Відгуки покупців про Чоловічі труси боксери Calvin Klein набір 5 шт 2XL Чорний (CKM)
- Ангеліна Б***Відгук від покупця. Продавець: Star Base. Розмір: M. Колір: Чорний
Консультант Ярослав допоміг підібрати правильний розмір, коли я хотіла взяти інший
дуже класний магазин, якість чудова, хлопцю все сподобалось- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- Давид Т***Відгук від покупця. Продавець: Star Base. Розмір: XL. Колір: Чорний
Бистро відписали та відправили, непогана якість
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Star Base. Розмір: L. Колір: Чорний
Удобные
- Переваги:
- Удобство, качество
Відповідає
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: Star Base. Розмір: XL. Колір: Чорний
Замовив, все підійшло, швидко відправили, допомогли з розміром.
Відповідає
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Star Base. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Все соответствует фото, хорошее качество
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: Star Base. Розмір: XL. Колір: Чорний
Допомогли підібрати розмір, швидка відправка
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Star Base. Розмір: XL. Колір: Чорний
Уважний продавець, швидко прийшов товар, якісний. Додатково було запропоновано супутні товари, які також підішли. Рекомендую.
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Star Base. Розмір: L. Колір: Чорний
Дуже гарне обслуговування, відправили швидко і допомогли обрати потрібний товар
- Даніела Ж***Відгук від покупця. Продавець: Star Base. Розмір: M. Колір: Чорний
Допомогли з усіма питаннями, приємне спілкування. Якість
- Михайло Б***Відгук від покупця. Продавець: Star Base. Розмір: L. Колір: Чорний
Все прийшло швидко. Ціле, розмір підходить.
- Володимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: Star Base. Розмір: 3XL. Колір: Чорний
Товар відповідає опису
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Star Base. Розмір: M. Колір: Чорний
Хороша якість
- Анатолій А***Відгук від покупця. Продавець: Star Base. Розмір: L. Колір: Чорний
Хороша якість
- Недоліки:
- Купчинский Ю***Відгук від покупця. Продавець: Star Base. Розмір: XL. Колір: Чорний
Підходить
- Вячеслав Б***Відгук від покупця. Продавець: Star Base. Розмір: M. Колір: Чорний
Гарна якість, рекомендую!
- Роман І***Відгук від покупця. Продавець: Star Base. Розмір: L. Колір: Чорний
Все супер, допомогли чітко підібрати розмір.
- Анна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Star Base. Розмір: M. Колір: Чорний
взяла чоловіку, все дуже сподобалось. тканина приємна та зручна. дуже велике дякую
- Екатерина М***Відгук від покупця. Продавець: Star Base. Розмір: M. Колір: Чорний
Відправили швидко, якість добра, подивимось як буде після прання.