Відгуки покупців про Матрац MagniStretch
Є в наявності
- ЄвгенПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 25
Фантастичний матрац! Повністю виправдовує свою вартість, а для травмованого хребта – просто незамінний. Якби можна було поставити 10 зірочок, без вагань би це зробив!
- Переваги:
- Фантастичний
- Недоліки:
- не знайшов
Доброго дня!
Дякуємо за відгук!
Комфорт цієї інноваційної моделі матраца перевершує всі інші моделі, оскільки наймінімальніший тиск на тіло дає саме він. Тривале використання Magnistretch благодійно впливає на спину і шийний відділ хребта, усуваючи болі і виключаючи подальші загострення спровоковані неправильним положенням тіла під час сну.
- Катерина Х***Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x200. Висота: 25
Долго искали матрас и на розетке вопросы задавала. Все таки мы его купили, выбор был не из легких и цена высоковата. На матрасе спим уже около месяца) довольны очень) учитывая мои проблемы со спиной, я высыпаюсь и спине намного легче стало. Спасибо.
- Переваги:
- Очень комфортный матрас и спина действительно отдыхает.
- Недоліки:
- Пока не нашла
- Сергей М***Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x200. Висота: 25
Долго присматривали себе матрас, хотелось чтобы был не слишком мягким, но и в тоже время не сильно твердым, чтобы во время сна как говориться было правильное положение позвоночника. Решили остановить свой выбор на этом матрасе, так до этого уже были наслышаны о системе Stretch, которая как бы поддерживает спину во время сна в правильном положении. Матрас действительно оказался очень комфортым, после сна чувствуешь, что реально отдохнул и хорошо выспался, а мышцы спины пришли в тонус.
- Евгений
Подскажите пожалуйста, удобно ли спать на животе?
Добрый день!
Так как уровень комфорта матраса идеальный, сон на животе достаточно комфортный. Отличный матрас с эффектом реабилитации меж позвоночных дисков.
- Олексій Ш***Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 200x210. Висота: 25
Матрас від якої ніколи не болять м'язи після сну. Якість неперевершена. Зроблено на роки