Відгуки покупців про Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Classic (EFDELTA3C-EU-CBox-L)
- Анатолій П***Відгук від покупця. Продавець: Lemon Watt
Перевірив,все працює,дякую
- Переваги:
- Дуже швидко
- Продавець Lemon Watt
Дякуємо і Вам за вибір нашого магазину
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: G-Hub
Все чітко все влаштовує окрема подяка продавцю комунікація відправили швидко незважаючи на проблеми в логістиці , всім задоволений
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: G-Hub
працює добре, поки без нарікань
- Переваги:
- Оригінальний, підключився в додаток
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова річ, дуже виручає на фронті. Гарно тримає заряд
рекомендую цю модель - Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На вигляд і по функціональності досить хороший варіант для квартири.
- Переваги:
- Швидкий заряд.
- Недоліки:
- У станції встановлено літій-іонні батареї, розетка дурить щодо залізо-фосфатних. Цей надпис було заклеєно. На кому ж наживешся, як не на своїх.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Це маркування на коробці для транспортування. Фактично батарея залізо-фосфатна.
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: AGRS Light
Швидко зв'язалися, наступного дня станція вже була в мене. Протестувала: холодильник, пилосос, роутер, ноутбук - все працює добре. Дякую.
- Тарас З***Відгук від покупця. Продавець: anytech
Швидка доставка, товар відповідає опису
Перевірив- Переваги:
- Відповідає характеристикам
- Недоліки:
- Ще непомітив
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: anytech
Задоволена станцією, прийшла заряджена на 30% ,до 100% зародилася швидко. Продавець сумлінний станція прийшла через день після оплати.
- Вячеслав Г***Відгук від покупця. Продавець: G-Hub
Швидко замовлення опрацювали, швидко відправили. Неймовірно вдячний
На товар нарікань немає абсолютно. - Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: anytech
Величезна подяка за таку чудову якість і найменшу ціну на сайті та й взагалі на ринку . 100 % звернусь ще до вас , коли потрібна буде еко фло , величезна подяка .
- Переваги:
- Найнижча ціна
- Михайло Ж***Відгук від покупця. Продавець: anytech
Ввічливий продавець, швидко вислали, все працює.
- Переваги:
- Швидко вислали
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: BirdsHub
Доброго дня. Хороша станція. Була в наявності. Дуже швидко відправили. Дякую! Рекомендую
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: G-Hub
Прибула вчасно,працює
- Вадим Ш***
Чому 4, а не 5?
- Андрій Ц***Відгук від покупця. Продавець: TiVolt
Спробували як працює у перший день. Нарікань нема. Після зими відгук напишу обов'язково.
- Переваги:
- Продавець виконує свої обов'язки як слід. Приємно співпрацювати. Молодці
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Ткаченко С***Відгук від покупця. Продавець: anytech
Купувала дельта 3 класік для холодильника (старого). Протестувала на холодильку. Запустився, тримався 17 год і ще трохи заряду залишилось, бо мені вже наскучило тестувати.
- Переваги:
- Зарядився швидко (хвилин 50). Запустив старий холодильник
- Недоліки:
- поки що немає
- Продавець anytech
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купили, швидко сідає
В комплектації немає шнура для зарядки з авто та шнура для підзарядки від СП (типу нам працівник показав, що внизу пишеться про 1 шнур від розетки, АЛЕ є ж 3 варіанти, чому тоді не додати їх???)
Ніде не написано рік виготовлення екофло- Переваги:
- Хоть щось, замість нічого
- Недоліки:
- - Ціна
- Комплектація чомусь не повна
- я не знайшла рік виготовлення
- швидко сідає
- Александр В***
Нормальна станція , рік випуску є на коробці!
- Владислав
А что вы хотите от станции с такой ёмкостью? Я компютер настроил на потребление 120 ватт, мне хватает на 8 часов работы. Если включить фен то естественно она разрядиться за 30 минут
- Наталя М***Відгук від покупця. Продавець: G-Hub
Рекомендую!
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: anytech
Спасибо, быстро пришло , станция 10 из 10
- Продавець anytech
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: OTDmax
Не діє офіційна гарантія від Екофло на 5 років, тільки рік від магазину. Чек не дали. Обіцяли вислати пізніше після чого почали просто ігнорувати. Думаю що варто звернути увагу податковій на цих "продавців" а Розетці хоч якось перевіряти що у них робиться на маркетплейсі, бо від таких випадуків втрачається довіра.
- Переваги:
- Недоліки:
- Ціни вище середніх, ознаки шахрайських дій та ухилення від сплати податків.
- Продавець OTDmax
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук.
Дійсно, за даним товаром ми надаємо гарантію від нашого магазину та повністю беремо на себе всі гарантійні зобов'язання. У разі виникнення будь-яких питань або гарантійного випадку ви можете звернутися до нас, і ми забезпечимо належне гарантійне обслуговування.
Щодо видаткової накладної — ми вже надіслали її до вашого замовлення. Ви можете переглянути та завантажити документ у своєму особистому кабінеті на ROZETKA.
- Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: G-Hub
Все пришло как и говорили с менеджером спасибо большое
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: G-Hub
Здається чудова покупка - компактний, гарний на вигляд, але побачу як проявить себе
- Переваги:
- Швидко привезли, класно виглядає, ще не вмикав ))
- Недоліки:
- Поки немає
- Лариса Б***Відгук від покупця. Продавець: OTDmax
Станція незрозуміло працює при однаковому навантаженні. То за 1 годину- мінус 10% потужності, то на 1% працює ще 3 години.
- Переваги:
- Працює тихо.
- Недоліки:
- При перенесенні щось всередині торохтить.
- Владислав
Разрядите и зарядите её до 100%. Ей нужна такая калибровка чтоб правильно показывала проценты
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: OTDmax
Замовив, все працює. Гарантія за заявою продавця всього рік, тобто офіційна від Екофло 5 років відсутня. Гарантійного талону як і чеку мені не дали. Та й таке...
- Переваги:
- Працює, відповідає заявленим характеристикам
- Недоліки:
- На ринку є й дешевше, і з більшою гарантією але вже купив цю
- Сергей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарна станція. Дякую "Розетці" за товар та обслуговування, а також "Ощадбанку" за розстрочку
- Переваги:
- Потужність, ціна, розстрочка, дизайн, якість зборки та матеріалів, гарантія 5 років
- Вадим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класна зарядна станція. З пропозицією від Пумб на 18 платежів, взагалі чудова.
Світло в квартирі, роутер, холодильник працюють без проблем.- Переваги:
- Компакта, я би сказав безшумна, якісна.
- Недоліки:
- Не виявив, хіба те що не можна підключити додаткову батарею.
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нареканий нет, работает нормально. Холодильник, dyson, ps 5, телевизор тянет
Заряжается быстро.- Переваги:
- Все что нужно тянет
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Быстрая доставка хорошое качество . Брали для холодильника и микроволновой печи всё отлично работает без шумно . Быстро заряжается и тихо. Учень удобное приложение при первом включении обновилась прошивка. Гарантия оформляется тоже через мобильное приложение.
- Переваги:
- Мощность, качество сборки, мобильное приложение, быстрая доставка
- Недоліки:
- Время покажет
- Леся
Коли вмикаєш розетки, сильно чути дзижчання всередині?
- Евгений
- Дмитро Д***
В мене так само чутно, це працює інвертор так, це нормально, не переживайте
- Мечислав Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для квартири супер
- Павло Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Одна з найкращих покупок в цей час. Покриває спокійно мікрохвильовку, чайник, фен, пк, телевізори, навіть можна холодильник заживити на 3/4 години і ще залишиться. Дуже гарний додаток. Всі тести пройшла, все шо заявлене відтестовано і видає як по паспорту, шикарна станція.
- Переваги:
- Ціна, якість, тип аккумулятора, додаток.
- Недоліки:
- Хіба що 1024 ватт аккума комусь буде мало, там вже треба дивитись в сторону дельти 2/3 про
- Леся
Коли вмикаєш розетки, сильно чути дзижчання всередині?
- Павло Д***
Чутно слабо помітний звук, як у дуже слабкої лед лампи, я б сказав почути можливо тільки якщо повна тиша в кімнаті, а так майже не помітно
- Леся
Раніше станцій взагалі не було, і ще не зовсім зрозуміло, що є нормою, а що ні, але я так зрозуміла, що це робота інвертора, дійсно звук негучний, треба нахилятися) дякую
- Max Z***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ноут + монитор + роутер + пон терминал = потребляют около 35Вт.
С этой станцией можно комфортно работать и не париться.
Одно дело думать о покупке зарядной станции и представлять как оно будет - другое, поставить её дома и с широчайшей улыбкой смотреть, как всё красиво автономно работает.
Я очень доволен, и думаю, что по такой цене и в 20 платежей частями от Пумба - это лучшее возможное предложение.- Переваги:
- цена, оплата частями, ёмкость, качество, бренд
- Євгеній В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже задоволений покупкою.
Станція витягує фен, кавоварку, мікрохвильовку тим паче холодильник.
Дуже зручний та інтуєтивний додаток.
Якість та дизайн корпусу теж на висоті - ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре, відповідає заявленим характеристикам, сподіваюсь системно не знадобиться.
- Переваги:
- Тиха, компактна
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Урізана версія в комплекті тільки шнур для її зарядки, а так начебто норм.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для бытового использования, оптимальная середина по мощности, емкости. Удобная комповка, все что нужно пользователю на передней панели. Максимально упрощена по функциям, нет ничего лишнего.
- Переваги:
- Простота
- Недоліки:
- цена
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Станция шикарная брал на загородный дом,тянет все в пределах разумного холодильник двухкомпрессорный,морозильная камера,два телевизора, роутер,свет это понятно из тяжёлого пробовали кофемашина тянет и соответственно насосная станция спокойно вытягивает,чем больше потребителей остаток времени уменьшается так-то рекомендую.Зарядку выставил через приложение на 1кв заряжается очень быстро.Рекомендую.Забыл добавить тихую работу вентиляторов.
- Переваги:
- Куча плюсов не пересчитать
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- РостиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Потужна. Кавоварку тягне без проблем на 1.6 кВ. Дуже тиха, активне охолодження не чути навіть під час заряджання.