- ГостьВідгук від покупця. Продавець: zakupu
спасибо
- Переваги:
- сушит хорошо
- Анастасия а***Продавець: zakupu
Здравствуйте! Какая температура нагревания? Есть ли таймер чтобы отключалась сама через какое то время? Есть ли датчик отключения?
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: MIRON
Сушарка чудова, мені дуже довподоби.
- Переваги:
- Не займає багато місця, компактна, влізає багато одягу
- Недоліки:
- Повільно сушить одяг
- Вероніка Л***Відгук від покупця. Продавець: SunnyGoods24
Сушарка дуже маленька. Нам не підійшла за розміром. Продавець сказав, що можем повернути товар через «легке повернення» нова пошта, ми так і зробили. Продавець сказал, що гроші будуть повернути протягом 5 днів. Пройшов тиждень, гроші так и не повернули. Прошу вирішити це питання та повернути гроші!
- Екатерина П***Відгук від покупця. Продавець: SunnyGoods24
Зовсім не сушить. Дуже слабка. Майже не нагрівається. 6 годин сушила рушник після душа.
- Переваги:
- Недоліки:
- Майже не гріє
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: SunnyGoods24
Гарна сушарка, за ніч білизна висихає, має компактний вигляд
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Knox
Все супер , працює
- Переваги:
- Швидко сохнуть речі
- Недоліки:
- Маленька
- ОлесяВідгук від покупця. Продавець: Knox
Покупкою задоволена! Сушарка чудово працює, швидка відправка замовлення.
- Продавець Knox
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що сушарка виправдала ваші очікування, а доставка була швидкою. Користуйтеся із задоволенням, і звертайтеся до нас знову! Ваш магазин Knox на маркетплейсі rozetka
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: P-Market
Все добре, швидко нагрівається. Легенька.
- Переваги:
- Компактна
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: Knox
Прекрасно працює, ставимо в маленькій кімнаті, сушить речі ще й прогріває приміщення.
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Легка,невеличка та гарно гріє. Тепер висушити білизну можна набогато щвидше. Непоганій варіант коли нема можливості купити сушильну машину
- Переваги:
- Легка,невеличка та гарно гріє
- АннАВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пока работает, сушит, если быстро, то конечно 1 вещь и полностью положить и ждать). Надеюсь будет долго служить.
- Переваги:
- Удобно, если нужно высушить быстро что то
- Недоліки:
- Не нашли пока
- Олександра Ж***Відгук від покупця. Продавець: Knox
Речі сохнуть значно швидше. Особливо прийдеться у нагоді коли вже холодно, а опалення ще немає. Покупкою задоволені.
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: O.S
Працює, зручна у використанні, легко складається. Менеджери працюють прекрасно, розуміючи коли людина не може спілкуватись, а лише написати що і як. Дякую за чудове обслуговування і якісну необхідну річ!
- Переваги:
- Зручна у використанні, не займає багато місця, економна.
- Недоліки:
- Наразі не знайшла
- Продавець O.S
Спасибо за отзыв о нашей работе!
- Артур К***Відгук від покупця. Продавець: BuyOK
Беджетная вещь за свои деньги..быстро доставили..
- BuyOK
Добрый день. Спасибо за Ваш отзыв!
- Анастасия а***Відгук від покупця. Продавець: BuyOK
Доставили быстро, доставка только НП и прибавила по Киеву больше ста грн. к цене. Чек только с Н.Почты. Нет гарантии. Легко собрали. Прутья горячие, нагреваются быстро. В инструкции нет указанного времени сколько рекомендовано ей работать без выключения и нет таймера, но мы вышли из ситуации купив еще розетку-таймер. Сушит за час только ту часть одежды что лежит на прутьях и пару сантиметров вниз. Высота ниже обычной сушки. Хорошо чтобы досушивать вещи. В общем довольны, надеюсь проработает долго.
- Переваги:
- хорошо греет
- Недоліки:
- нет таймера, нет чека от продавца, нет гарантийной печати, низкая
- Николай Л***Відгук від покупця. Продавець: BWB