Відгуки покупців про Складна каністра пакет 8л для води напоїв харчових рідин з краном дозатором JoyPro Water Bag похідна велика харчова ємність на 8 літрів під воду сік вино молоко напої туристичні складні пакети в автомобіль та подорожі темно зелена
Є в наявності
- Віра Р***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Зелений
Спочатку замовила для дачі, але вже брали з собою на пікнік)) Дуже зручно помити руки, овочі або просто набрати води через краник. Ручка міцна, навіть повну переносити нормально. Після використання просушила, склала і все, місця майже не займає. Тепер думаю замовити ще одну, щоб постійно лежала в машині
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Віра! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Глеб С***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Зелений
Купил для поездок в машине, в итоге постоянно беру с собой. Удобно поставить на стол или багажник и просто открыть краник, не надо каждый раз поднимать всю канистру. Материал плотный, полную перевозил в багажнике, ничего не потекло. А когда пустая, складывается и практически не занимает места. Простая и реально полезная вещь
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Глеб! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Анатолій Т***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Зелений
Брав з собою на природу на вихідні і реально зручна штука. 8 літрів якраз вистачило, щоб не тягати кілька пляшок з водою. Кран нормальний, не підтікав, воду наливати зручно. Найбільший плюс для мене, що після використання каністру просто склав і кинув у рюкзак. Місця майже не займає. За такі гроші покупкою задоволени
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Анатолій! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!
- Олеся Г***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Зелений
Каністра хороша, недоліків не знайшла, все відповідає опису!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олеся! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишились задоволені. Завжди Вам раді!
- Артур К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Зелений
Чудовий товар, відповідає очікуванням! Рекомендую.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Артур! Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук та рекомендації. Раді, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені!
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Зелений
Якість відмінна! рекомендую!
- Переваги:
- товар відповідає опису
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олексій! Щиро вдячні за відгук та рекомендації. Раді, що Ви залишилися задоволені!