Відгуки покупців про Кросівки чоловічі Nike Revolution 7 44.5 Комбінований FB2207-402
Є в наявності
- Юрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Темно-синій. Розмір: 42.5
Товар деформований. Таке враження що правий кросівок хтось вже ремонтував.
- Переваги:
- Недоліки:
- Деформований правий кросівок
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій з білим. Розмір: 44.5
Скрипят ,носить невозможно, идёшь а на тебя все оглядываются.
- Переваги:
- Внешний вид
- Недоліки:
- На дачу в огород.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 45
Очень удобные. Не вонючие. Сезон отходили великолепно. Пережили несколько стиралок. На ногу 283мм 290я стелька отлично.
- Переваги:
- Удобные. Соответствуют размеру.
- Недоліки:
- Видсутни
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з сірим. Розмір: 41
удобные и классные , нравятся
- Переваги:
- цена/качество
- Недоліки:
- не обнаружил
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним. Розмір: 44
Що очікував те й отримав,дякую
- Виктория З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розмір: 40
Кросівки супер.
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 43
Дуже зручні для повсякденного користування та спорту
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 45.5
Чудові кросівки
- Переваги:
- Гарні, якісні, комфортні
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-блакитний. Розмір: 45
Дуже класні та зручні. Подарунок на спорт тепер тільки в них займаюся. Фірма дуже крута і тому почуваєш себе комфортно та впевнено. Всім рекомендую !
- Переваги:
- Комфортні фірмові та недорогі
- Недоліки:
- СвятославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій з білим. Розмір: 44
Взяв ці кросівки для щоденних пробіжок і активних прогулянок. Легкі, зручні, виглядають дуже круто вживу.
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність підйому
Середній
Відповідність розміру
Відповідає
- Михайло Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій з білим. Розмір: 43
Покупкой очень доволен. Кроссы удобные, лёгкие не жарко благодаря сетке. Подошва генерирует с каждым шагом пружинящую энергию. От обычной ходьбы масса удовольствия!
- Назар А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 44.5
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 42.5
Вл
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий. Розмір: 42.5
Чорний брав на подарунок брату, а сірий Nike товаришу. Якість співпадає з ціновим діапазоном. Хлопці дуже задоволені!
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 42
Чорний nike брав на подарунок брату, а сірий товаришу. Якість співпадає з ціновим діапазоном. Хлопці дуже задоволені!
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 45
Вигляд сподобався. Вчора отримав, поміряв все гуд. Пішов в них додому - дуже зручні. В дома помітив недолік у вигляді сірої плями на лицевій частині правого кросівка, щось схоже на фабричний клей. Розчарувався, що не помітив його в пункті видачі, також після 5 хвилин носіння кросівок, знову ж таки на правому з'явилася якась виємка в сітці.
- Переваги:
- зручні
- Недоліки:
- ціна не відповідає якості
При длительной ходьбе начинают скрипеть
- Переваги:
- Дизайн.
- Недоліки:
- При ходьбе звуки скрипа.
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з сірим. Розмір: 40.5
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44.5
Купил данные кроссовки. Очень удобные и хорошо прошиты. Ну как для бега они не совсем удобные так жесткая подошва
- Переваги:
- Стильные и красивые
- Недоліки:
- Жесткая подошва
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним. Розмір: 44
Кросівки були придбані 06.04.25р. Мої висновки про товар після тижня використання:
1. "Накладки на п'ятах забезпечують комфорт вашому ахілловому сухожиллю" - заломилися в низ і натирають ноги, створюють дискомфорт. Накладка, мабуть, на липучці і на місце не повертається.
2. В кросівках жарко, ноги потіють.
3. При ходьбі по асфальтним поверхням з’явився скрип підошви.
4. За тиждень використання підошва дуже помітно витерлась. Більше ніж на сезон підошви не вистачить.
5. Піна, в порівнянні з моїми іншими кросівками, просто "дубова", ні про яку м’якість ходу мова не йде.- Переваги:
- відсутні
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність підйому
Середній
Відповідність розміру
Відповідає
- РомаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 47.5
Розмір підійшов, класні дихаючі кросівки на кожен день
- Переваги:
- Повністю сітка
- Олексій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Відмінно
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44.5
За пол года протерлись внутри, возле пятки, а также на носке, где большой палец
- Переваги:
- Самые удобные кроссовки, в моём опыте
- Недоліки:
- Качество
- РР
Це свідчить про те, що Вам потрібен більший розмір.
Потрібно брати на 0,5-1см довші, тобто НЕ впритик
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з оливковим. Розмір: 40
Беру вже другу модель для бігу бо дуже багато ходжу , кросівки топ за свої гроші! Попередні вже третій рік ношу та вони майже не зносилися!
- Переваги:
- Якість,дизайн,мʼякі
- Недоліки:
- Не помітив!
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій з білим. Розмір: 45.5
На фото вони гарніші,дуже скриплять
- Недоліки:
- Гучні:)
- Аліна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з оливковим. Розмір: 46
Купувала чоловіку, сподобались, зручні, якісні
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44
!!)
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Денис Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 41
Дуже зручні та комфортні кросівки)
- Назар Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з оливковим. Розмір: 40
Одні з найліпших за останні роки кросівки, гідна заміна старим New Balance
- Переваги:
- Чудова підтримка стопи, відчуття відскоку під час бігу, підтримання досить комфортної температури стопи, вдале поєднання кольорів, що не так сильно видно бруд
- Недоліки:
- Дещо тугість під час одягання
- Денис Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 47.5
Підошва почала скрипіти при ходьбі на другий день, причому лише правий кросівок. Самі кросівки зручні але цей скрип при ходьбі вбиває..
- Переваги:
- Зручні
- Недоліки:
- Скриплять
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій з білим. Розмір: 47.5
Дякую. Розмір підійшов і дуже комфортні)))
- Светлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 42
Супер!
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44
Удобные, красивенные))
- Недоліки:
- Не обнаружены
- Євгеній К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 42
Гарні кросівки, але при ходьбі видають звук квакання (через те що канавки протектора прилипають до землі, пола, асфальту)
- Переваги:
- Зручні, гарні
- Недоліки:
- Квакають, що дуже сильно бісить)
- Михаил Я***
Підтверджую! Купляв не тут, через тиждень з'явився цей бісячий звук(((
- Abra C***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 45.5
У мене є кросівки українські які також скрипіли, я набрав повний шприц олії соняшникової та наповнив нею підошву в різних місцях і перестали скрипіти, не знаю чи вам це допоможе, бо це я пишу про іншу модель.
- КирилоПродавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 44.5
Я не рекомендую цю модель брати. Для мене це найгірші кросівки, які взагалі були. Хоча до цього були Nike Precision III і Nike Revolution 4, так ось з цими двома моделями кросівок у мене все було чудово. Загалом, у чому суть щодо цієї моделі:
1) У передній частині взуття, в області носка вузько, тобто пальцям не комфортно та тісно.
2) Після бігу болить стопа, тобто ніби вони самі по собі дубові, отже бігати в них взагалі не приносить задоволення. Додому після бігу прийшов і відчуваєш біль.