Відгуки покупців про Детская зубная щетка Nordics Kids Rocket 10500 Ультрамягкая От 4 лет Красная с желтым (3800500324784)
- Светлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитно-жовтий
Чудова щітка, м'яка, гарно вичіщає
- Переваги:
- Гарно чистить
Доброго дня, Светлана. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Шевчук П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитно-жовтий
Гарна щітка, зручно чистити.
Доброго дня, Поліна. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Василь Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитно-жовтий
Щітка супер крута, дійсно мʼяка. Ручка якісна. На мій погляд, найкраща за цю ціну. Купував для дитини 5 років.
- Переваги:
- Якість, мʼяка, упаковка
- Недоліки:
Доброго дня, Василь. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Леся Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитно-жовтий
Отличная детская зубная щётка, яркий дизайн, мягкая, ребёнок с удовольствием чистик зубки.
Дякуємо за відгук.
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитно-жовтий
Купував синові, йому сподобалась! Гарно чистить не подразнює ясна.
- Переваги:
- Має присоску, м'яка щетинка
Доброго дня, пане Ігоре. Дякую Вам за відгук та високу оцінку! Здоров'я Вам та Вашому синові.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитно-жовтий
щітка підійшла. поки задоволені
- Ліна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Червоно-жовтий
Тільки почали чистити, непогана щістка, але хотілося би більше щітинок...якось 10500 не віриться що там є.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не густа щітина
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Червоно-жовтий
Гарна м'яка щітка
- Катерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Червоно-жовтий
Чудова щітка, абсолютно не уступає Curaproc.
Щітці 6 міс. Замовляю нову на зміну. Рекомендую- Переваги:
- Щільні щитинки, присоска
- Недоліки:
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитно-жовтий
Щітка дуже класна. Густа, щетинки м'які, те що треба для дитячих зубчиків
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитно-жовтий
Обычно пользуемся Curaprox. В этот раз решила сэкономить и заказала Nordics. Щетки хватило на неделю использования. Резина сзади быстро приходит в негодность и ребенок с каждой чисткой по немногу ее проглатывает. Кроме того, щетинки выпадали изначально, а через неделю стали выпадать пучками, если ребенок прикусит щетку. Не рекомендую.
- Переваги:
- Мягкая
- Недоліки:
- Все остальное
- Яна
тепер зрозуміло, чому говорять щоб діти чистили зуби під наглядом батьків