Відгуки покупців про Облягаючий лонгслів з віскози з вирізом та довгими рукавами ISSA PLUS 15850 S червоний (issa2007682848645)
- Юлія Щ***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Червоний
Лонг приємний, еластичний, є вирізи і для великих пальців. Більш молодіжний варіант, пошиття сподобалось, могу рекомендувати до покупки. Я обрала червоний, виглядає як на фото.
- Продавець «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Олена Ц***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Червоний
Ткань приятная к телу, мягкая и комфортная. Сидит хорошо, выглядит аккуратно и стильно. После стирки форму не потерял. Покупкой довольна, рекомендую!
- Продавець «ISP»
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Ксенія А***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Червоний
Лонг з вирізами для пальців, еластичний, приємний. Виріз не сильно глибокий, але інтигуючий, сподобався. Зібрала образ з джинсами кльош, цікаво виглядає.
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Червоний
Приємний еластичний матеріал, шві рівні, лекала зроблені якісно, лонг по плечах та рукавах сідає добре. Задоволена на 100%
- Юлия Ш***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Червоний
Приємна тканина, червоний доволі яскравий, тканина еластична. Є цікаві розрізи на рукавах, мені сподобалась модель.
- Переваги:
- Цікава модель
- Недоліки: