Відгуки покупців про Автоклав А16 electro універсальний побутовий для консервування Укрпромтех

Оцінка користувачів 4.82/5
  • Лариса А***
    Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 24

Автоклав прийшов цілий та добре запакований.
    Розпакували-все в наявності.Наш автоклав на 24 півлітрові банки.Я чекала,що він буде більший за розміром.Гарненький,з нержавіючої сталі,тен- також.На цьому етапі все просто чудово.
    Скоро перше автоклавування!Розкажу.

Переваги:
    Матеріал
  • Юрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 24

Все супер класний автоклав рекомендую

Переваги:
    Легкий компактний
  • Виктория Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 24

Лучшее приобретение! Всё работает отлично.

Переваги:
    Отличное качество
  • Світлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 24

Автоклав дуже сподобався: зручний, компактний, легко користуватися. Якістю роботи задоволені. Значно економить час для консервування.

Переваги:
    Економить час, працює бездоганно
    Недоліки:
    Не виявили
  • Андрій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 24

Завжди перевіряйте товар на новій почті при отриманні, чого не зробив я.

Переваги:
    Якість гарна.
    Недоліки:
    Доставка або пакування біля пластику.
    • Продавець  ГаздаДім

Вітаємо. У вас щось пошкодилось при транспортуванні? Зателефонуйте до тех підтримки, номер є в гарантійному талоні - ми замінимо пошкоджену деталь, навіть якщо це вина поштової служби чи ін. Це зовсім не проблема

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 32

Дуже задоволена. Навіть в свої 64 я без проблем з роботою автоклаву розібвалася. Тушонки і паштети вже готові. Особлива подяка продавцю за оперативність.

Переваги:
    Простота
    Недоліки:
    Поки не виявлено.
  • Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 24

Дякую за автоклав і швидку доставку,приемно здивований.

Недоліки:
    Немае
  • Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 24

Дякую за автоклав А24 electro універсальний, дуже сподобався. Всім рекомендую!

Переваги:
    Все сподобалось
    Недоліки:
    Не знайшла
  • людмила О***
    Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 16

Как купить уплотнительную резинку?

Недоліки:
    Стал автоклав спрашивать воздух по резьба шпилек.
    • Продавець  ГаздаДім

Если пропускает воздух по шпильках - значит действительно нужно заменить уплотнительную резину. Возможно она повреждена или износилась со временем. Напишите наш ваш контактный номер через форму "Написать продавцу" и мы оформим заказ

• Туяхова С***
    Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 32
  • Ярослав А***
    Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 24

Консервы делает отличные, только бьется током.

• ГаздаДім

Здравствуйте. Мы связались с клиентом, предложили помочь устранить проблему. В разговоре вышли к тому что автоклав использовался на даче в старом помещение, где нету заземления. У клиента к нашему продукту претензий нету.
      Кроме того, мы всегда на связи. Номера тех поддержки есть в паспорте.

• olnik.1st
    Відгук від покупця. Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 16

Очень довольны покупкой автоклав бытовой.Просто восхищаюсь какие у нас умельцы.Благодарим.

• ГаздаДім

Спасибо за отзыв. Вкусной вам консервации!

• Николай Б***
    Продавець: ГаздаДім. Місткість 0,5л банок: 16

Заказал дополнительную резинку за 200 грн чёрную серии А.

В комплекте с автоклавом были не те резинки которые я заказывал и которые были у вас в объявлении.

Переваги:
    На почте при мне посылку уронили и пихали по полу до стойки. Я от неё отказался.
    Недоліки:
    Краник внутри побитый, состояние приборов проверить не было чем.

Так же не понравилось качество швов внутри, на видео в интернете всё красивее было.
    • Продавець  ГаздаДім

Дякуємо за відгук та фотографії. Вірно, ущільнююча прокладка у нас зараз змінила колір - ми почали виробляти її зеленою. Так, ніби як, гарніше

Шкода що працівники пошти пошкодили товар, але чудово що є можливість відмовитись від замовлення і не витрачати кошти на те що не сподобалось.

Співчуваємо звісно щодо того що Вам довелось відмовитись від найкращого автоклаву в Україні і тепер доведеться залишись без такого потрібного девайсу, або ж замовляти автоклав інших виробників і зіштовхнутись з іншою реальністю щодо якості. Дуже було б цікаво побачити цей момент.

Ще раз дякуємо Вам за фото та відгук