- Hanna E***Відгук від покупця. Продавець: Dany. Розмір: 3XL. Колір: Білий
- Будь С***
Доброго дня) дуже приємно, що Вам сподобався товар. Будемо раді бачити Вас в числі наших постійних клієнтів)
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: L. Колір: Жовтий
Дуже гарна футболка
- Наталя І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Білий з чорним
Дуже гарна футболка, така як на фото. Розмір співпадає.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Людмила Ж***Відгук від покупця. Продавець: ЯРЧЕ ВСЕХ. Розмір: 3XL. Колір: Ліловий
Футболка гарна, якісна. Розмір підійшов ідеально) син задоволений. Працівники магазину зв'язались швидко. Доставка також була швидка. Щиро дякую за комфортне обслуговування та якісний товар
- Переваги:
- Якість, розмір, обслуговування
- Недоліки:
- Жодного
- Николай А***Відгук від покупця. Продавець: ЯРЧЕ ВСЕХ. Розмір: 3XL
Все добре.
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: ЯРЧЕ ВСЕХ. Розмір: M
Одразу відтелефонували, все уточнили.
Товар відповідає фото, розмір пасує.
Товаром і сервісом дуже задоволений. Дякую продавцеві.- Переваги:
- Товар відповідає фото, розмір пасує, хороша якість.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: ЯРЧЕ ВСЕХ
Не доволен доставкой, упаковкой и качеством. Мятые, не упакованы.
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: ЯРЧЕ ВСЕХ
- Сергеев Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Білий
Цена качество, рубашка на каждый день
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Білий
Нужно уточнять замеры у поставщика, так как слишком большая пришла
- Катерина
Если большая сделайте обмен на другой размер
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Білий
Хорошая качественная футболка. Пришла быстро и то что заказывал.
- Переваги:
- Брал xl как и все h&m подошёл.
- Таня Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Білий
Хорошее ребенок носил в жару
- Переваги:
- Натуральная
- Недоліки:
- Было чуть чуть по рукаву не зашито пришлось зашить
- ЛЮДМИЛА Х***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: M. Колір: Жовтий
Все понравилось.Спасибо!
- Алина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Білий
Футболка хорошая качественная, за такие деньги рекомендую
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Білий
Ребят, это просто «ЧТО-ТО С ЧЕМ-ТО»!!! =)))))
Я перед покупкой читала отзывы, и знала что все они плохие, но мне пришлось купить у них эту футболку, так как клиенту срочно нужна была именно эта модель футболки на завтра на работу. Я заказала мужскую М — две штуки, мне менеджер сказала, что есть только одна М-ка в наличии, в итоге я забрала самовывозом в тот же день с розетки футболку, приехала на работу, посмотрела и подумала: "Что-то она маленькой кажется...". Измерила размер по размерной сетке фрут оф зе лум — это оказалась S-ка. Розетка или продавец этого магазина, НУ КАК ТАК???!!! Вы думаете ваши клиенты не смогут проверить размер? СЕРВИС УЖАС! НИКТО НЕ ВЗДУМАЙТЕ ПОКУПАТЬ!- Переваги:
- Недоліки:
- много
- Дмитрий
Так а на самой футболке какой размер указан?
- Ольга В***
на самой футболке на бирке нет указания размера, иначе жить было бы проще =)
- Сошенко Т***
Попробуйте вернуть.
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Білий
Несоответствие размеру. Заказывали XL, а он громадный как на XXXL. Качество очень даже хорошее.
- Переваги:
- Цена качество
- Недоліки:
- Несоответствие размера
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Білий
Хочу написати негативний відгук про даного продавця.Заказав дану футболку, оплатив повну суму і прийшов взагалі не той товар,а біла майка!Квитанції і заказ при собі, що робити?Дуже не задоволений саме роботою Розетки.
Эксперт RozetkaДоброго дня, Сергій! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Юрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: S. Колір: Синій
Все супер. Люблю вас.
- БУДЬ Я***
Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що Вам сподобалось)
- subbotin1221Відгук від покупця. Продавець: ЯРЧЕ ВСЕХ. Колір: Темний синій
Классные футболки.. Как на такую цену отличные!
- Переваги:
- Размер совпадает, качество радует
- Недоліки:
- Не увидел, но ещё не стирал))
- ЯРЧЕ В***
Очень рада что вам понравились наши футболки! Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов))) Носите с удовольствием и спасибо вам за заказ!!!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Білий
Заказав 1 червня і сразу оплатив, коли відправите, розетка?
Эксперт RozetkaДоброго дня, Олександр! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Юрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: ЯРЧЕ ВСЕХ. Колір: Ліловий
Футболка приємна на дотик, у спеку не парить. Пошито якісно, стібки акуратні, нитки ніде не стирчать. Ношу розмір М, отож вирішив взяти футболку цього ж розміру. Дещо завелика, треба було брати S.
- Переваги:
- Якісний пошив, приємний матеріал
- Недоліки:
- Невідповідність розмірним стндартам
- ЯРЧЕ В***
Рада что вам все понравилось! Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов))) Спасибо вам за заказ!!!
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Білий
Горловина футболки узковата а так всё норм
- Переваги:
- Цена качество
- Недоліки:
- Не выявлено
- Иван Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Білий
Доволен всем как за свою цену так супер
- Переваги:
- Качество цена
- Недоліки:
- Неувидел
- Сергей Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Білий
Все супер
- Переваги:
- Качество ткани, цвет , размер
- Недоліки:
- Юдникова С***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: M. Колір: Ліловий
Быстрая доставка, хорошие футболки. Спасибо.
- Переваги:
- Ткань.
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: M. Колір: Жовтий
Отличное качество!
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Подскажите пожалуйста, где узнать таблицу размеров
- БУДЬ Я***
Доброго дня) розмірну сітку можемо надіслати у вайбері
- Наталья Ч***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: L. Колір: Жовтий
- Переваги:
- хорошая тоненькая футболка
Завелике
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: L. Колір: Синій
Футболка чудова.
Відповідає
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: L. Колір: Зелений
- Переваги:
- Чудова футболка. Як раз те, що ми шукали.
Відповідає
- Oleg N***Відгук від покупця. Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: 2XL. Колір: Червоний
Отличная футболка, только рукава отличаются от фото, ярко красные, вобщем интересные, продавцу 5 перезвонили уточнили размер.
- Андрей
Так на фото они и есть ярко красные
- Денис М***Продавець: БУДЬ ЯРКИМ!. Розмір: M. Колір: Синій
Когда снова ждать наличие?
- БУДЬ Я***
Доброго дня! Поставка очікується орієнтовно через 2 тижні.