Відгуки покупців про Килимок-Мат для йоги та фітнесу зі спіненого каучуку OSPORT Premium NBR 183х61см товщина 1см (FI-0075) Фіолетовий
- Власенко Ю***Відгук від покупця. Продавець: OBABY. Колір: Темно-синій
Заказывала сразу один, а потом решила ещё один взять на подарок. Качество супер, нравится, что не скользит. Коврик плотный, когда делаешь упражнения на коленях - потом не болят. Рекомендую
- OBABY
Юлия, благодарим за Ваш отзыв) Продуктивных Вам тренировок)
- Артур З***Відгук від покупця. Продавець: OBABY. Колір: Темно-синій
Это не коврик для йоги. Он скользит по паркету, он расширяется вслед за руками и ногами, когда становишься в позу собаки мордой вниз. Коврик подойдёт для зарядки или каких-то простых упражнений, но точно не для йоги.
- Переваги:
- Он мягкий
- Недоліки:
- Скользит и растягивается
- OBABY
Артур, благодарим за Ваш отзыв.Странно, что коврик скользит. Эта модель имеет большую толщину в сравнении с ПВХ и ТПЕ матами, не пропускают холод от пола, понижена степень скольжения, достаточно липкий материал, быстро восстанавливаются после деформации.
- Анастасия Ш***Відгук від покупця. Продавець: OBABY. Колір: Фіолетовий
Коврик хороший, удобный, но следы от резинки при транспортировки так и не проходят. Посмотрим как прослужит
- Переваги:
- Удобный
- Недоліки:
- Вмятины после транспортировки
- МаргоПродавець: OBABY. Колір: Фіолетовий
Это просто ужас а не магазин! Совершенно не ориентирован на клиента!
Оставила комментарий что так как заказ хочу оформить для подарка, чтоб позвонили мне - я все оплачу, а другой человек будет получателем. Они позвонили человеку которому я хотела сделать подарок
Ужас, Розетка себе такого никогда не позволяет, а этому магазину не важно!
Попросила их чтоб скинули реквизиты карты и я оплачу сразу и товар и доставку (чтоб доставку не оплачивал человек для которого это подарок). Они совсем не вежливо сказали что так не работают, и вообще вам нужен заказ или нет? И это при том что как мне сказали я разговаривала с менеджером️
Обходите стороной этот магазин!- Недоліки:
- Все
- OBABY
Добрый день, Марго. Спасибо за ваш отзыв. Если Вы выбираете товар на подарок, то указывайте пожалуйста ваш номер для согласования. Менеджер не может заведомо знать, подарок это или не, так как в заказе был один номер для согласования.
- margocharmed1
В комментарии был указан мой номер телефона и информация о том что это на подарок ️ Могу вам скриншот отправить. Лучше учиться на ошибках, а не грубить.
- OBABY
Марго, приняли во внимание ваше замечание .
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний
Швидка відправка. Товар відповідає опису. Приємна ціна)
Дякую!- Продавець CHAMPS
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Бузковий
Хороший мягкий коврик, удобно Есть ремешка для фиксации и транспортировки Довольна
- Переваги:
- Мягкий
- Недоліки:
- От скручивания появляются небольшие заломы, надеюсь не будет проблем
- Продавець CHAMPS
- Олександра А***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Сірий
Килимок повністю відповідає фото та опису. Прийшов добре запакованим, без будь-яких пошкоджень. Не совається по підлозі, в міру м'який — те, що треба для йоги чи фітнесу. Зручна резинка для зберігання та перенесення. Продавець швидко відправив замовлення.
- Переваги:
- Хороша якість, швидка доставка
- Недоліки:
- Після пари тренувань не виявлено
- Продавець CHAMPS
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний
Килимок супер. Дуже приємно на ньому займатися. Не скручується, товстий, приємний на дотик, еластичний, не деформується.
- ГалияВідгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний
Этот коврик нечто! Очень приятный на ощупь, как в проф. спортзалах.
- Переваги:
- Толстый, плотный, приятный на ощупь
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний
Все чудово)
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний
Пришёл без лямки-затяжки!
- Продавець CHAMPS
Доброго дня, з Вами зв'язався менеджер для вирішення питання, та з'ясували, що товар був відправленний у вірній комплектації. Дякуємо за замовлення.
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Сірий
Купила для дочки! Вже займаємося. Килимок чудовий. Ніякого поганого запаху від коврика не має - це було важливим елементом.
Дякую, що так швидко відправили!- Переваги:
- Килимок - супер! Приємний на дотик. Під час занять не підсковзуєшся.
- Недоліки:
- Поки не знайшли
- Продавець CHAMPS
дуже вдячні за відгук) гарного використання!)) завжди Вам раді ❤️
- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Сірий
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: ASV-sport. Колір: Фіолетовий
Хорошоший мягкий коврик ипользую часто удобный.
- Переваги:
- Хорошоший мягкий коврик
- Kateryna S***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Бузковий
Все понравилось
- Переваги:
- мягкие, прорезиненные , не тонкие
- Продавець CHAMPS
- Борис Б***Відгук від покупця. Продавець: Склад365
- Дмитрий Л***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний
Отличный коврик из качественного материала, резиной не пахнет. Хорошая цена. Спасибо продавцу за добротную упаковку и оперативную отправку!
- Переваги:
- Цена, внешний вид, комфорт при использований. Коврик порадовал во всех отношениях!
- Илья Б***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний
Коврик приехал не в полной комплектации, а именно - отсутствовала лямка для переноски. Надеюсь, продавец сможет прислать её дополнительно.
- Переваги:
- Мягкий
- Недоліки:
- Неполная комплектация.
- Продавець CHAMPS
Доброго дня, З Вами зв'язався менеджер, та комплектація була повною. Ремінь відправили разом з килимом.
- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Бузковий
Заказ был через Укрпочту, коврик пришёл упакованный всё вроде бы в порядке. Дома увидела, что он очень помят и его ширина не соответствует заявленной, вместо 61 см. - 59 см. Длина как и указано - 183 см. Мне не подходит такое не соответствие, поэтому коврик я вернула. Оказалось также, что возврат возможен только через Новую почту. Конечно в деньгах потеря значительная, но оставлять тоже смысла нет. Вряд ли я буду такие вещи ещё заказывать по интернету.
- Недоліки:
- Мятый, ширина 59 см., вместо заявленной 61 см.
- Продавець CHAMPS
Доброго дня, напишіть номер Вашого замовлення через форму "задати питання продавцю" або в особистому кабінеті, будь ласка, бо нажаль,данного замовлення немає. Дякую.
- Іванна І***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Бузковий
Красивий м'який але пружний. Великий. Рекомендую
- Переваги:
- Зручний
- Василий П***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Бузковий
все понравилось и каремат и обслуживание
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за зворотній зв'язок)Раді, що Вам все сподобалося)
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Бузковий
Очень хороший и удобный йога мат, рада что выбрала именно эту модель,заниматься на нем одно удовольствие,муж обиделся что ему не заказала.Сейчас буду делать заказ на салатовый, у меня сиреневый, что бы не путали.
- Переваги:
- Мягкий,нежный,приятный к телу,если притрагиваюсь.
- Недоліки:
- Нет по сути.
- Продавець CHAMPS
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Бузковий
Коврик прислали с вмятинами. Не рекомендую.
- Переваги:
- Нет.
- Продавець CHAMPS
Доброго дня, Тетяно, з Вами зв'язався наш менеджер для вирішення данного питання.Дякуємо.
- Iryna K***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Бузковий
Дуже швидко доставили. Сервіс - супер!
- Переваги:
- Дуже хороша текстура
- Недоліки:
- При пакуванні засильно стягнули, залишилися відбитки
- Продавець CHAMPS
- Людмила Є***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Бузковий
Коврик очень удобный, не скользит по линолеуму. Быстрая доставка
- Переваги:
- Плотный коврик, не скользит
- Николай М***Відгук від покупця. Продавець: ASV-sport. Колір: Фіолетовий
Использую и доволен
- Переваги:
- Очень удобный и практичный
- Виктория У***Відгук від покупця. Продавець: ASV-sport. Колір: Фіолетовий
Дополнение к предыдущему отзыву
- Продавець ASV-sport
Дякуємо за зворотній зв'язок!
- МирославВідгук від покупця. Продавець: ASV-sport. Колір: Фіолетовий
Все чудово. Дякую.
- Переваги:
- Якісний килим
- Продавець ASV-sport
Дякуємо вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!❤️
- Виктория У***Відгук від покупця. Продавець: ASV-sport. Колір: Фіолетовий
Товар и продавца рекомендую. Заказ был очень быстро обработан и отправлен, что очень порадовало.
- Переваги:
- Коврик длинный, широкий, плотный. Для новичков то, что нужно. Заниматься на нём удобно, не скользит
- Недоліки:
- Пришёл помятый
- Продавець ASV-sport
Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук) користуйтесь із задоволенням) щодо пом'ятого килимка з Вами зв'яжеться менеджер ❤️
- Калєтіна О***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Бузковий
Робити вправи на такому карематі - суцільне задоволення
- Переваги:
- М‘який, надійний, не ковзає
- Недоліки:
- Поки не виявили, сподіваюсь, що їх немає
- Продавець CHAMPS
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: Склад365
Займатись на коврику зручно та комфортно. Єдине, є розуміння, що цей коврик в мене не надовго. При тому, що мая вага 50 см і займаюсь я боса, коврик після першого ж заняття почав зношуватись. На покритті лишились сліди від ніг, котрі при кожному тренуванні лише збільшуються. Рік заннять він витримає. До магазину зауважень немає, адже спрацювали швидко та професійно. Тому, на свою ціну коврик забезпечує цілком терпиму якість. Проте хто шукає коврик з каучуку, то все ж варто звернути увагу на більш дорогий сегмент.
- Переваги:
- Гарний вигляд, не сковзить
- Недоліки:
- Коврик швидко зношується
- Продавець Склад365
Дякуємо за зворотній зв'язок)Раді, що Вам все сподобалося)Продуктивних Вам занять ❤️
- Наталия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Склад365
Брала для занятий гимнастикой дома, очень удобно. не скользят руки и не скатывается. Спасибо за товар и быструю доставку, рекомендую!!!
- Переваги:
- хорошее качество и приемлемая цена
- Продавець Склад365
Дякуємо вам за залишений відгук.
Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!
- Вероника К***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Очень довольна покупкой. Коврик не скользит, мягкий , легко скручивается. В комплекте резинка для переноски. Отдельное СПАСИБО за хорошо запакованный товар. Продавцы очень приятные и вежливые.
- Переваги:
- Не скользит. Мягкий .
- Продавець CHAMPS
Вероника, благодарим за покупку ) Пользуйтесь с удовольствием
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: ASV-sport. Колір: Синій
Использую для зарядки около 6ти месяцев. За это время появились лишь незначительные потертости и пара вдавленных мест. Очень комфортно выполнять на нем все упражнения, особенно те, что лежа и в коленно-локтевой позе.
- Переваги:
- Толстенький (около 1 см), мягкий, даже какой-то теплый, нескользкий сам по себе и не скользит по ламинату и кафелю.
- Недоліки:
- Пришел с несколькими небольшими дефектами в виде больших лопнувших воздушных пузырьков, но на функционале это не сказывается.
- ASV-sport
Алла, благодарим за Ваш отзыв)
Продуктивных тренировок)
- oksanaВідгук від покупця. Продавець: ASV-sport. Колір: Фіолетовий
Для занять йогою зручний.
- Переваги:
- Доставка швидка, килимок в міру м'який, для занять йогою зручний.При отриманні килимок мав жахливий запах,за тиждень на балконі провітрився і вже нормально.
- Недоліки:
- При отриманні килимок мав жахливий запах
- ASV-sport
Дякуємо за покупку в нашому магазині. Користуйтеся із задоволенням!
- Шишкина Т***Відгук від покупця. Продавець: ASV-sport. Колір: Фіолетовий
- Переваги:
- Коврик мягкий, заниматься йогой удобно, не скользит
- ASV-sport
Татьяна, спасибо за отзыв, пользуйтесь с удовольствием)