Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про Простирадло140х200 темно-сіре Ярослав, махрове гладкофарбоване

Оцінка користувачів 4.71/5
  • Лушпай М***
    Відгук від покупця. Продавець: MRIANNA. Колір: Бірюзовий

Зручне махрові простирадла, на спеку замість ковдри- найкраще!
    Продавець дуже швидкий і приємний.

Переваги:
    Зручно, якісно
  • Оксана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Світло-сірий

Непогана якість, але розмір 195×220, тоді як продавець заявляє зовсім інше.

Переваги:
    Непогана якість
    Недоліки:
    Плутаниця з розмірами

• Наталія Н***

Дякую, якість гарна. Розміри супер

• Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 175 x 200. Колір: Темно-сірий

Хорошенькое, на свою цену, очень даже!

• Ирина Г***

Очень довольна покрывалом. Все было сделано в срок.

Переваги:
    Хорошее качество, приемлемая цена.
  • ОЛЕКСАНДР К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 145 x 200. Колір: Бежевий

Простирадло гарної якості, м'якеньке. Колір насичений.

• Наталья К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 175 x 200. Колір: Бежевий

Все сподобалось, продавця рекомендую

Переваги:
    Отримала товар швидко, якість сподобалась.
  • Юлія П***

Супер! Сподобалося!

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Бежевий

Все чудово!Покупкою задоволена !
    Гарна якість!

Переваги:
    Гарна якість та приємна ціна
  • Ольга М***

Якість супер... за таку ціну... Не дуже тонке...приємне на дотик...я задоволена...

• Ольга В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 175 x 200. Колір: Світло-сірий

Якість дуже гарна, розміри відповідають, приємна на дотик, не цупка

Переваги:
    Якість
  • Юрий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 145 x 200. Колір: Світло-сірий

Розмір 135×230

• Дина О***
    Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 145 x 200. Колір: Бежевий

Простирадло, те що треба!

Переваги:
    Гарне простирадло! Колір бєжевий, краще, ніж на картинці
  • Яна К***

хороша

• Олена

Якісне простирадло - використовую як літню ковдру.

Переваги:
    М'яке та комфортне.
  • Олена -*** Х
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Темно-сірий

В цілому товар нормальний, виглядає дуже просто тоненький. Сушильна машина робить його пухким а приємним, але, якщ сушити н а сонці, буде грубовате тонке простирадко. амовляла 2, довелося від 1 відмовитися. Колір темно-синій, як на темному фото.

Переваги:
    Махра, реальний розмір
    Недоліки:
    Край оброблений оненькою смужкою, ворс невеликий, тоненька.
  • Тетяна

Нормально. В принципе большое плотное полотенце. Выглядит совсем не так, как на картинке, гораздо проще. Я люблю такими простынями укрываться летом вместо одеяла.

Переваги:
    Плотное
    Недоліки:
    Выглядит простовато
  • Ольга Ч***

Дуже сподобалось простирадло.Під ним кльово спиться,дуже комфортно