Відгуки покупців про Матрац безпружинний HighFoam Faino Nebo (Файно Небо) - 160x190 см
Є в наявності
- Іван Л***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x190. Висота: 11
Все ок. Дякую.
- Переваги:
- Гарна якість.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Мій Дім
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь))))
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x200. Висота: 12
Сину ок.
- Переваги:
- Легкий
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь)))
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 160x190. Висота: 12
Матрас чудовий, в міру жорсткий і добре підтримує.
Доставили швидко і в зручний для мене час- Переваги:
- Ціна-якість, легкий, жорсткість вище середньої, зручна доставка по Києву
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь))))
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x200. Висота: 12
Матрас пришел весь в пятнах, пропитан водой с одной стороны. Это при том, что матрас был запаян в плотный пластиковый пакет.
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x190. Висота: 11
В описі написано що матрац 12см. В паспорті 11см. Фактичний розмір 10см.
Паралонове полотно не суцільне, висота клеїлась з трьох шматків.
Усе інше, як в описі.- Переваги:
- Недоліки:
- Описані у відгуку.
- Продавець Мій Дім
Доброго дня. Скиньте фото матрацу з рулеткою. Будемо вдячні)))
- Лойко І***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x190. Висота: 11
Швидко і зручно доставили. Все ОК. Дякую!
- Переваги:
- зручний матрац, ціна адекватна
- Недоліки:
- не має
- Продавець Мій Дім
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь)))
- Оля Л***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x190. Висота: 11
Чудовий матрац, дякую
- Переваги:
- Все супер
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь))))
- Вадим Р***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x200. Висота: 12
Матрац зручний і надійний, відчувається хороша збірка
- Переваги:
- Якісний матрац за розумну ціну
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь))))
- Юрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x190. Висота: 11
Все чудово, швидко зв'язалися,швидко відправили,добре запакований.
Розклав ,приліг і одразу спатоньки захотілось!))- Недоліки:
- Не виявив
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x190. Висота: 11
Дуже дякую,за матрац!Все підійшло по замірам.Твердоватий в кого проблеми зі спиною всамий раз буде))
- Недоліки:
- Мені тільки не подобається матеріал на матраці ковзається.
- Продавець Мій Дім
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь))))
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 12
Быстро доставили
- Переваги:
- Удобный. Нормальный по жесткости.
Представник постачальникаДякуємо за зворотній зв'язок!
- журавель о***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 160x200. Висота: 12
Отличный матрасик! Рекомендую))
- Переваги:
- Соответствует моим запросам! Сьемный чехол!качество)
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь))))
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x190. Висота: 12
Через 2 роки використання (зауважу до 100 кг) стало відчутно ламелі(
Також візуально помітно два пролежані місця, а по середині зберігся- Переваги:
- Недорогий
- Недоліки:
- Невеликий термін експлуатації
Представник постачальникаЯно, дякуємо, що поділилися досвідом. Faino Nebo - базова модель, тому за 2 роки активного користування можливі локальні «доріжки сну». Щоб поверхня була рівнішою, зверніть увагу на основу ліжка (якщо вона рейкова - бажано, щоб крок між планками був 4–5 см або була суцільна опора), а також періодично розгортайте/перевертайте матрац кожні 2–3 місяці. Як варіант, можна додати тонкий топер 3–5 см.
- Анастасія Н***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x190. Висота: 11
Дуже дякую за оперативну доставку!Намучилась поки вас знайшла.Всі інші варіанти дуже довго доставляли або не було в наявності або ціна зависока.Цей матрас в міру твердий та досить високий,саме такий як я шукала.
- Переваги:
- Швидка доставка,гарна якість
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець Мій Дім
Дякуємо за гарний відгук. Приємного користування))))
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 160x200. Висота: 12
Гарний матрас
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь)))
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Популярні розміри: 80x200. Висота: 12
Чітко відповідає розмірам, сам внутрішній вкладиш з піни 200х80, це для мене було важливо, щоб не сховалося по ліжку. Висота 11 см, але цього більш ніж достатньо, при вази 95 кг не продавлюю до основи коліном. Піна жорстко тримає, для мене це комфортно. Прийшов розгорнутим, хоча думав що буде скрутою, очевидно так краще для такого "жорсткого" матраса тому нічого страшного.
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Андрію! Дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам дуже приємно знати, що матрац виправдав Ваші очікування і подарував комфорт. Бажаємо Вам тільки затишних ночей та приємного відпочинку. Завжди будемо раді новим Вашим замовленням!
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 160x190. Висота: 12
Хороший матрас.
- Переваги:
- Цена, качество.
- Недоліки:
- Через месяц начал скрепеть.
- Продавець Мій Дім
Доброго дня. Це безпружинка, там не має чому скрипіти. Покладіть на рівну поверхню, тоді попробуйте. Можливо проблема з ліжком, а не з матрацом.
- Лариса П***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 160x200. Висота: 12
Не можу оцінити товар, бо по-факту в мене інший матрац. Продавець вимушений був зробити заміну через приколи Нової Пошти, яка любить самовільно перепаковувати посилки. Мені саме цю модель відправили з заводу і адресна доставка повинна була бути 720 гривень, а після перепаковки стала 1644. Тому зробили відміну на посилку і вислали наявний на складі товар, яким я і задоволена.
- Продавець Мій Дім
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: Власник дому. Популярні розміри: 80x190. Висота: 12
Рік тому придбала,все супер,свою функцію виконує
- Продавець Власник дому
Дякуємо!!!
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 12
Товар соответствует требованиям,покупкой довольна
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 12
Все супер, повністю відповідає опису. Дуже зручний
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 12
Хороший мягкий матрац подходит для детей и взрослих
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку нашого продукту!
Бажаємо здорових снів на новому матраці!
- Дмитро Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x190. Висота: 12
Чудовий і дуже зручний
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволеням!
- Володимир Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x190. Висота: 12
Саме те.
- ТамараВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 12
Матрас хороший але довгий Не користувались
- Переваги:
- По ширині норма
- Недоліки:
- Довгий
- Марія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 12
Приїхав цілий, в щільній упаковці, у весь розмір(не спресований). Користуємося місяць, гарно тримає форму, щільний, використовуємо як основний на каркас ліжка, не просідає. За свої кошти топ.
- Переваги:
- Якісний за відносно невелику ціну
- Недоліки:
- Поки немає
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо гарних снів на новому матраці!
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 12
Матрацом ще не користувались. На вигляд нормальний за свою ціну. Єдине, що опис матрацу і етикетка відрізняються. Чому вірити ? Яка жорстокість і яке максимальне навантаження матрацу?
- Переваги:
- Швидка доставка від розетки
- Недоліки:
- Не вірний опис на сайті
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 12
Дуже добре
- Недоліки:
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x190. Висота: 12
Матрас лучше чем ожидалось, хорошо все прошито, по качеству отличный, в меру жесткий, спать удобно.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Галина Р***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x190. Висота: 11
Дуже хороший
- Переваги:
- Жорсткий
- Продавець Мій Дім
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь!!!!
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 160x200. Висота: 12
Дуже якісний за свої кошти
- Переваги:
- Недоліки:
- Трохи твердий
- Продавець Мій Дім
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь))))
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Популярні розміри: 80x190. Висота: 12
все добре
- Недоліки:
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 12
Привезли не то что заказывал. Мягкий и на 120 кг вместо ортопедического на 140...
Такое как привозят то что сейчас есть в наличии, а не то что заказал.
Но пришлось взять то что привезли..- Переваги:
- Недавно купил. Пока что держит форму. Недорогой.
- Недоліки:
- Пока не ясно. Но не то что ожидал...
- Сергей Д***
Как я и думал, матрас просел в середине и назад не поднимается... Деньги на ветер!
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 12
Гарний матрац.Недорогий.Доставили вчасно.Кур'єр вічливий та професійний
- Переваги:
- Дешевий,гарний з вигляду.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 160x190. Висота: 12
Пройшло вже пів року як користуюсь цим матрасом. Задоволений на всі 100. Пам'ятаю першу ніч як спав на ньому, то думав що сплю просто на кам'яній підлозі, але вже на другу ніч якось звик і зараз не уявляю собі спати на чомусь іншому. Зараз якщо залишаюсь в гостях і сплю на м'яких матрасах, то досить не зручно, хоч свій з собою бери.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Їх нема
- Продавець Мій Дім
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь))))
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 12
Взял детям 2шт., по жесткости супер, искали без пружин, что бы не продавливалось и не создавало лишнего шума. К курьерской доставке есть вопросы, курьер не вложился во время указанное розеткой(разбег 5 часов), а после его звонка и назначенного им времени он так же не вложился. Пунктуальность на высшем уровне(, указывайте тогда что будет доставка в течении дня, что бы люди как дураки не сидели не ждали.
- Переваги:
- Хороший матрас
- Недоліки:
- Ужасная курьерская доставка
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Бажаємо здорових та добрих снів на нових матрацах.
- Денис Ж***
Дополню отзыв, номер курьера с которого он звонил не совпал с номером указанным в сообщение от розетки, я просто мог не брать с левого номера и катал бы он бесплатно те матрасы. Столкнулись с таким отношением со стороны этого магазина впервые, по этому и такой отзыв.
Представник постачальникаВиробник дякує Вам за відгук! Бажаємо солодких та здорових снів на нових матрацах.