- Наталья Р***Відгук від покупця. Продавець: Помічниця для дому. Об'єм: 2 л. Колір: Прозорий/Блакитний
Дуже гарні ємкості для продуктів.
Беру вдруге. - Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Homsweet. Колір: Блакитний
Дуже сподобались.
Щодо терміну використання нічого не можу сказати, бо тільки придбала)- Переваги:
- Гарні, щільні, не хливкі
- Недоліки:
- Поки не побачила
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Блакитний
Брал, чтобы запротектить свою еду от маленьких "друзей", которых периодически заводят соседи. Также храню кухонную мелочовку. Можно и в морозилку отправлять. В общем, доволен, скоро закажу в третий раз.
- Переваги:
- Качественный контейнер
- Недоліки:
- Не обнаружено
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- Уляна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Блакитний
Замовляла я ці контейнери на 15.06, номер замовлення 772793863
Надійшло повідомлення що можу забирати замовлення у пункті видачі розетка м.Львів вул Героїв УПА76.
Працівниця видала мені зовсім не те що я замовляла і при моєму зауваженні що це зовсім інший товар, вона мені розповіла що хтось помилився і якщо я не хочу брати я можу відмовитись. В цій ситуації працівниця не вибачилась за незручність і потрачений час. І в даній ситуації можна подумати що розетка хотіла мені продати зовсім іншу річ, тобто магазин розетка хотіла мене обманути, бо якщо ви не маєте в наявності товар, магазин розетка повинен сповістити що його немає і чи я згодна на інший варіант товару. Це все дуже не порядно з сторони Розетки! - Солоп Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Блакитний
Дуже сподобались.Замовлю ще
- Переваги:
- Кришка щільно прилягає
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Блакитний
Очень тонкий пластик. Один треснул очень быстро.
- Переваги:
- От куда
- Недоліки:
- Сэкономили пластика
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Блакитний
Гарні контейнери, використовую вже декілька сезонів, політ нормальний. Пластик не крихкий, кришка закривається щільно.
- Переваги:
- В коментарі
- Недоліки:
- Не виявив
- Наталия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Блакитний
эти контейнеры станут полезным приобретением для любой хозяйки!
- Переваги:
- Купила контейнеры разного объема, чтобы использовать в морозильной камере, надеюсь, что прослужат долго: качественный пластик, крышки прекрасно закрываются, внешний вид симпатичный, думаю, и проблем с размещением не будет.
- Недоліки:
- не вижу
- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Блакитний
Получила два контейнера, один из них с трещинами. Может при транспортировке. Упаковка и вправду не очень хорошая.
- Тамара Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Блакитний
Гарний та якісний контейнер. Користуются таким вже декілька років - не гнуться, не деформуються, кришки зручні (хоч і не герметичні)
- Переваги:
- Гарний та якісний контейнер
- Недоліки:
- Не має
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Блакитний
Отличные, качественные контейнеры, заморозила ягоды
- Переваги:
- Красивые и качественные
- Недоліки:
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Блакитний
покупала специально для морозилки, но использую и для холодильника. Очень удобные и красивые
- Переваги:
- хороший обьем, красивые, подходят для морозилки
- Irina D***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Блакитний
Купила для морозилок эти контейнеры! Очень удобные, хорошо закрываются, полу-прозрачные, видно, что в нем храниться. Есть возможность делать на крышке надписи. Теперь в морозилках чистота и порядок!! Спасибо!
- Переваги:
- Очень удобные
- Недоліки:
Очень удобные контейнеры, т.к. запасаюсь овощами и ягодами и люблю, когда все лежит на своем месте, а в контейнерах удобно содержать морозильную камеру в красоте и порядке. Есть возможность делать надписи на крыше (дата, продукт). Отлично выдерживают температурный режим. Достаточно прозрачные, что б не путать малину от спаржи)).
Спасибо Розетке за наличие выбора!- Переваги:
- удобные контейнеры
- Недоліки:
- мало взяла
Дуже чудові контейнери. Закупляю овочі і зберігаю в цих контейнерах!
Щільно закриваються, напів-прозорі, вмісткі.
Не жалкую і рекомендую!- Переваги:
- Як раз за моїми розмірами!
- Недоліки:
- не виявлено
- Жанна Л***Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Блакитний
Подходят ли эти контейнеры для засолки? Насколько герметична крышка?