Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про 200gr Malt-soft Gimcat Extra Паста для виведення шерсті та поліпшення моторики шлунка 200 грам

Код :  612191105
Оцінка користувачів 4.8/5
  • Галина К***

Котик гамає

• Продавець  Magnum22

Дякуємо за високу оцінку! Ми працюємо заради того, щоб наші клієнти залишалися задоволеними!

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Magnum22

Дякую продавцю за швидку доставку, дуже гарна паста користуюсь вже 5 років, котам подобається

• Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Magnum22

Хорошая паста, кот ест с удовольствием

• Вікторія П***

Коту подобається. Доставили швидко

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Magnum22

Пасту придбали за рекомендацією ветеринара. Досить швидко котик почав почувати себе краще. Кожний вечір вже сам просить дати йому пасту - для нього це як смаколик

Переваги:
    Ціна та оперативне відправлення замовлення
    • Продавець  Magnum22

• Людмила Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Magnum22

Моєму коту подобається тільки ця мальт-паста. Як на мене - вона дійсно працює.
    Посилка прийшла швидко, гарно упакована. Спілкування з менеджером приємне. Бажаю продавцеві успіху у роботі.

Переваги:
    Ціна, термін придатності, об'єм
    Недоліки: