Відгуки покупців про Дата кабель USB-C to USB-C 1.5m USB3.2 Gen2*2 20Gbps/100W(20V5A)/4K60Hz Cablexpert (CCBP-USB3-CMCM100-1.5M)
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.5. Колір: Чорний
Купляв кабель для приєднання зовнішнього SSD диску, тобто саме для передачі інформації. Кабель хоч і трошки жорсткий, проте свою роботу робить, затиків при передачі даних непомітив.
- Переваги:
- Відповідає опису
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.5. Колір: Чорний
Кабель прийшов у пошарпаній відкритій коробці
- Іван Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.5. Колір: Чорний
Хороший кабель.
- Переваги:
- Міцний
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
Передає 4k/240Hz зображення з DSC в DP Alt Mode без проблем, з живленням також проблем немає. По вигляду виконаний добротно.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Дорогуватий
- Боровик Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.5. Колір: Чорний
Гарний, коротенький, потужний дріт. Певно по ньому данні та струм аж літають.
Бренд Нідерланди, зроблено в китаї для Євросоюзу.- Переваги:
- За таку ціну при таких характеристиках конкурентів не бачу.
- Недоліки:
- не має
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.5. Колір: Чорний
Кабель дуже жорсткий, гнеться і тримає форму як грубий алюмінієвий дріт, можна використовувати як підставку для планшета. Не знаю, скільки рухів з цим кабелем витримає порт. Швидкість поки не перевіряв.