Відгуки покупців про Клавіатура Xtrike ME ME KB-512 LED USB UA Black (KB-512BKUA)
Код : 613079885
- Андрій.МВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська / Українська
Хоч товар поки на 5 з 5 а її безшумність це для мене щось вау, обідно на душі, бо замовляв за 650 а через пару годин як отримав стартували знижки...
Повертати не став бо мені треба клавіатура і часу чекати поки приїде знову німа.
Така сама історія була і з мишкою але там і так урвав по бонусам за 200 замість 600 цього ж виробника.
Просто вдача не моє. ^_^- Переваги:
- Дуже тиха, матеріал приємний, нанесена українська, здивував кабель usb — type C.
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Гліб Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська / Українська
Бомба пушка Ракета
- Недоліки:
- Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська
Треба клеїти наклейки а так клавіатура топ, за 2 місяці використання стала трохи гучніше натискатись клавіші но це сама тиха клавіатура із всіх, якщо шукаєте тиху клавіатуру то це кращий вибір
- Переваги:
- Дуже тиха клавіатура, підсвітка топ
- Недоліки:
- Нама кирилиці, треба купувати наклейки
- Продавець 5FOX
Дякуэмо Вам за відгук!
- Патенко Н***Відгук від покупця. Продавець: Trendway. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська
Хороша клавіатура, відправили дуже швидко
- Продавець Trendway
Назар, щиро вдячні за ваш відгук! Приємного вам користування :)
Відгуки про товар у інших продавців