Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Електроковдра від USB та павербанка електрична ковдра з підігрівом електроплед для ліжка електричне пончо з регулюванням температури електро одіяло накидка плед односпальне 160×90 см АМ993 для дому офісу подорожей кемпінгу бежевого коляру

Є в наявності

5/5
Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Ольга Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Teh-Family

Ковдра-пончо дуже сподобалася, мякесенька, має декілька рівнів підігріву, гріє на спині і дуже приємна тканина.

Переваги:
    зручний карманчик для павербанку, гарна якість пончо
    • Продавець  Teh-Family

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що ковдра-пончо Вам сподобалася своєю м’якістю, приємною тканиною та комфортним підігрівом. Приємно, що Ви оцінили різні рівні нагріву та зручний карманчик для павербанка. Бажаємо Вам тепла й затишку!

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Teh-Family

Ковдра суперова, мякенька, приємна, ще й працює від павербанку, не ковдра, а мрія. Дякую!

Переваги:
    працює від павербанку
    Недоліки:
    • Продавець  Teh-Family

Щиро дякуємо за такий теплий відгук! Дуже приємно, що ковдра Вам сподобалася своєю м’якістю та комфортом, а можливість працювати від павербанка стала окремим плюсом. Раді, що покупка виправдала Ваші очікування. Бажаємо тепла, затишку та приємного користування!

• Анна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Teh-Family

Отримала свою ковдру від usb, така мякенька і приємна на дотик, вже користуюся в прохолодні вечори, а взимку це буде знахідка.

Переваги:
    ціна, приємна тканина
    • Продавець  Teh-Family

Дякуємо, за чудовий відгук та найвищу оцінку! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені електроковдрою, оцінили її м’якість і приємну тканину. Бажаємо вам теплих та затишних вечорів!

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Teh-Family

Гарна ковдра, дуже зручно що працює від usb павербанку, з нашими реаліями в країні це саме той варіант який потрібно мати кожному взимку. Тому всим рекомендую до покупки!

Переваги:
    Працює незалежно від електрики
    • Продавець  Teh-Family

Щиро дякуємо за такий корисний відгук і рекомендацію! Дуже приємно, що Ви оцінили можливість живлення від USB-павербанка та зручність використання ковдри без прив’язки до електромережі. Раді, що вона стала для Вас практичним варіантом для додаткового тепла. Бажаємо затишку та комфортного користування!