- Алена В***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: 5XL
Ми в захваті )
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Синій. Розмір: 6XL
Гарний дощовик. Легкий, не пропускає воду, швидко сохне, зручно одягається. На німецьку вівчарку брала розмір 6XL, але лише через деякий час після використання звернула увагу на бірку всередині дощовика, на якій вказаний розмір 5XL. Різниця не критична, але задню частину не дуже прикриває. Тому будьте уважні при огляді посилки.
- Переваги:
- Легкий, зручний, захищає від дощу
- Недоліки:
- Надіслали не той розмір
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Синій. Розмір: 5XL
Завдяки консультації менеджера - розмір підійшов ідеально. Гарний дощовик на сиру погоду
- Денис Т***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: 3XL
Гарна якість за адекватні гроші.
Рекомендую! - Альона В***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: 2XL-Long
Дуже приємна тканина на дотик. Шуршить, але не сильно. Розмірна таблиця відповідає фактичним розмірам, тому все гарно підійшло. Для коргі затяжки на рукавичках дуже допомагають з регулюванням довжини. Вчасно відправили. Дуже задоволена товаром та обслуговуванням!
- Переваги:
- Тканина, розмір, фурнітура
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Синій. Розмір: 7XL
Класний дощовик. Не мокне.
Рекомендую!- Переваги:
- Все
- Анатолій
Через два роки користування - дуже неякісно прошитий дощовик. Вже 4рази носив у майстерню - постійно відриваються рукави при найменшому зачіпанні собакою об щось.
Шукаю щось на заміну, але, на жаль, поки в такому розмірі тільки цей дощовик знайшов
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: 7XL
Купувала дощовик для дорослого лабрадора, розмір 5XL. Підійшов ідеально. Окремо дякую за консультацію щодо розміру дощовика!
- Переваги:
- Не промокає, яскравий колір, світловідбивач
- Недоліки:
- Дарина К***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: 6XL
Проблему вирішено
Собачка не поняла, что мы от нее хотим, но нам ее внешний вид очень понравился)
- Переваги:
- Приятная ткань, яркий красивый цвет, присутствует светоотражатель
- Недоліки:
- Нету)
- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: 3XL
Дождевик очень красивый, качественно пошит, удобные затяжки на спинке и лапках, на пузике - липучки. Для дворняги, которая никогда не носила никакую одежку - немного непривычно - неестественно ходит, скорее всего, нужно будет подкатать рукава до удобного ей положения, ну и очень активно его обнюхивала- есть небольшой химический запах - надеемся, он скоро выветрится.
Фигура у собаки нестандартная, она очень худая, на высоких лапах, параметры: вес 14кг, по груди - 60см, спина - 50см, по отзывам взяла размер 3ХД (бОльший, чем нужен был по размерный сетке) - Карина А***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Синій. Розмір: L
Взяли размер L на 5месячного мопса. Подошёл идеально, качество нравится. Уже жду дождя, чтобы опробовать:')
- Переваги:
- Качество и цвет
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Синій. Розмір: L-Short
L-Short взяли на француза-ОБ.груди 56,длина по спинке до 40,ОБ шеи 41-все замечательно,везде можно подтянуть резиночкой .Качество очень хорошее.Спасибо за консультацию!
- Переваги:
- Очень удобно
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: 3XL-Long
Чудовий дощовик для нашого коржика. На вулиці ще не вдалося його випробувати, але вдома прикольно виглядає і пересувався спокійно, не показував що йому некомфортно. Розмір підійшов (замовила 3XL long для хлопчика 7 місяців). Єдине що довжина штанини (чи рукава :) ) була для нас трохи довга, тож я підкотила. Але це індивідуально.
- СофияВідгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: 3XL-Long
Очень милый дождевик. Сначала заказала не подходящий размер, магазин оперативно оформил возврат и отправил размер побольше))
- Переваги:
- Хорошее качество товара; Клиентоориентированность магазина
- Недоліки:
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: L-Short
Очень красивая куртка. Собака еще в ней не гуляла, но выглядит очень хорошо и качественно) заказывала на французского бульдога, мальчика, 11,5 кг
- Переваги:
- Красиво, ярко
- Недоліки:
- Пока не знаю :)
- Милена Л***
Подскажите пожалуйста какой размер заказывали? Тоже бульдог боюсь ошибится
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: 2XL-Long
Впечатления 50/50. Мне дождевик понравился очень: классный, яркий, стильный, защищает от дождя хорошо.
Но вот собаке не сильно, так и не смогли в нем толком погулять за 4 месяца после покупки.
Не знаю почему никто не пишет, но задние фиксаторы находятся прямо там, где нога собаки трется об тело при ходьбе. Очень неудобно. У меня такса, может это из-за породы, хотя на фото у многих вижу, что именно там оказываются фиксаторы.
Мой пес постоянно останавливался, садился на попу и пытался убрать то, что ему там мешает при ходьбе (смотри видео).
Я видела на других моделях этой фирмы (например зимних) фиксатор помещен на спинку - так намного удачнее и было бы здорово, если бы и здесь перенесли чуть подальше их.
Мне пришлось полностью расправить фиксаторы, иначе веревочка постоянно мешала. И надеяться, что песель не пописает внутрь курточки ))
По факту, на долгие прогулки (от часа) мы надевали 1 раз, а так выбегали на 10-15 минут раза 3-4. Носили старый дождевик вместо этого.- Переваги:
- Яркий, стильный, непромокаемый
- Недоліки:
- Задние фиксаторы расположены неудобно и постоянно трутся об ноги собаки.
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Синій. Розмір: L
По замерам собаки шея 28, грудь 43, длина 40 заказали L, померяв дома надо было на размер меньше брать!
Хорошо, что есть резинки, можно затянуть курточку, совсем другое дело.- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Пока не обнаруженно
- Лисенко К***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: 3XL-Long
Заказывала 3хл на корги,но нам оказался маловат.
Продавец без проблем выслал на размер больше,при этом очень внимателен к деталям и пожеланиям покупателя.
Качество отличное.
Коржиная жопка довольна:)- Переваги:
- Качество,обслуживание.
- Недоліки:
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: 3XL-Long
Класний дощовик, супер якість, легко вдягається. По відгукам думала замовити ххІ, але переміряла песика і замовила хххІ і не помилилась. Сіло ідеально, спочатку собаці не сподобалась обнова, а потім звик.
- Анастасия Р***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Синій. Розмір: L-Short
Дождевик выглядит хорошо, сшит качественно. Размер не подошёл, но нам быстро обменяли товар.
Единственный нюанс: он немного протекает на швах. Не критично, но получается свою функцию выполняет не на 100%
На мопса 9,3 кг р-р М-short хорошо подошёл, L-short был немного великоват - Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: XL
Все супер . Заказали, немного не угадали с размером , поменяли без проблем .
- Переваги:
- Хорошо сидит ,есть фиксаторы , можно затянуть
- Недоліки:
- Не нашла
- Александра П***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: XL-Short
Спасибо. Размер подошёл идеально, выбирала по таблице. Хорошее качество материала и пошива.
Дождевик очень мило смотрится на моей собаке- Переваги:
- Качественно. Красиво. Очень красиво.
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- Нинель Щ***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Синій. Розмір: 5XL
Очень классный дождевик. Правда собака моя сначала не оценила))) но во время прогулки привыкла. Брала 5хл на самоеда 9 мес (на вырост) - как по мне идеально подошёл.
- Переваги:
- Хорошо пошит, легкий, легко одевается, удобные застежки - не проблема надеть н шерсть
- Недоліки:
- Не заметила.
- Анастасия Б***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Синій. Розмір: 6XL
Хорошие дождевики,качество отличное .Собаки довольны
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Синій. Розмір: 4XL
на лабрадора годовалого взял сначала 5xl, но после разговора с менеджером решили поменять на 4xl. подошло. но пес не очень рад)
- Переваги:
- Легко надевается
- Алла П***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: L
Уважаемый продавец, где застряла моя оплаченная посылка (заказ от 1 сентября!!!)? Justin говорит, что они не получали в работу посылку. Просьба со мной связаться в кратчайшие сроки.
- Переваги:
- Пока не вижу
- Продавець DogDream
Добрый день! В ближайшее время с Вами свяжется наш менеджер.
- Алла П***
Спасибо за то, что оперативно связались.
Дождевик хороший, размер подошёл.
- ВалерияВідгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: XL-Long
Дождевик очень хороший, яркий и качественный. Обслуживание тоже отличное, заказала сначала размер XL long для таксы, оказался великоват, без проблем прислали размер L, подошёл прекрасно
- Переваги:
- Яркий, красивый дождевик, хорошо сшит
- Настасья К***
Подскажите, пожалуйста, сколько ваша такса весит? Пытаюсь прикинуть подойдёт ли такой размер для моей собаки)
- Валерия П***
На момент, когда купили, весил 7 кг)
- Алина Д***
Подскажите, брали L long или просто L?
- Валерія С***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Синій. Розмір: 5XL
На добермана 1 год и 4 месяца размер 5xl подошёл идеально. За счёт липучек и резинок можно отрегулировать длину, лёгкий, действительно защищает от дождя.
- Переваги:
- Цена, качество, большой выбор размеров
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: S
Дождевик хорошего качества, легко стирается (огромный плюс).
Также отличное обслуживание.- Переваги:
- Отличное качество, супер обслуживание
- Недоліки:
- Под подкладку дождевика попала шерсть, достать сложно. Ничего катастрофического в этом нет, но мою дотошность зацепило
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: 4XL
Быстро перезвонили ,уточнили заказ и дату отправки. Хороший сервис, ждем товар)
- ДЕНИС Б***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: XXL
Продавцы очень отзывчивые ,подобрали вообще специально модель для французского бульдога потоащмеру , прислали мне два размера ,даже без предоплат. Очень благодарны ,собака счастлива и улыбает прохожих ,ведь цвет офигенный ! Огонь 5++++++
- Переваги:
- Качество , удобный для собаки ,просто бомба ракета !!!
- Недоліки:
- Нету !
- ДЕНИС Б***
Якість продукції на вищому рівні !!!
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: 2XL-Long
Отличный дождевик, качество хорошее. Получили быстро, но первый раз не подошёл, поменяли на размер побольше без проблем)
- Переваги:
- Отличное качество
- Недоліки:
- Пока нет
- Алена В***
Какой размер для коржика брали?)
- Юлія Ю***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: 3XL
Для цуценя, що росте, якраз що треба!
- Yana S***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: XL
Плащ очень понравился!
- Переваги:
- Качество и обслуживание на высоте.
- Недоліки:
- Никаких.
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: 4XL
Відгук про доставку:
Самовивіз з justin безкоштовний, але в замовленнях стоїть сума за доставку 15 грн. Окей, не страшно. Але прийшло повідомлення від justin про вартість замовлення 594 грн, при вартості дощовика 550, що повністю дискредитує цей спосіб замовлення.- DogDream
Добрий день! В нашому магазині є можливість доставки замовлення поштовою службою "Justin" за 15 грн., але до цієї суми не входить грошовий переказ. Ми повідомляємо цю інформацію клієнтам при підтвердженні замовлення. В Вашому випадку, в коментарі було вказано: «не передзвонювати».
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: 4XL
Взяла на девочку-добермана размер 4XL, девочка стандартных размеров и вроде как по таблице этот размер должен был подойти, но оказалось, что жмет в подмышках. Продавец без проблем поменял на размер 5XL, он сидит хорошо. Ткань защитит от дождика, но не ливня. С другой стороны, в ливень хорошиий хозяин собаку на улицу не погонит :)
- Оля П***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: 5XL
Продавець передзвонив за кілька хвилин після замовлення на сайті. Отримала дощовичок-він просто супер!
- Переваги:
- Красивий, з хорошої тканини