Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Миша Razer Viper V4 PRO Wireless White (RZ01-05630200-R3G1)

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купляв по скидці, до цього була можливість поюзати Logitech G Pro X2 Superstrike, Razer мені більш сподобалась, для мене важливо оптичне колесо прокрутка і баланс у Razer на висоті!

Переваги:
    Перемикачі, до звуку звик десь за 2-3 неділі
    Недоліки:
    Мабуть ціна, але це наша країна виновата з нашими зарплатами!
  • Шульга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличная, если не лучшая мышь в Мире

Переваги:
    Легкая, удобная, долго живет от батареи, легко и стабильно обновляется прошивка.
  • Ігор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Через тиждень користування, при натисканні на колесо миші (маус 3) спрацьовує одночасно правий клік. Також коли флікаєш вліво ( різко рухаєш мишку вліво ) також спрацьовує правий клік. Вцілому мишка хороша, але повернення буде скоріш за все вічність..

Переваги:
    Легка, зручна, хороший на дотик пластик
    Недоліки:
    Ціна, постійний рандом від razer стосовно браку
  • Борис

Набагато зручніша за dav3pro

Переваги:
    Сенсор, батарея, вага, форма
  • Ігор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

TL;DR Ідеальна форма, користуватися дуже комофортно, чудовий сенсор, зовні миша виглядає супер і навіть не віриться що вона важить 49 грам, при цьому не маючи жодної дірки в корпусі. Перемикачі на ЛКМ та ПКМ гучні але у навушниках майже не чутно. Веб версія Razer Synapse дає можливість не встановлювати настільну версію.

Почати хочу з форми, для моєї руки (20.6х9.8 см) вона ідеальна, для пальцевого хвата вона дуже комфортна та легка.
    Далі йдуть кнопки та колесо миші і тут треба одразу сказати що вона доволі гучна, натискання лівої та правої кнопки миші супроводжуєтся якимось тихим дзвоником, це не брак це саме "фішка" Viper V4 Pro, якщо для вас це суттєво то краще взяти Viper V3 Pro. Особисто я, гучності цієї миші не помічаю коли сиджу у відкритих (open-ear) навушниках. Колесо на миші з дуже чітким прокрутом але, на мою думку, доволі "туге", складається враження ніби пролили щось липке, натискання доволі приємне і так само чітке.

Дуже порадував сенсор миші, порівнюючи з моїми минулими мишами Razer Viper V4 Pro зчитує рух на будь якій поверхні, я користуюсь самим звичайним тканинним килимком і навіть на ньому роби micro adjustments та контролювати приціл в шутерах стало легше.
    Ну і саме головне це 8000hz режим. Якщо коротко, ви будете їм користуватись і він дійсно працює, це не маркетинговий хід і не якесь плацебо, різниця між 2000 та 8000 дійсно є. АЛЕ, на даний момент, не усі ігри коректно працюють з такою великою частотую опитування і при швидких фліках можут підвисати. Наприклад, до недавнього часу у Kovaak's були "мікро-фрізи" якщо робити різькі довгі фліки, зараз це пофіксили і користуватся "високо-частотними" мишами можна без лагів та фрізів. Це так само може вплинути на працездатність вашого комп'ютера якщо він у вас слабкий. Я грав у CS2, Valorant, R6 Siege, Marathon, Deadlock, COD MW 2 2009 (iw4x) та Halo: The Master Chief Collection (Combat Evolved та 2) і єдина гра яка погано працювала на 8000 герц була Deadlock. Але так само, це було лише місяць, потім вийшов якийсь патч та фрізи, лаги зникли при користуванні на високій частоті. Тому, якщо ви не граєте у якісь змагальні ігри а у щось що не потребує "pinpoint accuracy" вам буде достатньо лише 1000hz а от у CS2, Valorant та ін. можна під час гри вмикати 8000hz.

А тепер, на мою думку, найголовніша причина чому треба купувати саме Viper V4 Pro а не V3, це веб версія Razer Synapse. У минулому встановлював цей bloatware на свій ПК для того щоб з друзями прийняти участь у якомусь конкурсі, я словами передати не можу які криворукі люди робили цю софтіну, щоб просто видалити цю програму мені прийшлось перерити увесь інтернет та reddit. Зараз Razer Synapse встановлюється і працює краще, але осад у пам'яті залишився і я не ризикував встановлювати це на свій ПК а користуюсь їх веб версією. Так, в неї немає різних крутих функцій які є у настільній версії але для того щоб зробити 2 профілі з рідним DPI та кастомізувати кнопки миші та LED індикатори на приймачі цього достатньо.

Переваги:
    Форма, легкість, сенсор, 8000hz, веб версія Razer Synapse, акумулятор тримає заряд майже 3 тижні на 1000-2000hz, швидко заряджається.
    Недоліки:
    Ціна може кусатись та для когось перемикачі ЛКМ та ПКМ будуть гучними
  • Андрій О***

Чудово

• Сергій Л***

Не думайте, покупайте

Переваги:
    Лучшая мышка за мою жизнь
    Недоліки:
    Не заметил
  • Володимир Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Вже думав придбати Logitech G Pro X 2 Superstrike, переглянув безліч відгуків та оглядів, аж раптом натрапив на Razer Viper V4 Pro.
    Ця миша, порівняно з Logitech, легша, майже вдвічі довше тримає заряд, має кращий сенсор, краще програмне забезпечення та загалом кращу якість матеріалів, а також надійніше колесо прокрутки.
    Налаштовувати мишу дуже просто через веб-інтерфейс без будь-яких програм.
    На мою думку, це безкомпромісно найкраща миша, яка зараз є. Після дротової Zowie дуже відчувається менша затримка сенсора, краща чутливість мишi

Недоліки:
    Гучний клiк
  • Олег
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Топ 1 миша у світі зараз)
    Дуже легка, дуже швидка.

Найкращий сенсор, підходить для Кігтевого хвату ідеально 10/10.

Переваги:
    Топ 1 миша в світі