ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Сенсорний тримач для телефону в автомобіль машину з бездротовою зарядкою 15 Вт WALKER для android iphone автотримач підставка для смана під телефон у дефлектор бездротова безпровідна зарядка в авто холдерртфо

Є в наявності

5/5
Оцінка користувачів 5/5
  • Микола І***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell

Зручний та технологічний тримач, заряджає швидко!

• Юрий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell

Тримач якісний, заряджає без проблем, тримається міцно

• Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell

Гарно тримає телефон та і легко встановлюється, підійде у будь яке авто

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell

Підставки гарної якості, все як написано функціонує. Покупкою повністю задоволена .

• Інна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell

Міцно тримає телефон, замовляла саме через бездротову зарядку, все як я і очікувала

Переваги:
    Якість виготовлення
    • Продавець  easytell

• Лариса С***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell

Пристрій класний, користуюсь вже декілька тижнів і все супер

• Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell

Дуже зручний тримач, особливо сподобалась автоматична фіксація та зарядка без кабелю. Телефон тримається надійно, виглядає все акуратно й якісно. Ціною задоволена, покупка себе виправдала.

• Продавець  easytell

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що товар відповідає вашим очікуванням. Якщо знадобиться допомога - ми завжди на зв’язку. На продукцію Walker діє гарантія 24 місяці.

• Тетяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell

Дуже зручний тримач. Телефон фіксується надійно, сенсор працює швидко, заряджає без проблем. Якістю задоволена!

• Анна В***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell

Дуже сподобався в щоденному користуванні. Телефон ставиться буквально за секунду — тримач сам затискає його і тримає впевнено навіть на поганій дорозі. Бездротова зарядка працює стабільно, сенсор реагує одразу. Виглядає якісно, у салоні не здається дешевим аксесуаром. Зручна річ, якою реально користуєшся кожного дня.

• Єлизавета П***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell

Користуюсь уже кілька днів і реально задоволена. Телефон фіксується дуже впевнено, навіть на нерівній дорозі нічого не хитається і не випадає. Сенсор спрацьовує швидко, а бездротова зарядка — це взагалі окрема зручність. Поставив телефон і більше нічого не потрібно робити.