- Чернышев С***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 16
Доброго дня. Все прийшло швидко, відповідає опису, поки ще не користувалися. Після використання додам відгук.
- Дмитрий З***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 16
Хороший прибор! Нужная вещь!
- Переваги:
- Цена- качество
- Недоліки:
- Пока нет
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 8
Автоклав приїхав побитий.
- Продавець ГаздаДім
Пошкодився при транспортуванні. Вже домовились з клієнтом про заміну автоклаву на інший, за наш рахунок
- Олександр
Все обміняли без проблем. Окрема подяка пані Мар'яні за оперативність. З великим задоволенням буду рекомендувати ваш магазин друзям.
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 16
Доброго дня . Автоклавом пользовались , все отлично !!!! Тушенка получилась отличная , мясо рассыпается , все довольна . Если крышки под закаточный ключ , то надо сначала поднять давление до ,,1’’ , потом нагрев по инструкции . Да , надо полностью действовать по инструкции. Наша семья очень довольна покупкой !!!!
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 16
Працює все як в інструкції.
- Переваги:
- Все сподобалось.
- Недоліки:
- За такі гроші можна не шукати недоліків
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 16
Гарний девайс для кухні.Все працює .Економія часу і нервів!
- Переваги:
- Все відмінно, рекомендую!
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 16
Чудовий девайс. Мы дуже задоволенні
- Микола Д***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 24
Все добре.
- Ілля Г***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 8
Ще одне важливе зауваження. Там у коментарях питали/відповідали про паровий режим для цієї моделі. Важливо: ця модель (ЧЕ) не підтримує цей режим.
- Ілля Г***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 8
Друзі, усім хто буде робити це замовлення для роботи автоклава у паровому режимі одразу кажу, що паровий клапан потрібно придбати окремо і сказати про це продавцю одразу!
(аби усе було відправлено одним комплектом)
Дякую! - Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 16
Хорошее качество и удобен в использовании.
- Переваги:
- Качество, цена
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 16
Автоклав сподобовся,але всередині почала відразу з'являтися іржа.
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Іржа
- Продавець ГаздаДім
Доброго дня. Так, це автоклав із чорного металу, тому після контакту із водою виявляється іржа. В майбутньому після тривалого використання процес корозіювання сповільниться, бак всередені почорніє.
Звісно що автоклави із нержавіючої сталі такої проблеми не мають і вони значно довговічніші
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 8
Отримали автоклав, вже консервували. Зрозумілий в використанні, не робили ніяких тестових випробовувань, ризикнули зразу 6 літрових банок тушонки, все вийшло без проблем. Використовували євро банки з кришками tvist-of, тобто загрузили банки, залили воду, закупорили автоклав і зразу на плиту, без ніяких нагнітань повітря до 1 атм. Порада - хто буде консервувати в євро банках, купуйте кришки безпосередньо для стерилізації, на упаковці написано ( вони витримують температуру до 120 градусів)
Маленький нюанс з продавцем: при транспортуванні нам не поклали книгу з рецептами,яка вказана в описі, ми зателефонували продавцю і повідомили про це, нам пообіцяли вислати її за їх рахунок, але прийшовши на почту, щоб забрати, була не приємно здивована,що посилка не оплачена, ну що ж заплатили, забрали. В цілому товар якісний, зараз дуже актуально,що не електричний а для відкритого вогню.- Переваги:
- Якісний товар,компактний, для відкритого вогню.
- Продавець ГаздаДім
Приносимо вибачення, то вийшло помилково. Звісно що гарантійна довідправка рецептів мала бути за наш рахунок. Негайно організовуємо для вас виплату компенсації за оплату доставки. Вибачте за такі незручності
- Вера С***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 8
Тільки отримала.Гарненький,маленький,але важкий,думаю,дуже надійний.Жінкам зручно ставити та знімати.Відправили одразу.Прийшов в надійній картонній коробці.Повний комплект,навіть книга рецептів.
- Переваги:
- Добротний,аккуратний
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 16
Гарна якість
- Вячеслав Г***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 8
Все працює
- Недоліки:
- Поки не має
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 16
Чудова річ
- Переваги:
- Мала вага. Зручний у побуті
- Недоліки:
- Немае
- стас с***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 24
Хороший автоклав,працює.
- Альона Р***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 16
Вітчим у захваті, все саме так як і хотів.
Дякую) - Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 8
Автоклав сподобався.Маленький і легкий.Якби раніше його побачила то наскільки б легше було б мені як господині...років 15 назад бачила у сусідів великий і громіздкий автоклав...мабуть саморобний...після того бажання геть пропало мати його в хазяйстві...А в цьому вже пробували майже все закривати...Все дуже добре получилося.Головне швидко нагрівається.Дякую за гарний товар.Не Автоклав а знахідка.Придбайте і ніколи не пожалкуєте.Виготовлений на відмінно.
- Переваги:
- Одній людині можна взяти і поставити на легкий і мало займає місця...
- Недоліки:
- Їх немає...одні плюси
- Роман Х***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 24
Хороша якість, все добре. Рекомендую.
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 8
За свои деньги хороший товар.
- Переваги:
- Товар добротный. Претензий к продавцу нет. Всё четко и оперативно сработано.
- Недоліки:
- По инструкции 7 литровых банок. Как не пытался но 7 банок не получилось запихнуть. Ну по скоку сам аппарат со стали, внутри постоянная ржавчина. Но цена приемлемая, нержавейка в 2 раза дороже.
- Лариса Г***
Если добавить щепотку соды в воду то ржавчины должно быть меньше ,
- Илья С***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 8
Очень качественно все сделано, спасибо
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 8
Хорошая штука.
- Переваги:
- Готовит быстро.
- Недоліки:
- Нет.
- Анатолій О***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 8
Все згідно комплектації.
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 8
Супер вещь,купили и не пожалели,всем советую этого производителя!!
- Переваги:
- Компактный для своих размеров,безопасность в работе!!!!
- Павел Ж***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 8
Отличная вещь! В комплекте есть все необходимое. Если сильно постараться и использовать фантазию можно поместить до 14 банок 0,5. В общем я очень доволен!
- Юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 24
- АннаВідгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 8
Указано електрический, а продают газовый. Будьте внимательны. Везут с Черновцов.
- ГаздаДім
Здравствуйте. Именно этот товар по цене 1750 грн - он газовый (ставится на газ плиту или открытый огонь). У нас есть и электрический вариант точно такого же автоклава, но там цена 3250 грн.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 8
Заказав автоклав,доставили швидко,все в наявності,но є одне питання:на сайті пише вмістимість банок 0,5 - 8 штук,в інструкції що ви прислали 14 штук,в реальності розмістились 11
- Микола Г***
Доброго дня. Дякуємо вам, що залишили відгук.
Насправді в автоклав вміщається саме та кількість баночок що зазначена на сайті. Так як банки, а особливо ті що під єврокришки, бувають різної форми, то звісно можливо таке що у вас в автоклав вмістилося більше банок ніж заявлено, що є тільки плюс і приємний бонус!
- Роман Н***Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 8
Трудно пару строчек о товаре написать? Сколько потребляет, какой объем?
- Коля П***Відгук від покупця. Продавець: Vishniashop
Дякую автоклав відмінний одержав бистро ще раз дякую мирного неба Вам
- Продавець Vishniashop
Дякуємо Вам)))