Відгуки покупців про Акумуляторна батарея 51.2В/100 А·год ( 5.12 кВт•год)
- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: PCrepair&shop
Все ок.
- Продавець PCrepair&shop
Доброго дня, Дмитре!
Дякуємо за вибір нашого магазину та зворотний зв'язок. Dyness DL5.0C — чудове та надійне рішення для автономності.
Якщо у процесі підключення чи експлуатації виникнуть будь-які технічні питання — звертайтеся, ми завжди на зв'язку.
З повагою, PC.repair&shop!
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: PCrepair&shop
Отримав швидко, товар новий з усій комплектацією. Вже працює. Швидко встановив та швидко синхронізув акум з інвертором. Продавець відразу зателефонував після замовлення і швидко відправив. За що йому честь і повага. Якщо буде себе так поводити і далі то куплю ще одну таку)). Вперше скористався карткою Розетка. Все "спрацювало" добре та швидко ( брав товар з кількістю платежів) . Так що дякую і Розетці за такий добрий механізм і сервіс.
- Переваги:
- Новий, укомплектований повністю, швидка доставка. Акумулятором після кислотних акумів повністю задоволений. Дуже багата комплектація, особливо кабелів для різних інверторів для синхронізації.
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець PCrepair&shop
Вітаємо, Дмитре! Дякуємо за такий детальний відгук та довіру до PC.REPAIR&SHOP. Нам надзвичайно приємно, що ви оцінили швидкість нашої роботи та якість акумулятора Dyness.
Ми розуміємо, наскільки важливою сьогодні є енергонезалежність, тому намагаємося максимально оперативно опрацьовувати кожне замовлення. Раді, що синхронізація з інвертором пройшла успішно — перехід з кислотних акумуляторів на сучасні літій-залізо-фосфатні (LiFePO4) справді виводить систему на новий рівень комфорту.
Будемо щиро раді вашому наступному зверненню — з великим задоволенням допоможемо з розширенням вашої системи! Нехай техніка працює надійно та забезпечує ваш дім світлом за будь-яких умов. Дякуємо за покупку!»
З повагою, команда pc.repair&shop
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Після запуску акб так і не зміг знайти його вайфай, в інструкції ні слова про нього немає, гарантія офіційна на сайті поставилась на 10 років, не на 5 як в описі, з інвертором аненджі 6200 по кан шині працює.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Не знайшов вайфай
- Алекс
Вай фай модуль для АКБ дайнесс продается отдельно и не входит в комплектацию АКБ.
Добрий день, дякуємо за відгук!
- Овчаренко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбав цю модель до інвертора Atlas 6KW-48V Altek? Перепрограмував на інверторі. Запитав у виробника (добре що в Україні є представники). Вони порадили як налаштовувати батарею та який кабель треба підключати. Працює. Політ нормальний.
- Переваги:
- Форм фактор батареї дозволяє компактно її розміщувати.
- Недоліки:
- Останнім часом чомусь іноді просідає заряд на 1 відсоток. Інвертор його дозаряджає, все норм. Але на гелевих такого не було.
- Роман
Підкажіть куди саме ви зверталися щодо технічних уточнень?
- Богдан К***
У мене теж просідають і підзаряджаються .Стоять 4 штуки по 50Ah
- Александр
У меня аккум dyness 100 A, то тоже раз в 5-6 часов включается для дозарядки до 100 процентов.