Картка Rozetka

Відгуки покупців про Тертка для ніг 27х5 см, лазерна пилка для педикюру ніг, п'ят двостороння видалення натоптишів огрубілої шкіри та мазолів, пемза металева Lpnails чорна

Код:  71352022
Оцінка користувачів 4.66/5
  • Наталія С***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Чорний

Дякую за оперативність і приємний подаруночок. Товар прийшов добре упакований

Переваги:
    Ціна, якість

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Всі наші товари тут:

• Андрей Т***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Чорний

я довольно бережно отношусь к вещам. терка с наклеенной наждачкой прожила несколько лем вместо месяцев, пока не отклеилась. у этой удобная, не скользящая ручка. пользуюсь только деликатной стороной, мне ее хватает.

Переваги:
    качественная

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Всі наші товари тут:

• Дарина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Чорний

Гарна пилка, дуже добре працює.

• Светлана Р***

Все чудово

• Продавець  E-Style

Вітаємо! Дякуємо за відгук. Всі товари для краси та здоров’я тут:

• Лідія С***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Чорний
    Недоліки:
    терка прийшла,одна сторона без захисної плівки,та одна сторона,яка саме має терти геть гладка,взагалі нічого не знімає,не рекомендую .та одразу відклеїлась .обміну та поверненню не підлягає.чи то брак чи продавець продає неякісний товар.
    • Лідія С***

доповнюю відгук.магазин повернув кошти.дякую за реакцію.дякую за розуміння.

• Продавець  E-Style

Доброго дня. Нам прикро, що ви залишились незадоволені. Радимо перевіряти перед
      отриманням. Для швидкого вирішення питань звертайтесь за телефоном, який вказаний в контактах продавця вашого замовлення.

• Віта Л***

все чудово, дякую.

• Юрий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Чорний

Неякісно приклеєні робочі поверхні з обох боків. З одного боку ще й неточно відцентрована роборча поверхня.

Переваги:
    Недоліки:
    Неякісно приклеєна робоча поверхня до рукоятки: відходить з одного краю.
    • Продавець  E-Style

Доброго дня. Для швидкого вирішення питань радимо звертатись за номерами, які вказані в замовленні в кабінеті покупця. Також радимо товар перевіряти перед отриманням.

• Алексей Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Чорний

Отримав товар!Дуже погано приклеєно((.Виперає основа((

Переваги:
    Дазер
    Недоліки:
    Відклеєні всі сторони
    • Продавець  E-Style

Доброго дня. Нам прикро що так сталося. Дуже рідкий випадок. Зазвичай цей товар служить роками і клієнти задоволені. Для швидкого вирішення питань радимо звертатись за номерами, які вказані в замовленні в кабінеті покупця.

• Ілона
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Чорний

Гарна якість і ціна,класна в користуванні

• Продавець  E-Style

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари за посилання посилання

• Людмила С***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Чорний

Тертка дійсно чудова, замовила і не шкодую. Виправдала всі очікування. Рекомендую.

Переваги:
    Справляється зі своєю функцією на всі 100
    • Продавець  E-Style

• Марина А***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Чорний

Отличная штука для пяток.Быстрая доставка,хороший сервис.И спасибо за подарок)

• Юлія Р***

Купую не вперше. Терка чудова

Переваги:
    Працює

• Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Чорний

Дуже гарна терка для ніг, швидко було доставлено замовлення, ще й з подаруночком.

Переваги:
    Зручна.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  E-Style

• Катерина Я***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Чорний

все как в описании, рекомендую

• Світлана З***

Терка дуже класна. Дякую

• Софія
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Чорний

Реально класна пилка! Читала відгуки і не розуміла чим так всі задоволені, поки сама не спробувала.

Переваги:
    Зручно та приємно тримати в руці, не ковзає, не важка, не одноразова. Ребриста поверхня надзвичайно легко відшаровує зайве, інша сторона чудово полірує.
    • Продавець  E-Style

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари за посиланням: посилання

• Ирина П***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Рожевий

Це найкраща терка, з тих що у мене були! Працює швидко і результат чудовий!

• Продавець  E-Style

Дякуємо за відгук. Нагадуємо, що потрібно зняти захисну плівку з металевих пластин, яка майже не помітна. Всі наші товари за посиланням: посилання

• Владислав Н***

• Татьяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Рожевий

Тёрка хорошая главное увидеть плёнку сверху и её отлепить)))

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Рожевий

Дякую! Отримала, все як і на фото! Там плівка з двох сторін, треба знімати, і чудова пилка!

Переваги:
    Якість

• Кристина
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Чорний

Добрый вечер. Хочу отозвать свой негативный отзыв. Со мной связался продавец и объяснил, что там тонкая пленка. На тот момент, я думала, что уже пилку выбросила, но сейчас ее нашла и действительно, там пленка.

Пилка пилит хорошо и качество хорошее!
    Прошу прощения за недоразумение!

Переваги:
    Качество

• Кристина
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Чорний

Качество не очень, после второго использования терка стала абсолютно бесполезной, не рекомендую

Недоліки:
    Качество, быстро стирается
    • Продавець  E-Style

Доброго дня. Металеві пластини покриті непомітною захисною плівкою. Зачепіть її ножем, щоб зняти. Впевнені, що вам сподобається якість пилки.

• Любов З***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Чорний

Представник продавця сьогодні мені написала та ввічливо попросила пояснити свої проблеми з товаром. Написала, що раніше захисна плівка була синя і її було видно. А зараз вона ,,під бортик" для того, щоб її зняти, потрібно зачепити канцелярським ножем. Я так і зробила, в мене все вийшло.

Переваги:
    Пилка гарно пиляє, зручна ручка. Має більшу та меншу шорсткість. Ввічливий продавець, вирішили питання з замовленням в той же день. Дякую.
    Недоліки:
    Прозора захисна плівка, тому я подумала, що пилка бракована.
    • Продавець  E-Style

• Татьяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Рожевий

повелась на отзывы, Пилка никакая - для детских пяточек, Выброшенные деньги (((((((

Переваги:
    Недоліки:
    просто гладит и ничего более
    • Продавець  E-Style

Доброго дня. Напевно, вам потрапив бракований товар, тому що всі клієнти задоволені цим товаром. Ми давно його продаємо і не отримували нарікань. Якщо так, зверніться будь-ласка до менеджера, який уточнював актуальність замовлення або відправника. Сподіваємося на Ваше розуміння. Вибачаємось за незручності.

• Продавець  E-Style

Металева частина покрита захисною плівкою, яку не помітно. Підчепіть будь ласка концелярським ножем, щоби зняти захісну плівку з металевих пластин.

• Мария
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Чорний

Приехала с отслоенными пластинами. Шкребет не лучше обычной терки. Не рекомендую

Переваги:
    Недоліки:
    Изначально с деффектом : пластины отклеены
    • Продавець  E-Style

Доброго дня. Нам прикро, що сталася така ситуація. Скоріш за все товар пошкодився під час транспортування. Зверніться до менеджера, який уточнював актуальність замовлення для вирішення питання. Тому що ми не можемо вас тут ідентифікувати. Радимо товар перевіряти при отриманні.

• Евгения Т***

Пилочка просто супер!!!!

• Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Чорний

Присоединяюсь к восторженным отзывам. Пилочка очень эффективная, удобная в использовании, с прорезиненной ручкой. Рекомендую

Переваги:
    Качество, превосходный результат

• Анастасія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Чорний

Терка просто супер! Навіть не очікувала такої гарної якості. Приємно вражена. Дуже гарно виконує свою функцію. Рекомендую!

Переваги:
    Якість на вищому рівні

• Наталья Р***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Чорний

Терка хорошая,на ощупь острая , с предохранительными пленочками.

Переваги:
    Промокод
    Недоліки:
    Минимальный заказ в магазине 200 гривен по сути нивелирующий промокод.
    • Продавець  E-Style

• Олег М***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Чорний

Наждак что надо, с двумя плюсами, мечта запущенных пяток. Не зря потраченное время для поиска этого продукта и денег для него. И да, с двух сторон плёнки снимаются, просто нужно постараться их снять.

• Людмила М***

Чудова тертка!

Переваги:
    Ціна, якість.
    • Продавець  E-Style

• Елена П***

Ожидала большего

Переваги:
    Пришел товар вовремя
    Недоліки:
    Трет только одна сторона,вторая как будто заклеена чем-то
    • Продавець  E-Style

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Сторона пилки закрита захисною плівкою,яку треба зняти.
      Всі наші товари за посиланням: посилання

• Елена П***

С одной стороны пленка отошла,со второй невозможно -чем только не теряла

• Петро Б***

Досить якісний

Переваги:
    Розмір

• Оксана О***

При заказе были вопросы.
    Консультант все объяснила.
    Быстрая отправка.
    Заказом довольна.
    Рекомендую данного продавца.
    Порядочные люди.

Переваги:
    Хорошее качество

• Вячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Чорний

Купил после долгих поисков для очистки пяток.
    Покупкой очень доволен.

Переваги:
    Очень хорошо и мягко очищает. Крепкая ручка.
    Недоліки:
    Пока нет.
    • Продавець  E-Style

• Анна О***

Класна річ

• Продавець  E-Style

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Дуже раді, що товар Вам сподобався, бажаємо успішного користування і чекаємо Вас знову. Дякуємо, що Ви вибрали компанію E-Style! посилання