- АлинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2
Супер класний наколіник, дуже якісний. Гарно підтримує коліно, виконаний якісно
- ІраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2
Відкривається під коліном, зручний та гарно підтримує
- МикитаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2
Приятна тканина, не боїться дождя, воду відштовхує. Тримає ногу добре. Користуюся кожен день.
- Олександра В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2
Вітаю! Хочу поділитись своїми враженнями про цей наколінник. Мені діагностували артрит і я перенесла операцію на коліні. Тому в мене виникла потреба в підтримці коліні після операції. Моя родина придбала для мене цей наколінник та вже в короткі терміни його отримала. Склалось купу вражень якими хочу поділитись. Для мене було полегшенням коли дізналась, що наколінник розкривається, бо я так переживала за коліно і боялась що необережними рухами зроблю собі боляче. Наколінник фіксується ремнями дуже легко і міцно тримається на нозі. Кільце добре тримає мою коліну чашечку. Влітку він не парить матеріал дихаючий та приємний на дотик. З цим наколінником я виконувала вправи на сеансах фізіотерапії, лікарі сказали, що можна виконувати вправи разом з ним і що знають фірму наколінника. Він мене підтримує кожен день, полегшує біль та дозволяє виконувати свої щоденні справи як садівництво та догляд за онуками. Наколіник Орліман надав мені необхідну підтримку під час реабілітації та допоміг відновити свою активну діяльність.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2
Зручний наколіник. Знімаю усю напругу на коліні
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3
Слабо фіксує
Представник постачальникаВітаю! Важливо чи правильно ви підібрали для себе наколінник за розмірною сіткою? За допомогою верхнього і нижнього ременя наколінник фіксується триточковою системою кріплення з надміцними липучками Micro-Velcro, що робить його більш стабільним на нозі.
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3
Замовляв для літньої людини, тому обирав модель з роз'ємним способом вдягання. Застібки достатньо широкі та зручні, тримаються теж дуже добре. Покупкою задоволений.
- Переваги:
- приємний на дотик матеріал, досить міцна фіксація
- Руслан Г***Продавець: Rozetka. Розмір: 3
Фото на коробці та в інтернеті одне, а по факту зовсім інше прийшло!!!
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваше звернення і вибачаємось за невідповідності з коробкою, яку ви отримали. Ми підтверджуємо, що наколінник, який ви отримали, точно відповідає фотографіям на нашому сайті, і це саме той продукт, який ви замовляли.
Щодо невідповідності упаковки, ми розуміємо ваше занепокоєння і готові вирішити цю проблему. Якщо у комплекті з продуктом не виявилося гарантійного талону або інструкцій, будь ласка, негайно зверніться до нас. Ви можете зв'язатися з нашими менеджерами за номерами телефонів, вказаними на гарантійному талоні, або використовуйте контактну інформацію на сайті rozetka в розділі "Допомога", "Сервісні центри". Ми забезпечимо вам всю необхідну підтримку і виправимо ситуацію.
З повагою і бажанням завжди допомагати, Ваше Здоров'я Трейдинг
- Денис О***Продавець: Rozetka. Розмір: 1
Удобный наколенник, практичный, преимуществом стало полностью разъемная конструкция так как покупал в послеоперационный период.
Хорошо фиксирует коленный сустав, не сползает.
Покупкой остался доволен.- Переваги:
- Практичность, хорошая фиксация
- Иван А***Продавець: Rozetka. Розмір: 1
Большим преимуществом данного ортеза стало полностью разъемная конструкция, так как можно было одевать на повязки.
Липучки надежные, дискомфорта при носке не ощущал.
Рекомендую.- Переваги:
- Практичный, разъемный.
- Наталья И***Продавець: Rozetka. Розмір: 2
Очень удобный и надежный наколенник, хорошая фиксация колена, надежные липучки, не сползает с ноги.Большим преимущество стало что он полностью разъемный так как использовали в послеоперационный период.
Всем рекомендую!- Переваги:
- Разгромный, практичный в эксплуатации
- ВаняПродавець: Rozetka. Розмір: 3
То что он полностью разъемный и заставило остановить свой выбор на нем. От Орлиман уже у меня был корсет, доверяю этому бренду. Наколенник этот полностью отвечает заявленым характеристикам. И что мне нравится и в корсете и в этом наколеннике так липучки качество бомба!
- СергейПродавець: Rozetka. Розмір: 2
Легко одевается, снимается,не вызывает раздражения.Хорошо фиксирует коленный сустав.
- Переваги:
- Функциональный, удобный в пользовании
- МаксимПродавець: Rozetka. Розмір: 3
Очень комфортный в использовании не парит,есть открытая часть под коленом,многофункциональный
- Переваги:
- Полностью съемный можно обработать рану и зафиксировать коленный сустав
- ДмитрийПродавець: Rozetka. Розмір: 2
Очень доволен покупкой, наколенник отлично фиксирует сустав и очень удобный при использовании. Отличное качество во всех деталях. Рекомендую.
- Переваги:
- Полностью раскрывается, качественные липучки, ткань пропускает воздух. Очень хорошие шарниры по бокам.
- ЯрославПродавець: Rozetka. Розмір: 2
Рекомендую. Очень хорошо фиксирует, пропускает воздух. Удобный в использовании.
- Переваги:
- Хорошо фиксирует, пропускает воздух, впитывает влагу, полностью разворачивается.