Відгуки покупців про AUX кабель USB мама - Jack 3.5 тато 12 см White
Немає в наявності
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Usmart
Проблему вирішено
Надіслано без можливості перевірки на пошті. Товар не працює.
Слава Україні!- Переваги:
- жодних
- Недоліки:
- не працює
- Продавець Usmart
Доброго дня! Немає такого, що ми надсилаємо товар без можливості перевірки на пошті. Будь-яку посилку можна розпакувати і перевірити в межах правил перевізника. В описі товару чітко написано, що перехідник працює з деякими пристроями, які мають мати спеціальний перетворювач. Ви завжди можете повернути товар, якщо він вам не підійшов.
Героям слава!
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Usmart
Брала щоб спробувати підключити навушники usb до телефона. Так ось цей перехідник такого не робить. До продавця нарікань немає швидка відповідь і швидка доставка.
- Переваги:
- Не можу сказати
- Недоліки:
- Не можу сказати
- Продавець Usmart
дякуємо за відгук. ви можете повернути товар, напишіть нам в особисті повідомлення через іорму "задати питання продавцю"
- АлександрПродавець: Usmart
Нет ни слова! Как саму проверить ?
- АлександрПродавець: Usmart
Как узнают может ли магнитола преобразить цифру в аналог?
- Usmart
Доброго дня! В інструкції до магнітоли може бути така інформація
- Степан З***Продавець: Usmart
Скажіть, будь-ласка, чи можна буде підключити автомагнітолу?
- Usmart
Доброго дня! Флешку можна підключити тільки до пристроїв, які мають перетворювач з цифрового сигналу в аналоговий
Подробнее: посилання
- Мельник П***Продавець: Usmart
Можна буде підключити флешку в машину ,щоб грала музика?
- Andrii P***Продавець: Usmart
Здравствуйте, у меня наушники razer kraken pro v2 7.1 у которых провод usb. Можно ли этим переходником использовать наушники через mini jack?
- Usmart
Доброго дня! Якщо навушникам потрібне живлення через USB, то перехідник не підійде. В іншому випадку має підійти
- СергейПродавець: Usmart
Скажите пожалуйста флешку смогу подключить?