Відгуки покупців про Термочашка 63mugs Drive 360 мл для кави Червона (6999999987321)
- Пашковський П***Продавець: Rozetka. Об'єм: 360 мл. Колір: Хакі / Чорний
Чашка на дотик крута. Вигляд кайф, температуру тримає при споживанні 2-2.5 години.
Представник постачальникаВітаємо, Павло!
Дякуємо за Ваш відгук та гарну оцінку, користуйтесь з задоволенням)
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 360 мл. Колір: Жовтогарячий
Оновлюю свій коментар (2 маленькі сколи). Надіслали на обмін дуже швидко таку ж саму чашку. На наступний день вже отримала. Дуже дякую. Все так само, не протікає, температуру тримає.
Представник постачальникаВітаю, Оксано!
Дякуємо Вам за відгук та зворотній зв’язок.
Приємного користування.
В житті не така яскрава як на фото, якщо кому це буде важливо. Верх трохи з ніби гірчичним оранжевим відтінком. Не протікає, температуру години 2 тримає (десь під 50 градусів була), далі не чекала до повного вистигання. Але внутрішнє покриття дуже тендітне. Чашкою користувалась 2 рази (мийка вручну). Є 2 сколи. Або я не помітила при покупці їх, бо маленькі. Пакування окрім пакету ніякого не було.
Представник постачальникаВітаю, Оксано!
Дякуємо за відгук - це важливо.
По кольору: ви праві, у цього відтінку була партія, де він виглядає трохи приглушеним. Ми це вже виправляємо.
Але найбільше нас турбує момент зі сколами - це не норма. Напишіть нам, будь ласка, ми замінимо чашку або підберемо інший варіант безкоштовно.
Щодо температури: якщо хочете, щоб тримала довше - достатньо просто прогріти окропом перед заливкою.
І окремо дякуємо за коментар про пакування. Кожна картонна упаковка колись була деревом. Тому ми намагаємось зменшувати використання пластику та картону.
- Вікторія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 360 мл. Колір: Блакитний
Окрім гарного дизайну, більше нічого. Як на мене, це просто кружка, яка тримає тепло максимум годину. Зовні чашка стає гарячою при наповненні гарячим чаєм. Не коштує своїх грошей
Представник постачальникаВітаю, Вікторія!
Чашка 63mugs - це міська чашка для кавових напоїв і тримає в середньому 3-4 години від 100 до 60 градусів. Втім, буде доречно вказати нам, що для вас гаряче та не дуже. Також рекомендуємо прогрівати термос перед налиттям напою.