Відгуки покупців про Сумка через плече Nike Sportswear Essentials 1L Black ONE SIZE Чорний DJ9794-060
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з салатовим
Взяла для сына 10 лет, доволен и я и он, маленькая, качественная. Есть 3 отделения. В школу ему и на улицу бегать идеально. И цвет отличный.
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з салатовим
отличная сумка.
- Костянтин З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з коричневим
Качественная маленькая сумка. Влазит телефон, паспорт, ключи и кошелёк. Очки с трудом помещаются. Объем один литр, но по ощущениям меньше.
- Переваги:
- Качественный материал и пошив.
- Недоліки:
- Небольшой размер.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з салатовим
Сумка якісна, рекомендую.
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з коричневим
Оригінал. Гарна. Відповідає фото. Все сподобалось
- Переваги:
- Зручна. Якісна.
- Недоліки:
- Гермаківська О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з коричневим
Сумка крута. Виглядає багато і стильно.
- Переваги:
- Все
- ВеронікаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з коричневим
Класна сумка. Це вже третій Nike такої конструкції. До цього була модель менша за розмірами, але теж дуже подобалась. А ця підходить для телефонів більшого розміру. Ще й тонкий павер-банк можна чи пачку грошей впихнути;))) Якісно все. Єдине - застібка відкривається недокінця. Я вважала це недоліком, доки не зрозуміла, що тоді все там тримається докупи і не випадає, коли тягнеш автоматом телефон. По факту, син забрав цю сумку і тепер постійно з нею
- Переваги:
- Дуже легка, якісна,влазять великі телефони
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з коричневим
Дуже задоволені сумкою. Син спочатку не хотів. Тепер носе її на постійній основі. Доставка швидка і зручна.
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з коричневим
Сыну понравилась, удобная, помещаются телефон, павербанк небольшой и зарядка. Рекомендую.
- Переваги:
- Вместительная
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з коричневим
Оригінал
- Приходько О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з коричневим
Классная сумка, ключи, деньги, телефон при желании и паспорт , все помещается.
- Переваги:
- Качество