ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Офісна бавовняна приталена сорочка з баскою та довгими рукавами ISSA PLUS SA-755 S біла (issa2007682852611)

Є в наявності

5/5
Оцінка користувачів 5/5
  • Олена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Білий

• Відповідність фото

Сорочка з бавовни, матеріал якісний. шви рівні, баска не мнеться, добре тримає форму. Дуже задоволена.

• Продавець  «ISP»

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Неля М***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Білий

• Відповідність фото

Цікава модель за рахунок нижнього волану-баски, тканина натуральна бавовна, гладка, не прозора, досить щільна щоб не світити білизну. Мені спдобалась, рекомендую до покупки.

• Продавець  «ISP»

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Юлія В***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Білий

• Відповідність фото

Тканина - якісна натуральная бавовна, пошиття сподобалсоь. шви рівні, басочка тримає форму, рекомендую

• Оксана Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Білий

• Відповідність фото

За рахунок баски сорочка хоч і під класику, але виглядає ніжно та романтично. Якість на висоті, тканина натуральна, не парить.

• Софія В***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Білий

• Відповідність фото

Брала білу під класичний костюм. Тканина бавовна, якість пошиття добра. Дивіться заміри.