Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Простынь на резинке Ecotton Фланель 140х200 Зимняя коллекция Super Soft SB-134 Sky blue (2100024448005)

Оцінка користувачів 3.8/5
  • Юрій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Чорний

Куплялось в подарунок, всим задоволені.

Переваги:
    Гарна якість.
    Недоліки:
    Поки що не виявив.

Вітаємо, Юрій!
      Дуже вдячні за відгук.
      Нехай подарунок подарує радість вашому імениннику)

• Павло
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 90 x 200. Колір: Чорний

Нормальна якість

Дякуємо за ваш відгук, Павле! Нам важливо розуміти ваші очікування. Якщо у вас є конкретні зауваження чи побажання, поділіться, будь ласка, з нами — це допоможе покращити наш продукт!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Сірий

2 тижні користування, ще не пралась. Взялась ковелдиками. Не рекомендую.

Переваги:
    Недоліки:
    Не якісна

Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що ви залишилися незадоволені покупкою. Зазвичай фланель має властивість утворювати невеликі ковтунці під час використання, особливо без попереднього прання. Це пов’язано з натуральним складом тканини. Для зменшення таких проявів рекомендуємо прати виріб перед використанням на делікатному режимі та дотримуватися інструкцій з догляду. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання або потрібна допомога, звертайтеся, ми завжди готові допомогти!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Сірий