ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Зварювальна маска хамелеон захисна з автоматичним затемненням світлофільтром 2в1 окуляри зварювальника з широким оглядом щиток для зварювання термостійкий компактний зі знімним захистом обличчя регульованим розміром поролоновим фільтром в комплекті

Оцінка користувачів 5/5
  • Ганна Б***

Якістю задоволені, працює відмінно

• Продавець  My Generation Market

Ганно, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Зоя К***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Все добре. Зручно працювати із-за ваги, хороший огляд, світлофільтр швидко затемнюється під час зварювання

• Продавець  My Generation Market

Зоя, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Андрей С***

Чудова маска

• Продавець  My Generation Market

Андрію, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Легка вага, зручно сидить на голові, швидко реагує світлофільтр. Маскою задоволені!

• Продавець  My Generation Market

Ірино, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Євген Б***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Вчора отримав і вже встиг трішки попрацювати з маскою. На перший погляд все класно - cидить зручно, свої функції виконує.

• Продавець  My Generation Market

Євген, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.