Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Бамбукова зубна щітка Nordics Bamboo Moso 2800 Середньої жорсткості Жовта щетина (3800500324036)

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Вероніка
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синій

Мені в цілому сподобалася. Ручка товста та зручна, щетина щільно набита але трохи лізе.

Доброго дня, Вероніка. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• владимир м***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Рожевий

Хороша екологічна якісна зубна щітка

Переваги:
    Екологічна ручка, середня жорсткість, легка та зручна

Доброго дня, Владимир. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Тетяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синій

Щітка після тижня використання лопнула і лізуть щетинки((

• Оксана Д***

Розкладається відразу під час чищення зубів з 1 дня(

• Ігор Г***

цікава альтернатива пластику.
    жостікість середня, але мені сподобалась

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Рожевий

З радістю буду брати ще!

Переваги:
    Дуже зручна і безпечна дитяча щітка. М’яка щетина, яскравий вигляд, зручна ручка. Дитині подобається, і тепер чистити зуби стало набагато легше!
    Недоліки:

Доброго дня, Олена! дякуємо Вам за відгук, високу оцінку та Вашу лояльність до нашої продукції.

• Мария О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий

Сподобалась. Екологічна. Взяла чоловіку. Він теж задоволений

Переваги:
    Гарно чистить.
    Недоліки:
    Не має

Доброго дня, Марія! дякуємо Вам за відгук, високу оцінку та Вашу лояльність до нашої продукції.

• Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Рожевий

Купляла для доні, щітка дуже сподобалася, зручна у використанні, мʼяка щетина, гарний дизайн

Переваги:
    Мʼяка щітка, зручно тримати в руках

Анастасія Стеценко,доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що щітка сподобалася вашій доні і вона зручною у використанні. М’яка щетина та гарний дизайн дійсно роблять чищення зубів більш приємним для дітей. Ваше задоволення — наша найбільша нагорода!

• Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Рожевий

Дуже задоволені покупкою! Зубна щітка ідеально підходить для маленьких ручок, має зручну неслизьку ручку та м’яку щетину, яка не травмує дитячі ясна. Донька із задоволенням чистить зубки сама. Рекомендую

Переваги:
    Ідеальна для дітей, гарна, зручна

Анастасія Стеценко, вітаємо!
      Велике спасибі за ваш відгук! Ми дуже раді, що наша зубна щітка ідеально підходить для вашої доньки та робить процес чищення зубів зручним і комфортним. Нам важливо, щоб маленькі ручки могли легко користуватися нашою продукцією, а мʼяка щетина забезпечила ніжний догляд без травм. Щиро дякуємо за рекомендацію!

• Микита Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний

Надійна зубна щітка з крутим дизайном.

Переваги:
    Зручна, гарно чистить
    Недоліки:
    Відсутні

Микита Єфременков,вітаємо!
      Дякуємо вам за відгук! Ми надзвичайно раді дізнатися, що наша зубна щітка стала для вас надійним помічником у догляді за усмішкою. Ваша оцінка нашого дизайну справді надихає, адже ми прагнули поєднати стилістику та функціональність в одному продукті.

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий

Мені особисто не підійшла

Переваги:
    Еко
    Недоліки:
    Дуже жорстка щетина
  • Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний

припускаємо, що саме це сприяло скинути ціну.

Переваги:
    швидка доставка, все як заказали.
    Недоліки:
    Паперова захисна упаковка чомусь порвана, було неприємно.
    • Роман С***

Як ви це пережили ?

• Світлана П***

Дякую, що переживаєте. Все гуд)

Доброго дня, Світлана. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!