Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Оверсайз спортивний костюм із зіп толстовкою та широкими штанами ISSA PLUS 15826 XL молочний (issa2007682850464)

Код :  611926784
Оцінка користувачів 5/5
  • Виктория С***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Темний коричневий

Стильний,гарний пошив.Відмінно сидить.Виглядає супер

Переваги:
    Модний,рівненькі шви.
  • Катерина Є***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Молочний

• Відповідність фото

Зручний, добре сидить по фігурі, нічого не сковує рухів. Виглядає стильно та охайно, можна носити не тільки для прогулянок, а й просто на кожен день. Після прання все залишилося без змін. Якістю задоволена.

• Продавець  «ISP»

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Олена Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Молочний

• Відповідність фото

Хороший костюм на осінь, вітровка універсальна. Шви рівненькі, фурнітура якісна, лекало добре лягло. Я задоволена.

• Продавець  «ISP»

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Ксенія А***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Молочний

• Відповідність фото

Костюм з плащової тканини, курточка з сітчастим підкладом, є куліски. Взагалі модель цікава, можно відпустили куліски буде оверсайз. До пошиву претензій немає.

• Катерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Молочний

• Відповідність фото

Мої очікування виправдались на 100%, виглядає один в один як на фото. Якість пошиття вау, усі манжети еластичні, доволі зручні, не тиснуть, талію можно зафіксувати у будь-якому положенні за рахунок резинки на тримачах.

Переваги:
    Якісний

• Олена Н***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Молочний

• Відповідність фото

Це вау! Той самий ретро костюм з плащовки. Курточка та штанці на затяжках. Взяла у молочному кольорі, я в захваті. Куртка на сіточці, планую носити як вітровку під джинси та лосини. 100 з 10.

Переваги:
    Той сами ретро костюм