Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгук від покупця. Продавець: КнигоОстрів

Чудова книга

• Марина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Книжка картонка супер. Купила дочке 10 мес. Листает с удовольствием!!! И сад купила.

Переваги:
    Яркие картинки реалистичные.
  • Аліна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Бомба. Хочу всю коллекцию только на украинском!))

• Аліна Д***

К сожалению на розетке только овощи по украински

• Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовляли "Наш город" на українській мові. По факту отримали "Наш сад" - на російській. Дуже прикро.

Эксперт Rozetka

• Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прекрасні картонні овочі з загадкою з іншого боку, надміцний картон, яскраві і реалістичні малюнки. Тут є перець, цибуля, морква, помідор,баклажан, огірок, капуста.Це вже 4й комплект з цієї серії. Дитина роздивляється і грається ними, показує, знаходить потрібний овоч (чи тваринку). Рекомендую!

Переваги:
    Дуже міцний картон, яскраві малюнки, гарні цікаві загадки
    Недоліки:
    Можна більше картонок (є лише 7 шт.)
  • Віта
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якісна, реалістична. Чудовий картон і шнурівка. Дитині подобається.

• Софія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якісно, як і вся серія. Дітям довподоби (10 місяців і 3 роки)

Переваги:
    Римовані загадки, якісний картон, можливість грати у "Шнурівку", адекватна вартість
  • Зинченко И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Книжечка дуже сподобалась малечі, якісна, розвиваюча, гарні малюнки. Добре продумане оформлення сторінок, немає гострих кутів, всі форми та фігури заокруглені. На відміну від деяких видань, віршики прості, з гарною римою та зрозумілими словами для найменших. Загалом я в захваті від всієї серії книжечок "Відгадай-но".

Переваги:
    Яскраві, більш реалістичні зображення овочів, фруктів, предметів,порівняно з іншими виданнями; товстий твердий картон
  • Оксана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: КнигоОстрів
  • Алла К***
    Продавець: Rozetka

Якісно, цікаво, пізнавально. Книжечка дуже сподобалась

• Карина П***
    Продавець: Rozetka

Приобретала данный набор на подарок племяннику, очень порадовало качество, твердый картон, яркие фотографии овощей. Малыш с удовольствием учится различать набор овощей и запоминать названия с таким набором для ребенка намного легче и интересней. Так же прекрасным бонусом стали различные , интересные загадки для ребенка, которые он старается разгадать и узнать в итоге результат своих трудов. Отличный набор для занятий.

Переваги:
    Качественно
    Недоліки:
    Не обнаружено