класна іграшка. Доволі міцна, моєму міттельшнауцеру подабається

Переваги:
    Міцний, легкий, плаває

• Зоряна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

На жаль, не протримався і два дні

Переваги:
    Яскравий, легкий, гарно стрибає
    Недоліки:
    Собака швидко розгризла

Добрий день, шановна Зоряно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Аби іграшка WAUDOG Fun Red Ball слугувала якнайдовше, ми не рекомендуємо залишати вихованця наодинці з нею, а застосовувати іграшку для спільної гри з улюбленцем. Також при виборі розміру та виду іграшки слід враховувати характер та вік домашнього улюбленця. Ми зацікавлені у тому, щоб детальніше розібратися в даній ситуації. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості Компанії Коллар: 0 800 30-01-04.

• Зоряна

В описі вказано: "Оскільки м'яч дуже важко прокусити, він витримає будь-які випробування — від веселих ігор до найінтенсивніших розгризань".
      Там не йдеться про те, що іграшка стійка до розгризань тільки у випадку, якщо не давати її собаці)

• Артем А***

Быстро позвонили ,оформили оперативно,доставка супер , спасибо персоналу

Переваги:
    Шарик очень лёгкий ,собаке понравился

• Олена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Колір: Червоний

Прикро, що не прочитала відгуки, перед тим, як купувати. Його вистачило не на довго. Купила три дні назад. Довічний м'яч виявився добовим ((

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Не відповідає заявленим термінам експлуатації
    • Продавець  ВС Retail

Добрий день! Протягом 2х робочих днів Вам буде надіслано новий м'ячик, безкоштовно. Очікуйте смс з ТТН!

• Марина З***
    Відгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Колір: Червоний

Ви серйозно? В чому заключається довічна гарантія? Звичайний мʼяч! Вже на третю прогулянку мʼяч був погризаний, хоча використовувався тільки на тренуванні. Через тиждень залишилось мало що схоже на мʼяч.

Переваги:
    Недоліки:
    Звичайний мʼяч
    • Продавець  ВС Retail

Добрий день!

• Кристина Л***

Хватило на 2 дні

Добрий день!

• Марина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Колір: Червоний

Це супер іграшка ! Я не очікувала , що вона проживе в нас хочаб день. Отримавши іграшку вона мені здалась дуже мʼяка, а мій песик іграшки шматує за секунду. Але цей мʼяч в нас вже декілька днів і він живий ! Він цілий , на ньому є сліди зубів , але він цілий. Це магія ) дякую! Зараз це улюблена іграшка яка з нами і на прогулянці і вдома.
    Рекомендую )

Переваги:
    Незламний )
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  ВС Retail