Відгуки покупців про Вельветовий оверсайз костюм двійка з сорочкою і брюками бананами ISSA PLUS SA-754 S темно-коричневий (issa2007682852581)
- Дарія С***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Темний бежевий
Вдалий костюм на кожен день. Вельвет приємний на дотик, виглядає фактурно, сорочка добре сидить, брюки-банани зручні та не сковують рухів.
Відповідає
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Темний бежевий
Дуже гарний вельветовий костюм, затишний. Сорочка та брюки-банани чудово виглядають разом, посадка комфортна, тканина приємна до тіла.
Відповідає
- Котурга К***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Темний бежевий
Дуже задоволена костюмом! Вельвет приємний на дотик, м’який і виглядає дуже стильно. Костюм добре сідає по фігурі, комфортний у носінні. Після прання вигляд не змінився. Покупкою задоволена
Відповідає
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Темний бежевий
Свободний повсякденний костюмчик, вельвет хорошої якості, сподобалась посадка штанців, не занадто широкі. Якість пошиття добра, рекомендую.
Відповідає
- Наталя І***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Темний бежевий
Модель з вельвету, легка, фасон вільний, зручний, мені подобається пошиття та завужені брюки. Комфортний на кожен день.