Відгуки покупців про Акумулятор PkCell AA R6 NiMH 600mAh * 4 (PC/AA600-4BA)
Є в наявності
- ЛАРИСА Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна кількість елементів живлення: 2
Так себе
- ЛвВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна кількість елементів живлення: 2
Шло долго, но пришло. Рабочие спустя год.
Работают
- Юрий Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна кількість елементів живлення: 4
Хорошие аккумуляторы за свою цену. Ёмкость почти соответствует: 580,590,605,602 mAh.
- Переваги:
- Заявленная ёмкость.
- Василий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна кількість елементів живлення: 4
Працюють
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Не помітив
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна кількість елементів живлення: 4
Брал два блистера, все рабочие.
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна кількість елементів живлення: 4
Даты выпуска аккумуляторов не нашел, не на упаковке, не на самой батарее.
- Переваги:
- не обнаружены
- Недоліки:
- заряда аккумулятора хватает на 4 часа работы в обыкновенном китайском светильнике на 12 светодиодных маленьких лампочек.
- Костянтин Я***
Це мало? Як зрозуміли, що вони мають довше працювати?
- рагутский в***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна кількість елементів живлення: 4
Рекомендую
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: IP2HOUSE. Загальна кількість елементів живлення: 4
Ребята молодцы! Аккумы тоже хорошие. Для тех целей, которые брались, подошло идеально.
- Переваги:
- Отлично для уличного освещения. Для этого и покупались.
- IP-STORE
Спасибо Вам за высокую оценку.
Відгуки про товар у інших продавців