Відгуки покупців про Кашемірове класичне пальто видовженого прямого крою ISSA PLUS 15855 XXL сіре (issa2007682854264)
- Дарія С***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Темний коричневий
Пальто з якісної тканини, пошиття чудове, обирала по замірах сіло ідеально, дуже комфортне.
Відповідає
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Темний коричневий
Пальто дуже сподобалося. Класичний прямий крій виглядає елегантно та добре сідає по фігурі. Довжина міді, пошиття акуратне, тканина приємна. Виглядає стильно та дорого.
Відповідає
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Темний коричневий
Досить легке пальто виконано у класиці. Фасон прямий, посадка середня. Якість тканини та пошиття сподобалась.
- Наталя І***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Темний коричневий
Тканина якісна, підклад теж, модель пошита добре, не зашироке, колір коричневий, виглядає 1 в 1 як на моделі. Довжина на зріст 170 середня.
Відповідає
- Марта К***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Темний коричневий
Пальто демі, довжина комфортна, крій прямий не занадно широке, під классику. Якістю повністю задоволена, а ще воно не важке - для мене це велика перевага.
- Переваги:
- не важке