- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: MIRON
Все супер
- Продавець MIRON
Оксана! Дякуємо за високу оцінку нашого магазину! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: MIRON
На коробці вказано 2,5 л, але це об`єм всього чайника! По факту, до початку носика зі свистком в нього входить тільки 1,4 л. Більше заливати не рекомендую - вода під час кипіння почне виливатись через свисток, який при цьому НЕ буде свистіти, а тільки буде якесь тише булькання і ви його не почуєте. Взагалі-то, 1,4 л - це теж не мало, це вам буде 3 повних чашки чаю :)
PS: тут дехто жалівся на погане відкривання кришки, так у мене два зауваження: 1) нормально вона відкривається, взагалі немає проблем. 2) а на хіба її відкривати, якщо чайник наповнюється через носик ? Щоб просто подивитись скільки в ньому води ? Ну так на вагу дуже швидко навчитесь визначати просто піднявши його.- Переваги:
- Металевий. Нержавійка.
- Недоліки:
- За такі гроші недоліків не бачу.
- Олена Ч***Відгук від покупця. Продавець: MIRON
Прийшов досить швидко.
В чайник вміщується 2.0 літри води, при цьому вода досягає кришки і виливається через носик.- Переваги:
- Недоліки:
- Об'єм не відповідає заявленому
- Продавець MIRON
Шановний клієнт, характеристики та весь опис було вказано від виробника, за данними завоського пакування вказано 2.5 л
- Шакиров С***Відгук від покупця. Продавець: MIRON
Пришел быстро. Упакован прекрасно. Вызывает положительные эмоции своим видом и качеством. Сплошной позитив.
- Переваги:
- Компактный, качественно сделаный, удобный.
- Недоліки:
- Пока не обнаружил.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: MIRON
360 грн наверно сами говорят о качестве, ну и обьем не на большую семью разумеется.
- Переваги:
- Свистит
- Недоліки:
- оооочень хлипкий, ручка болтается
- Ирина О***Відгук від покупця. Продавець: MIRON
Чайник не плохой.
Есть пару замечаний к качеству.
Первое, крышку очень сложно открыть так как крепление ручки возле носика слишком близко расположено возле крышки и не дает возможности ее открыть.
Второе, ручка нагревается и есть необходимость в прихватке.- Переваги:
- Недоліки:
- Крышка открывается с трудом, ручка нагревается, доставка товара 4 дня.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: MIRON
Отличный чайник, свистит как надо!))