Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Комп'ютерні окуляри для комп'ютера роботи за комп'ютером Brillix Mod2 Block S монітором пк захисні антивідблискові чоловічі жіночі універсальні від випромінювання монітора з блокуванням блакитного світла

Є в наявності

4.7/5
Оцінка користувачів 4.7/5
на основі 94 відгуки
  • Відгуки про товар продавця SBT group
  • Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Добре підійшли по розміру і добре захищають очі. Задоволена

• Денис М***

Хороші окуляри.

• Продавець  SBT group

Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені покупкою! Приємного користування!

• Федір Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Добрі окуляри. Хороша якість за таку ціну. Захист дають.

• Продавець  SBT group

Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені захисними ПК окулярами! Приємного користування!

• Артем З***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Користуюсь цими окулярами під час роботи за ноутбуком і ввечері за телефоном. Очі менше втомлюються, зображення не таке різке для сприйняття. Оправа легка, сидить зручно, лінзи не запотівають. У комплекті є футляр і серветка, дуже зручно зберігати, носити в сумці щоб не подряпались.

• Продавець  Top Hub

Дуже вдячні за зворотній зв'язок і раді що ви задоволені захисними ПК окулярами! Приємного користування!

• Людмила Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Добре виконють свою задачу - відчувається захист очей, менше напруги і сухості. Виглядають стильно, розмір зручний.

• Кирило С***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Класні окуляри. За свою ціну це ТОП - ефект захисту дуже відчутний + якісне виконання і комплект прям люкс)) Той рідкісний випадок, коли очікування не співпали з реальністю, але в значно кращу сторону.

• Ярослава К***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Гарні окуляри, але дужки тоненькі і слабенькі

• Продавець  Top Hub

Ярославо, доброго дня! Дякуємо за ваш відгук!

Хочемо розповісти детальніше про особливості цієї моделі:

Надзвичайна легкість: Окуляри спеціально розроблені супер легкими (їхня вага всього близько 15 грамів), щоб забезпечити максимальний комфорт під час тривалої роботи за комп'ютером чи монітором, не створюючи жодного тиску на перенісся та вуха.

Тендітність та дизайн: Будь-які окуляри за своєю суттю є виробом тендітним, адже витончена оправа та тонкі дужки роблять аксесуар стильним, майже непомітним на обличчі та надзвичайно легким.

Безпечне зберігання: Щоб захистити виріб під час транспортування та повсякденного використання, у комплекті передбачено спеціальний твердий і надійний чохол, який забезпечує безпечне зберігання окулярів.

Дякуємо, що обираєте нас! Бажаємо приємного та комфортного користування.

З повагою, команда магазину.

• Валерій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Дружині сподобалися. Все прийшло в чудовому стані

Переваги:
    Швидко, комплект.

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Хороші окуляри для роботи за комп'ютером. Очі стали менше втомлюватися навіть після кількох годин використання. Зручні, легкі та якісні. Покупкою повністю задоволений, рекомендую!

• Артем Р***

Якісні, зручні.

• Продавець  Top Hub

Дуже вдячні за зворотній зв'язок і раді що ви задоволені захисними окулярами для ПК! Приємного користування!

• Енокентий
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

удобные очечи, легкие, не мешают

• Артем М***

чудова якість окулярів

• Продавець  Top Hub

Дуже вдячні за зворотній зв'язок і раді, що ви задоволені якістю наших захисних ПК окулярів! Приємного користування!

• Георгій
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Окуляри чудової якості, відповідають опису.

Переваги:
    Зручні, легкі.
    Недоліки:
    Не виявлено.
    • Продавець  Top Hub

• Іван К***

Очки підійшли
    Сподобалось!

• Продавець  Top Hub

Дякуємо за зворотній зв'язок! Дуже раді, що наші захисні окуляри для комп'ютера вам сподобались! Приємного користування!

• Вадим Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Окуляри зручні, практичні. Брав для онкохворої( при хіміотерапіі бувають ускладнення на очі, подразнення). Шукав саме такі, бо окуляри звичайні сонцезахисні, для водіїв, або тактичні, не зовсім підходять для екранів телефону або комп'ютерного монітору. Рекомендую.

• Продавець  Top Hub

Дякуємо за зворотній зв'язок! Дуже раді, що наші захисні окуляри для комп'ютера підійшли для ваших цілей! Міцного здоров'я і приємного користування!

• Никита Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Окуляри класні, зручні. В комплекті чохол та тряпочка спеціальна. Нарікань немає за таку ціну

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Дешёвый пластик, берите лучше что-то подороже

• Продавець  Top Hub

Доброго дня! Дуже шкода, що ви незадовлені покупкою. Ви могли повернути окуляри протягом 14 днів з дати отримання. На сьогоднішній день цей термін, нажаль, вже вичерпано.

• Назар В***

Все супер

• Продавець  Top Hub

Дякуємо за зворотній зв'язок! Дуже раді, наші захисні окуляри для комп'ютера вам сподобались! Приємного користування!

• Олена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Все підійшло, товаром і швидкістю доставки задоволена.

• Богдан О***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Доброго дня. Окуляри підійшли, зручні і не помітні в користуванні, дякую

Переваги:
    Легкі не дорогі та зручні

• Савелий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Доброго дня, окуляри підійшли в самий раз. З плюсів - легкі, з охайним дизайном. Мінусів не виявлено.

• евген к***

Ціна + якість = відповідають

Переваги:
    Все добре
    • Продавець  Top Hub

• лариса
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Дякую, окуляри швидко надіслали. Зручні та легкі.

• Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Хороші окуляри за свою ціну!

• Аліна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Окуляри зручні, очі втомлюються менше, за свої гроші дуже хороший продукт

• Михайло Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Ніколи до цього не користувався захисними окулярами, але по відчуттям ніби дійсно очі стали менше напружуватись, і оцей "пісок" в очах пропав, коли довго сидиш за компом. Самонавіювання чи окуляри, хто зна) але як почав користуватись, то щось таки воно дало. А ще в них схожий на професора) +10 до IQ

Переваги:
    Гарні, легкі, зручні
    Недоліки:
    Поки не побачив
    • Продавець  Top Hub

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Хороші окуляри, виглядають достойно. Дуже сподобалась щедра комплектація окуляр.

• Таня В***

Окуляри супер, підійшли

• Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Обычные дешёвые очки , фильт синего есть но антибликом и не пахнет

Переваги:
    Фильт синего
    Недоліки:
    Не антиблик , цена
  • Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

За свою ціну не погані окуляри. Легкі, та зручні.

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Окуляри підійшли. Товар якісний. Вартий своїх грошей. Окуляри дуже легкі і майже не відчуваються. Рекомендую.

• Максим П***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Гарні окуляри за свою ціну.

• Микола Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Чудові і якісні окуляри, часто використовую коли сиджу за комп'ютером і вони чудово допомагають

• Сергій Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір оправи: Чорний. Діоптрії: +0.0

Чудові стильні окуляри, з легкого пластику, усувають напруження очей.

Переваги:
    Легкі
    • Продавець  Top Hub

• Максим Я***

Гарна якість.